Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ktü makine?
    Makine bölümü genel olarak iyi diye biliyorum, ama forumda o bölümde okumuş insanlar var, Çetin kullanıcı adlı üye KTÜ makine mezunu sanırım ama tam emin değilim, onun dışında Hüseyin İlkin de aynı bölümde, şu an hazırlıkta olmasına rağmen benden daha iyi biliyordur.

Yorum

• ktü hukuk bu sene ogrenci alıcak mı??bilgisi olan yok mu??
      alırsa gecen senele aynı miktarda mı alır??

Yorum

• Umarım herkes istediği yerlere ulaşma yolunda üniversite sınavından alnının akıyla çıkar. ( KTÜ - Jeoloji deyim. )
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Makine bölümü genel olarak iyi diye biliyorum, ama forumda o bölümde okumuş insanlar var, Çetin kullanıcı adlı üye KTÜ makine mezunu sanırım ama tam emin değilim, onun dışında Hüseyin İlkin de aynı bölümde, şu an hazırlıkta olmasına rağmen benden daha iyi biliyordur.
          onlarla bir irtibat kurayım o zaman
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• katu de okuyanlar şuan katu de hukuk ogrencisi var mı??
            21 tane almıstılar gecen sene ama bazı yerlerde o 21 kişiyi gazi universitesine yolladıkları yazıyor??
            bilgisi olan var mı katu de hukuk ogrencisi var mı??bu sene alım olucak mı??
            En son Bekir tarafından düzenlendi; 06.06.2009, 13:45.

Yorum

• Arkadaşlar ktü'de yönetim bilişim sistemleri var mı acaba?(Cevaplarsanız sevinirim.)

Yorum

• arkadaşlar bir söylenti duydum , sınava girerken yanımızda bulunduracağımız nüfus kağıdı resminin 6 ay içinde yenilenmiş olması gerekiyormuş . Asılsız bir söylenti değil mi?
                Elimde değil...

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bir söylenti duydum , sınava girerken yanımızda bulunduracağımız nüfus kağıdı resminin 6 ay içinde yenilenmiş olması gerekiyormuş . Asılsız bir söylenti değil mi?
                  Evet................Asılsızz...
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ktü'de yönetim bilişim sistemleri var mı acaba?(Cevaplarsanız sevinirim.)
                    http://www.ktu.edu.tr/fakulte.php

Yorum

• Allah girecek olan arkadaşlara şimdiden kolaylık versin.

Yorum

• son 8 gün

Allah hepinize zihin açıklığı versin başarılar dilerim

(ogün sanlısoy-- sınav adlı parçasını dinlemenizi tavsiye ederim ''çalışmassan kazanamazsın ne desen denesen başarılar,yarış başlar hedefe çok var bu biter hedefin yeni sınavlar'' )
                        ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                        ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Ben de mezun oldum, olacağım. Eli kulağında. 4 sene öncesini hatırlıyorumda. Çok heyecan yoktu. Hem arkadaşlarım, hem de kendim için hayırlısı ne ise hakkımda onun olmasını diledim sınav öncesinde. Sonra kazandık. Belki çok geç oldu ama hem dershanelerin, hem de okulların, öğrencilere stres yönetimi konusunda eğitim vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Stres yönetimi diye herhangi bir bilim dalında bir başlık var mı bilmiyorum.

Gelelim klasik kısmımıza.

Ne sınavı aklınızdan çıkarın, ne de çok fazla kafanızı meşgul etmesine izin verin. Bu saatten sonra birşeyler öğrenmeyi kesin. 1 - 2 bilmediğiniz konuya göz gezdirin. Ve çözebildiğiniz türden soruları çözmeye devam edin. Beyin de insanın kasları gibidir. Çalıştırmayı keserseniz formdan düşer. Çok zorlanacağınız sorular kesinlikle çözmeyin. Hem moralinizi bozar, hem beyin için şu saaten sonra ağır antreman temposu çok gereksiz.

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            katu de okuyanlar şuan katu de hukuk ogrencisi var mı??
                            21 tane almıstılar gecen sene ama bazı yerlerde o 21 kişiyi gazi universitesine yolladıkları yazıyor??
                            bilgisi olan var mı katu de hukuk ogrencisi var mı??bu sene alım olucak mı??
                            bilgisi olan yok mu??

Yorum

• abi 180 soru biter mi yha 100 tanesini yapıp çıkın
                              Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• Hadi Hayırlısı son 1 hafta bugun itibari ile öss moduna giriyorum çünkü çok uzaklaştım ....Hayırlısı HAFTAYA pAZAR görüşmek dileğiyle herkesin hakkında hayırlısı olsun....
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X