Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Remzi'ye 6 aylık bir ban atsaydık şimdi sınavı kazanmıştı.

Siz o banı bana atsaydınız ben şimdi ohooo.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Türkçe 27.5
      Mat1 30
      Fen 1 22.5
      Sos 18.5
      Mat 2 22
      Fen 2 21
      Twitter Adresim

Yorum

• 2006 dan buyana en zor sınavdı.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı olsun ...Bu netlerle kendini MAKİNE de sayabilirsin artık.
          inşallah hocam.benim açımdan sanşşsız bir sınavdı aslında fen2 ve sosyal 2 20 netin üstünde yapardım ama olmadı sağlık olsun.
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl yetiştirdin o kadar soruyu yaff Üstüne bu kadar doğru var..Hiç inanasım gelmiyor ama inanıyorum
            Keşke diğer ÖSS'ye giren kardeşlerimiz de bu kadar başarılı olabilse.

Yorum

• bana öss demeyin.
              I am titanium

Yorum

• 6 soruya hatalı diyorlar. Momentum sorusunun hatalı olduğu kabak gibi ortada zaten sınavda da aklıma gelmişti ama doğru yaptım inşallah iptal etmezler Elektroskop sorusu tarzı bir soruyu ilk defa gördüm ama düz mantıkla çözünce doğru çıktı inşallah onu da iptal etmezler Biyoloji sorusunu ise tabiki yanlış yaptım inşallah iptal ederler

Yorum

• Edebiyat-Sosyal bölümündeki gezi yazısı sorusu da hatalı. Babürname olacak cevabı.. İnşallah düzeltirler
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sınava girenlere Geçmiş olsun. Sınava giren arkadaşlarıma sordugumda Deneme sınavlarında kazandıkları puanların cok daha yüksek olduklarını söylediler.
                    Bir soru sormak istiyorum. Sınav öncesi o kadar soru tipleri ile soru çözülünüyor. Bu soru tiplerinin büyük bir bölümü sınavda cıkıyor mu? Yoksa sorular genel olarak orjinal mi oluyor? (Ezbere değil,Mantığa dayalı.)
                    Teşekkürler.

Sınava seneye girmem gerekiyor, Ama kesinlikle hazır değilim Hem staj ve Dershaneyi yüretemem. Okul bittikten sonra hazırlanmaya başlayacağım. Meslek lisesinde okuduğum için işim cok zor. Ama kendime güveniyorum iyi bir calısma programı ile başarılı olacağıma inanıyorum.
                    Bende meslek lisesi okuyorum.Seneye hem staja gidicem hem dershaneye hem de okula.Eğer soruna cevap bulduysan bana özel mesajdan ulaştırabilir misin?Teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Edebiyat-Sosyal bölümündeki gezi yazısı sorusu da hatalı. Babürname olacak cevabı.. İnşallah düzeltirler
                      Evet hocam

Babürname anı

Yorum

• ayrıca o iklim bölgesi falan olan soruda hatalı değil mi ?

ulan iklimler bozuluyor değişiyor nasıl değişmez iklim bölgesi ?

Yorum

• Fizik'de iptal edilmesi düşünülen 2 soruyuda yapamadım umarım iptal edilir.Hadi ösym.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Arkadaşlar ben meslek lisesiyim seneye nisandaki sınav bana yeticek mi?Bilgisi olan var mı?

Yorum

• Bu ne yahu böyle?
                              Kaç sorunun iptal edilmesi gündemde.
                              Ben bayağı uzak kaldım haberlerden.
                              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkçe 27.5
                                Mat1 30
                                Fen 1 22.5
                                Sos 18.5
                                Mat 2 22
                                Fen 2 21
                                NeTLer gayet güzeL özeLLikLe bir sayısal öğrencisi olmana rağmen Sosyalden 18,5 Trkçeden 27,5 yapman gayet sevindirici...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X