Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sigaranın iticiliği konusunda kız erkek ayrımı doğru değil,her durumda "iğrenç".

Her gün sınıfımızda yaşananlar:

Ben: Sınıf yine buram buram sigara kouyor yahu

*Kızlar önce birbirlerine bakarlar sonra aynı anda parfümlerini çıkararak "fıs fıs" operasyonu yaparlar.

*Erkekler naneli sakızlarına sarılırlar.

Ve ardından eklerler,"bıracağım bu mereti".

İnşallahh...
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• bırakalım derdım ama huseyın ayman kecelı gıbı adamların oynadıgı bı takımı tutuyorum ben tıpkı sızler gıbı tahammul etmek ıcın yakıorum bı tane ahada yaktım

Yorum

• ALLAH' a şükür içmediğim için bırakmak gibi bir derdim yok

Yorum

• Sigara içenler bir bakın.
          En son Mert67 tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 10:32.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu başlık neden durgun arkadaşlar tüm BMN bıraktı mı sigarayı ??
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu başlık neden durgun arkadaşlar tüm BMN bıraktı mı sigarayı ??
              ççççççççç
              Nerdee
              Bir bordon var bir de mavin
              Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• bu illetin mağdurlarından birisiyim malesef.

küçük yaşta başladım. doğru olanı yapmak adına her eylemimden önce 2 kere düşünen birisi olmama rağmen bir çocukluk hatasıdır bulaştık.

ta ki 3 gece önceye kadar. halı saha maçı esnasında elektrik kesintisi oldu ve soyunma odalarına gittik. öksürüklerimin ardı arkası kesilmedi önce. tükürük zannettiğim sıvıyla doluyordu ağzım ve afedersiniz tükürüyordum. birden elektrikler geldi ve oda aydınlandı. ağzımdaki garip tadın sebebini, tükürdüklerimin kan olduğunu görünce anladım.

sabah ilk iş soluğu hastanede aldım. olanca yorgunluğuma rağmen bütün gece uyuyamamıştım çünkü. hastalığım çıkmadı çok şükür ancak sigara kullanmamamı daha sigara içtiğimi söylemeden doktor söyledi bana.

en çok sigaraya ihtiyaç duyduğum zamanı sordu doktor. yemeklerden sonra dedim. peki o zaman sadece yemeklerden sonra 1 adet içebilirsin ama bunun geçici olduğunu bilerek iç, gelecek ay yanıma sigarayı tamamen bırakmış bir şekilde gelirsen çok mutlu olurum dedi ve ayrıldık. ilk gün korkudan sigara içemedim, nefes çektiğim zaman ürperiyordum çünkü.

şimdi bırakmak için elimden geleni yapıyorum. henüz 21 yaşındayım, ilerleyen yılları düşünemiyorum bile. lütfen hepiniz elinizden geleni yapın ve bu illeti bırakın.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ççççççççç
                  Nerdee

Ben de bundan bahsettim

Bu başlığı aktif hale getirelim.

Jansoldier çok güzel anlatmış..

Arkadaşlar sigara kullanımı sadece sağlığa değil bütçeye de zarar..Amerikanın ve ne yazık ki PKK nın bundan kazandığı paralar var.Amerikaya giden parada zaten hayır yok ama PKK ya gidenler bize mermi ve şehit olarak geri dönüyor.

"aaa yaa olur mu öyle" demeyin..Bunu sizler de biliyorsunuz.

Ayrıca günde bir paketten , 5 YTL lik sigarayı baz alırsak 5*30 dan 150 YTL havaya gidiyor..Havaya gitse iyi yan etkisi de cabası..
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Kendim erkek olduğum için sigara içen bir kızı çok itici bulduğumu söyledim. Sigara içen erkekleri itici bulan bir kız da kendi görüşlerini yazabilir
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Bu resmi gördükten sonra inşallah bi sigara daha yakmazsın!
                      Bir bordon var bir de mavin
                      Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Sigara içiyor olsam bunu görünce bi tane daha yakardım

Özkan Sümer

Yorum

• Hiç sigarayla işim olmadı, ne mutlu bana

Yorum

• bu fotograf sigara içenlere ibret olur insallah.
                            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Ablacuğum ben varya ağzıma bile sürmedim

Özkan Sümer

Yorum

• Sigara?! Sonra seni yakmasın gara gara!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X