Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçtirenler utansın
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Sigara hakkında en çok gözden kaçırılan şeyi açıklıyorum:

" Sigara sağlığa zararlıdır. "

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Sigara ve alkole HAYIR!
        En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 18:36. Sebep: li

Yorum

• bu gece 2 buçukta içmeyeli tam 4 gün olacak.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Adem

Insanlari zorla vazgecirecek halim yok ama benim hayatimdan cikmasini istemeye hakkim var.. Kapali mekanlarda yasak oldugu halde, "YASAKTIR" yazan tabelalarin altinda bile sigara icenler, bunu marifet sayanlar sözüm size.. Beni zehirlemeye hakkiniz yok!
            Kendinize ne yaparsaniz yapin cünkü siz de bu isin ne olup ne olmadigini cok iyi biliyorsunuz, yani bilgiclik taslayacak degilim size.. Pasif icicilik, aktif icicilik - hepsini biliyorsunuz..
            Sizden sadece saygi bekliyorum, hem kendinize, hem de biz icmeyenlere

Sigara ve alkole HAYIR

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu gece 2 buçukta içmeyeli tam 4 gün olacak.
              Tebrik ederim Adem. Kendin için ve sevdiklerin için en güzel olanı yapmışsın. Sabırlı ve sakin olman gereken bir süre var önünde. Başarıyla atlatacağına inancım tam.

Darısı tüm içenlerin ve bırakmak isteyenlerin başına

Yorum

• Yemekten sonra tellendireceğim bir cigaranın keyfini biraz da aptalca bir şekilde hayal ederek sofraya oturmayı bırakabildiğim anda şu illetten de kurtulacağım demektir

Şimdilerde azaltma operasyonu içerisindeyim..

Günde 7-8 adete kadar indirebildim..

Ama bir kanka ortamında hele de içki varsa adeta coşarak neredeyse bir paketi aynı anda emip bitirebiliyorum maalesef

Başladığım güne lanet edeceğim ama o günü de hatırlamıyorum açıkçası
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Azaltarak sigara bırakılmaz.
                  Tecrübe konuşuyor
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Kendisi sigara içip hastasına sigarayı bırak diyen doktorlar var ya en sinir olduğum adam tipi belki.

Yahu sen kendin içiyorsun, hastaya sağlığına zararlı dersen sana kim inanır? Kim ciddiye alır?
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Arkadaşlar ben şu ana kadar toplam 3 tane sigara içmişimdir...O da birisini 9 yaşında birisini 11 yaşında diğerini de 17 yaşında içmiştim.Meraktan yani...Ama bu sigara belasına bulaşmadığım için çok sevinçliyim..Hem sağlığa hem de cebe zarar arkadaşlar..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendisi sigara içip hastasına sigarayı bırak diyen doktorlar var ya en sinir olduğum adam tipi belki.

Yahu sen kendin içiyorsun, hastaya sağlığına zararlı dersen sana kim inanır? Kim ciddiye alır?
                        Şişman bir diyetisyen gibi...

Neyse, konu dağılmasın;

Sigara ve alkole HAYIR!

Yorum

• Sigara içmiyorum.İçenlerede kızıyorum.Kapalı alanda sigara içmek yasaklandı.Uygulamaya geçilmesi için ilgili yerlere 6 ay süre verildi.İnsanlar para verip kendini zehirliyorlar.Sağlıkları bozuluyor.Sonra sağlıklarını düzeltmek için ilaçlara para verip duruyorlar.Bu sigaralar ve ilaçlar sömürgeci devletlerden geliyor.Sigara içenler sömürülüyorsunuz.Siz sigarayı bırakın o sizi bırakmadan.İstanbul Maltepe Başıbüyükteki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları hastanesini bir ziyaret edin insanlar ciğerlerini kusup ölüyorlar.
                          En son ilteriş tarafından düzenlendi; 14.02.2008, 13:47.
                          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Yorum

• ben bırakalı 1 sene oldu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sigara ve alkole HAYIR!
                                Efes'e de mi?
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X