ben onu terkedecem de o beni terketmiyo,denedim olmadı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSigara ve alkole HAYIR!
- Alıntı
Yorum
-
Sigaraya
Alkole
Uyuşturucuya
Sapkınlığa
Kıraathane ve kahvelere
Koca bir hayır diyelim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSigaraya
Alkole
Uyuşturucuya
Sapkınlığa
Kıraathane ve kahvelere
Koca bir hayır diyelimÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdem sen mi sigaraya hayır diyorsun?
Biz bi halt yedik içiyoruz.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSigaraya
Alkole
Uyuşturucuya
Sapkınlığa
Kıraathane ve kahvelere
Koca bir hayır diyelim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi nedendir bilemiyorum?
Bu başlıkta yazılı onca anlamlı, manalı ve güzel isteği bir arada görmek beni ziyasesiyle mutlu ediyor...
Heleki sigara içmeyenlerin çokluğu bambaşka bir keyif...
Tebrik ediyorum sizleri...
Alkole hayır!!!!Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jansoldier tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu illetin mağdurlarından birisiyim malesef.
küçük yaşta başladım. doğru olanı yapmak adına her eylemimden önce 2 kere düşünen birisi olmama rağmen bir çocukluk hatasıdır bulaştık.
ta ki 3 gece önceye kadar. halı saha maçı esnasında elektrik kesintisi oldu ve soyunma odalarına gittik. öksürüklerimin ardı arkası kesilmedi önce. tükürük zannettiğim sıvıyla doluyordu ağzım ve afedersiniz tükürüyordum. birden elektrikler geldi ve oda aydınlandı. ağzımdaki garip tadın sebebini, tükürdüklerimin kan olduğunu görünce anladım.
sabah ilk iş soluğu hastanede aldım. olanca yorgunluğuma rağmen bütün gece uyuyamamıştım çünkü. hastalığım çıkmadı çok şükür ancak sigara kullanmamamı daha sigara içtiğimi söylemeden doktor söyledi bana.
en çok sigaraya ihtiyaç duyduğum zamanı sordu doktor. yemeklerden sonra dedim. peki o zaman sadece yemeklerden sonra 1 adet içebilirsin ama bunun geçici olduğunu bilerek iç, gelecek ay yanıma sigarayı tamamen bırakmış bir şekilde gelirsen çok mutlu olurum dedi ve ayrıldık. ilk gün korkudan sigara içemedim, nefes çektiğim zaman ürperiyordum çünkü.
şimdi bırakmak için elimden geleni yapıyorum. henüz 21 yaşındayım, ilerleyen yılları düşünemiyorum bile. lütfen hepiniz elinizden geleni yapın ve bu illeti bırakın.
Ben de benzer bir olaydan sonra sigarayı bırakmıştım ve bir buçuk yıldır tek sigara içmediğim gibi kokusundan bile rahatsız oluyorum. Umarım siz de bırakırsınız.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
Son 18 gün... Sigara yasağı 19 Mayıs'ta yürürlüğe giriyor. Hem de öyle bir yasak kahvehanede, stadda, takside ve neredeyse her yerde yasak!..
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ak Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl konuyla ilgili bugün basına bilgi verdi. Erdöl, 19 Mayıs'ta yürürlüğe girecek tütün yasağının kapsamını genişleten yasayla 18 yaşından küçüklere sigara satanlara hapis ve para cezaları getirildiğini söyledi.
19 MAYIS'TAN SONRA NERELERDE SİGARA İÇMEK YASAK?
KAMU HİZMET BİNALARI: Kamu hizmet binalarının, koridorları dahil olmak üzere her türlü eğitim, sağlık, ticaret, sosyal, kültürel, spor, eğlence ve benzeri amaçlı özel hukuk kişilerine ait olan binaların kapalı alanlarında sigara içilemeyecek.
KAHVEDE: Fuar, alışveriş merkezi, düğün, kongre, toplantı ve konferans salonları, kafeler, kahvehaneler, elektronik oyun merkezleri, atari, bilardo, bowling salonlarında da yasak.
TAKSİLER: Taksi hizmeti verenler de dahil olmak üzere, kara yolu, demir yolu, deniz yolu ve hava yolu toplu taşıma araçlarında sigara içme yasağı getiriliyor.
OKUL BAHÇESİ: Okul öncesi eğitim kurumlarının, dershaneler, özel eğitim ve öğretim kurumları dahil olmak üzere ilk ve orta öğrenim kurumlarının kültür ve sosyal hizmet binalarının kapalı ve açık alanlarında tütün ve tütün ürünleri tüketilemeyecek.
LOKANTALAR: Lokantalar ile kahvehane, kafeterya, birahane gibi eğlence hizmeti verilen işletmelerde tütün ürünleri tüketilemeyecek.
OTELLER: Otelcilik hizmeti veren işletmelerde, tütün ürünleri tüketen müşterilerin konaklamasına tahsis edilmiş odalar oluşturulabilecek.
STATLAR: Statlarda sigara içilmesine sınırlama getiriyor. Buna göre, sigara içilebilecek bölümler, statların açık alanlarında da olacak.
AÇIK HAVA SPOR MEKANLARI: Açık havada yapılan her türlü spor, kültür, sanat ve eğlence faaliyetlerinin yapıldığı yerler ile bunların seyir yerlerinde tütün ürünleri kullanılamayacak. Ancak, bu tesislerde tütün ürünlerinin tüketilmesine mahsus alanlar oluşturulacak.
Tütün ürünleri tüketilmesine tahsis edilen kapalı alanların koku ve duman geçişini önleyecek şekilde tecrit edilmesi ve havalandırma tertibatı yapılması sağlanacak.
DİZİLER: Televizyonda yayınlanan programlarda filmlerde, dizilerde, müzik kliplerinde reklam ve tanıtım filmlerinde tütün ürünleri kullanılamayacak, görüntülerine yer verilemeyecek.
ÜNİFORMALIYA YASAK: Polis, asker ve zabıta, üniformalıyken görev başında ya da sokakta sigara içemeyecek.
NEREDE SERBEST?
Yaşlı bakım evlerinde, ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde, ceza evlerinde, şehirler arası ve uluslararası güzergahlarda yolcu taşıyan deniz yolu araçlarının güvertelerinde tütün ürünleri tüketilmesine mahsus alanlar oluşturulabilecek. Bu alanlara 18 yaşını doldurmamış kişiler giremeyecek.
AkcaabatHaberEn son TheRapZoNe tarafından düzenlendi; 01.05.2008, 23:05.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKan kusmuş bir insanda bir şey çıkmaması da ilginç. Bence başka bir doktorda muayene olmanızda fayda var..En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 17.05.2008, 23:06."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
Yorum