Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkese hayırlı olsun .

Yorum

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uğurcum hayırlı olsun bak yaklaştın sende murat abine
      Abi özellikle peşindeyim zaten
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Benim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...

Üniversiteyi kazanan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• arkadaşlar hayırlı olsun tekrar gördüğüm kadarıyla marmara ya gelen yok. halit hayırlı olsun kardeşim.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Ahmet abi, yardımım dokunursa sevinirim. Tek başına bitirmeyelim şu okulu

Yorum

• YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
              ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ

ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)

Yerleşme Puanı
              SAY-2 327.499 (0,8 AOBP'li)

Kazanan arkadaşlara tebrikler bu aralar pek giremiyorum Zonguldak'ta değilim
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Yerleşme Puanı

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...

İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arel Üniversitesi / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık..

bunada şükür..
                İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UludaĞ Ünİversİtesİ (bursa)
                İktİsadİ Ve İdarİ Bİlİmler FakÜltesİ
                Ekonometrİ
                İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ODTÜ Kimya Mühendisliği bundan sonra BMN-Ankara
                İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ç.Kale-Gökçeada Turizm Otelcilik
                İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kuzenım Istanbul Hukuk'a girdi...

Gamze nerdesin

Bu arada herkesi tebrik ederim...
                İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ktü jeoloji mühendisliği
                İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sakarya iktisat oldu
                Hepinizi tebrik ederim.
                yeni ve güzel haberleri bekliyoruz
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Çağatay aynısını bizim arkadaş kazanmış

Yorum

• Ahahaha Çok tercih edildi burası ben 1. öğretime girebilirdm belki ama sanırm 1 puanla kaçtı öğrencez artık..Çok yazan vardı burayı.O arkadaşla birlikte okuruz artık inşallah
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ktü jeoloji mühendisliği
                      Şafakcığım tebrikler, hayırlı olsun...

sakarya iktisat oldu
                      Okan, tebrik ederim.Artık BMN-Sakarya senden sorulur ona göre

Ömer senide tebrik ederim.BMN-Ankara 1 kişi daha kazandı

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ç.Kale-Gökçeada Turizm Otelcilik
                      Uğurtan, tebrikler.Demek Trabzon'u terk ediysın.Herkes oraya gitmek için uğraşiy, sen tersine.Neyse Çanakkale'de sana ihtiyacımız var.

İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar çok kötü bişi oldu, Emirhan'la birlikte ikimizde tercih yaptık, Ben girdim bi yere emirhanın puanı yettiği halde hiç biyere giremedi açıkda kaldı, şimdi ne yapmamız gerekiyo, ek yerleştirmeden felan girebilirmi acele cvp ?
                      Merciğim, buna kısmet diyorlar.Herşeyin hayırlısı olsun.Tebrik ederim seni ama Emirhanda çok üzülmesin.Benim yeğende geçen sene açıkta kalmıştı, azmetti bu sene kesin gireceğim dedi ve kazandı.

Gamze nerdesin

Ömer, yeğenini tebrik ederim.Avukatlarada ihtiyacımız var.

Ekonometrİ
                      Halitim, tebrikler... Bursa senle daha güzel olacak...

bunada şükür..
                      Tebrikler, istemediğin bir bölüm galiba

İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet abi, yardımım dokunursa sevinirim. Tek başına bitirmeyelim şu okulu
                      Ahmetim adaşım, bizim yeğen bu yıl hazırlık okuyacak galiba, öyle mi?Gümüşsuyunda okuyacağım dayı ddi bana.Artık Erdem sizlere teslim...

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Yerleşme Puanı

Çağatayım, İstanbul'a hoşgeldin.Hayırlı uğurlu olsun.Tebrikler
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Teşekkürler Ahmet abi

Özkan Sümer

Yorum

• Hepiniz tebrik ediyorum. İnşaallah hayırlarıyla diplomanızı cebinize koyduğunuz günü de burada aynı şekilde kutlarız.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ktü jeoloji mühendisliği
                            tebrikler kombine aldıysan bu sene yaşadın şafak

sakarya iktisat oldu
                            tebrikler okan sakarya memleketim olur ayrıca abartısız düzcedeki her 2 öğrenciden biri orda okuyor
                            yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haberimiz olsun lütfen

tebrikler ömer güzel üniversite güzel bölüm her ne kadar kimyadan nefret etsemde

İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar çok kötü bişi oldu, Emirhan'la birlikte ikimizde tercih yaptık, Ben girdim bi yere emirhanın puanı yettiği halde hiç biyere giremedi açıkda kaldı, şimdi ne yapmamız gerekiyo, ek yerleştirmeden felan girebilirmi acele cvp ?
                            Hiç üzülmesin bizim dönemden bir arkadaş yüksek puanla açıkta kaldıydı. Ek yerleştirmelerle Mülkiyede güzel bir
                            bölüme yerleştiydi.,

Gamze nerdesin

yeğenine tebrikler ömer . Gamze yeğen emanet etmek için yanlış isim bence
                            Bu arada dediğim gibi İstanbul üninin siyaset yönü sakat
                            kılıç kalkan çalışmaları hiç eksik olmuyor. Dikkatli olmasını salık verirsin ömerim

Ekonometrİ
                            Halitim tebrikler kardeşim benim biraderde Makina Bölümünde 1 de tanışırsanız güzel olur

bunada şükür..
                            Herşeye şükür umarım keyif ala ala okuyacaksın ve iyiki yerleştim diyeceksin bitirdiğinde

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...

Abi forma sözü verirken yeğeninin kapasiteyi göz ardı tutmuşssun
                            Yoksa gaz için miydi bilemiyoruz tabiki ama herhalükarda kazanan Trabzonspor

[quote=Çağatay_;1567339]YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Tebrikler kardeşim
                            Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                            Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• hepiniz için hayırlı olsun arkadaşlar..ünv. hayatınızda başarılar
                              Yeterki ONUR'suz
                              olmasın
                              aŞk
                              !

Yorum

• Yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum

Yerleşemeyenlerde bozmasınlar morallerini..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X