Herkese hayırlı olsun arkadaşlar inşallah herkes istediği bölüm ve üniversiteyi kazanma başarısı göstermiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludaĞ Ünİversİtesİ (bursa)
İktİsadİ Ve İdarİ Bİlİmler FakÜltesİ
Ekonometrİ“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
Herkese hayırlı olsun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludaĞ Ünİversİtesİ (bursa)
EkonometrİBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
EkonometrİSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇ.Kale-GökçeadaTurizm Otelcilik
SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektü jeoloji mühendisliğiSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
- Alıntı
Yorum
-
Halit'im kardeşim,
Hayırlı olsunTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
Yorum