Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ve bütün bunlara rağmen o sınavdan girenelerin yüzde 90'ı kalır
    yok yok herkes elliyle altmışla falan kılpayı da olsa geçiyor hep kalanı dövüyoruz

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok yok herkes elliyle altmışla falan kılpayı da olsa geçiyor hep kalanı dövüyoruz
      Ya sizin üni'de sorun var ya da bizimkimde.. İkisinin zıt olmaması gerekir
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ben
        Ed Sos'dan başlıyorum
        Ed-Sos 20 dk
        Mat-1 45 dk
        Mat-2 60 dk
        Turkçe 30 dk
        Sos-1 20 dk
        Fen-1 10 dk sürem kalıyor.

Son 2 sınavım çok değişken
        Geçen hafta
        Türkçe 22.5
        Mat-1 26.25
        Sos-1 23.75
        Fen-1 6.0
        Ed-Sos 23.75
        Mat-2 26.5
        EA-2: 260,8

Bu Hafta
        Turkçe:25,25
        Sos-1:26,5
        Mat-1:22,25
        Fen-1:1,25
        Ed-Sos:25,00
        Mat-2: 23,25
        EA-2:257,4

Son sınavda yaptığım sözeli hayatım boyunca hiç yapamadım.
        Genelde matematiğim çok iyidir ancak bu sınavda geometrilerde çakıldım gerçi herkes çakıldı ama bende çakıldım hele geo 1

Bugun özdebir mi ne onun Türkiye Geneli Sınavına gireceğim bakalım nası bişi...
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 15.03.2009, 10:40.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ben de ea öğrencisiyim ama matematikle aram iyi değil onun için mat2 yapmıyorum sos2 yapıyorum zaman rahat rahat yetiyor

Artık sos2 ortak alandan bir yere girmeyi yada polislik , astsubaylık düşünüyorum .

Herkese başarılar .

Yorum

• özellikle çoktan seçmeli sınavlardaki deneyimlerimden birkaçını aktarayım size.

1) öss gibi sınavlara hazırlanırken yapılması gereken en önemli şey, bol soru çözmektir. yani bir konuyu 4 defa okumak yerine 2 defa okuyun + o konuyla ilgili piyasadaki tüm soruları çözün.

2) tek bir kaynaktan çalışın. örneğin bir biyoloji konu kitabınız varsa, sürekli o kitaptan çalışın. farklı kaynaklar denemeyin.

3) butür sınavlarda son aylar çok ama çok önemlidir. sınavın yaklaştığı zamanlar temponuzu azaltmak yerine temponuzu arttırın.

4) bol bol deneme sınavlarına giriniz.

5) özellikle biyoloji gibi ezber dersleri hızlı bir şekilde çalışın. yani üzerinde çok durmayın. neticede önemli olan göz hafızasıdır. konuyu çok iyi bilmesenizde göz hafızanız sayesinde birçok soruyu yapacağınızdfan emin olun.

--bu anlattıklarımın hepsi bilimsel açıklaması olan görüşleridir. bende TUS sınavına hazırlandığım için butür konularla çok içiçeyim. tavsiyelerimi dinleyiniz lütfen

--hepinize başarılar

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de ea öğrencisiyim ama matematikle aram iyi değil onun için mat2 yapmıyorum sos2 yapıyorum zaman rahat rahat yetiyor

Artık sos2 ortak alandan bir yere girmeyi yada polislik , astsubaylık düşünüyorum .

Herkese başarılar .
              Astsubaylık konusunda bilgim yok ama polislik konusunda şunu biliyorum.. Eğer herhangi bir bölümden bu birinci veya ikinci bölüm olabilir baraja geçer isen polislik mulakatlarına girmeye hak kazanıyorsun.. Umarım herşey gönlünce olur.

Yorum

• Tarih den başlarım
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• mat1 mat2 türkçe fen1 fen2 sos en güzel sıralama bana göre hep böyle yapıyorum.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Astsubaylık konusunda bilgim yok ama polislik konusunda şunu biliyorum.. Eğer herhangi bir bölümden bu birinci veya ikinci bölüm olabilir baraja geçer isen polislik mulakatlarına girmeye hak kazanıyorsun.. Umarım herşey gönlünce olur.
                    Polislik için ea1 de belli bir puanı geçtikten sonra başvuru yapılıyor ve polislik sınavlarına giriliyor .

Astsubaylık ise yine aynı şekilde belirlenen bir puan geçildikten sonra artı sınav olmadak hemen mülakatlara geçiliyor .

İyi dileğiniz için teşekkürler . Allah herkese başarı nasib etsin .

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Açık öğretim 2 yıllık laborantlı bölümü için kaç soru net yapmak gerekir sayısaldan? sözelden de yapmak gerekir mi? 2 yıllık açık öğretim barajı 165 di sanırım. Tabi bu yıl değişmediyse Laborant bölümü sayısal bölümüne giriyor.
                      Açık öğretime yerleşebilmek için barajı geçmek yeterli.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ve bütün bunlara rağmen o sınavdan girenelerin yüzde 90'ı kalır
                        Kitap defter açık olan sınavlar en zor sınavlardır

Adam sana niye açık bıraktırsın ki demekki hiçbirşey yapamacaksın
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açık öğretime yerleşebilmek için barajı geçmek yeterli.
                          Teşekkürler. Peki 2 yıllık açık öğretim barajı kaç puan ve kaç net yapmak gerek?

Yorum

• ..........................t a r a f ı m d a n s i l i n d i .......................
                            En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 14.04.2009, 20:10.
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• ben bu sene 2.kez giricem sınava.. geçen sınavda çok heyecanlamıstım iyi puan alamadım sayısal bölümüm fen2 de çuvallamıstım yaptıgım matematikler de yetmedi ktü ye gitmeme. ama bu sene biraz daha rahatım.. sorular ne kadar zor olursa olsun yapacagıma inanıyorum.. zaten seneye sistem değişio daha bırakma şansım yok seneye.. Allah yardımcımız olsun..
                              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X