Herkese hayırlı olsun .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğurcum hayırlı olsun bak yaklaştın sende murat abineBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
Benim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...
Üniversiteyi kazanan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ
ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)
Yerleşme Puanı
SAY-2 327.499 (0,8 AOBP'li)
Kazanan arkadaşlara tebrikler bu aralar pek giremiyorum Zonguldak'ta değilim"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Yerleşme Puanı
Kazanan arkadaşlara tebrikler bu aralar pek giremiyorum Zonguldak'ta değilimİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...
Üniversiteyi kazanan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum...İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArel Üniversitesi / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık..
bunada şükür..İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludaĞ Ünİversİtesİ (bursa)
İktİsadİ Ve İdarİ Bİlİmler FakÜltesİ
Ekonometrİİlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleODTÜ Kimya Mühendisliği bundan sonra BMN-Ankaraİlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇ.Kale-GökçeadaTurizm Otelcilik
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuzenım Istanbul Hukuk'a girdi...
Gamze nerdesin
Bu arada herkesi tebrik ederim...İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektü jeoloji mühendisliğiİlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakarya iktisat oldu
yeni ve güzel haberleri bekliyoruz
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
AhahahaÇok tercih edildi burası ben 1. öğretime girebilirdm belki ama sanırm 1 puanla kaçtı öğrencez artık..Çok yazan vardı burayı.O arkadaşla birlikte okuruz artık inşallah
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektü jeoloji mühendisliği
İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakarya iktisat oldu
İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleODTÜ Kimya Mühendisliği bundan sonra BMN-Ankara
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇ.Kale-GökçeadaTurizm Otelcilik
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok kötü bişi oldu, Emirhan'la birlikte ikimizde tercih yaptık, Ben girdim bi yere emirhanın puanı yettiği halde hiç biyere giremedi açıkda kaldı, şimdi ne yapmamız gerekiyo, ek yerleştirmeden felan girebilirmi acele cvp ?
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuzenım Istanbul Hukuk'a girdi...
Gamze nerdesin
Bu arada herkesi tebrik ederim...
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludaĞ Ünİversİtesİ (bursa)
Ekonometrİ
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArel Üniversitesi / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık..
bunada şükür..
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi, yardımım dokunursa sevinirim. Tek başına bitirmeyelim şu okulu
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Yerleşme Puanı
Kazanan arkadaşlara tebrikler bu aralar pek giremiyorum Zonguldak'ta değilimTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Hepiniz tebrik ediyorum. İnşaallah hayırlarıyla diplomanızı cebinize koyduğunuz günü de burada aynı şekilde kutlarız.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektü jeoloji mühendisliği
İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakarya iktisat oldu
yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haberimiz olsun lütfen
İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleODTÜ Kimya Mühendisliği bundan sonra BMN-Ankara
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok kötü bişi oldu, Emirhan'la birlikte ikimizde tercih yaptık, Ben girdim bi yere emirhanın puanı yettiği halde hiç biyere giremedi açıkda kaldı, şimdi ne yapmamız gerekiyo, ek yerleştirmeden felan girebilirmi acele cvp ?
bölüme yerleştiydi.,
Gamze nerdesin
Bu arada herkesi tebrik ederim...
Bu arada dediğim gibi İstanbul üninin siyaset yönü sakat
kılıç kalkan çalışmalarıhiç eksik olmuyor. Dikkatli olmasını salık verirsin ömerim
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludaĞ Ünİversİtesİ (bursa)
Ekonometrİ
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArel Üniversitesi / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık..
bunada şükür..
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...
Üniversiteyi kazanan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum...
Yoksa gaz için miydi bilemiyoruz tabiki ama herhalükarda kazanan Trabzonspor
[quote=Çağatay_;1567339]YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Tebrikler kardeşimSevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
- Alıntı
Yorum
-
Yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum
Yerleşemeyenlerde bozmasınlar morallerini..
- Alıntı
Yorum
Yorum