Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sigara ve alkole HAYIR!

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sigarayı bırakıp bu kampanyadan kalem kazanalı bir yıl olmak üzere ve sigarayı hiç aramıyorum, içenlerden de fazla rahatsız olmuyorum. Kokusu falan hiç umurumda değil artık.

Merdivenleri çifter çıkmaya başladım yine. Arada bir koşma da koşuyorum. Bu halimi gören yeğenim ‘’ Dayı yarış yapalım’’ dedi ama hiç de gözümü korkutamadı. 100 metrelik yarışta ciğerlerimin göğüs kafesimden çıkacağı da sandım ama yine de koşabildim

Kilo vermeye de devam ediyorum. Kendimi çok sağlıklı hissediyorum.

Osman öyle bir anlatmışsın ki sigara içmeye başlayıp bırakasım geldi valla

Sıgarayı bırakmamakta ısrar edenler kulak versinler bu sese

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgi sen sigaraya başlama. Bırakınca kilo alırsın

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sigarayı bırakıp bu kampanyadan kalem kazanalı bir yıl olmak üzere ve sigarayı hiç aramıyorum, içenlerden de fazla rahatsız olmuyorum. Kokusu falan hiç umurumda değil artık.

Merdivenleri çifter çıkmaya başladım yine. Arada bir koşma da koşuyorum. Bu halimi gören yeğenim ‘’ Dayı yarış yapalım’’ dedi ama hiç de gözümü korkutamadı. 100 metrelik yarışta ciğerlerimin göğüs kafesimden çıkacağı da sandım ama yine de koşabildim

Kilo vermeye de devam ediyorum. Kendimi çok sağlıklı hissediyorum.
          İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sıgarayı bırakmamakta ısrar edenler kulak versinler bu sese
          İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgi sen sigaraya başlama. Bırakınca kilo alırsın
          Yazdıklarını bir daha oku bakim bir çelişki görebilecekmisin
          Böyle çelişkili ifadelerle bırakmak isteyen arkadaşların kafalarını karıştırayalım lütfen

Yorum

• SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR ANLAMAK İSTEMEYENLER İÇMEYE DEVAM ETSİNLER 10 YIL SONRA BAŞLAR KOL VE BACAK KESİLMEYE BENCE İÇEN ARKADAŞLARIMIZ bi an önce bırakmalı......
            "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
            VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

Yazdıklarını bir daha oku bakim bir çelişki görebilecekmisin
              Böyle çelişkili ifadelerle bırakmak isteyen arkadaşların kafalarını karıştırayalım lütfen
              Şair dizelerin de sigarayı içerken ideal kilolarda olduğunu ama bırakınca azıcık kilo aldığını anlatıyor. Aradan geçen bir yıl kadar zaman sonunda yeniden ideal kilolarına dönmekten duyduğu mutluluğu kelimelere dökmüş

Yorum

• Neden Sigara Iciyorsunuz Anlamiyorum Ki?ya Neredeyse Her Hastaligin Basi Sigara Ya Hicmi Saglinizi

Dusunmuyorsunuz?allah Birakmak Isteyenlere Kolaylik Versin Unutanlar Icin Hatirlatim Sigara Oldurur!!!!

Sigara Paketin Ustundeki Yazilari Bir Okuyun Lutfen!!!
                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Hayatımda "sigara içen bir kız" kadar "itici" başka bir şey bilmiyorum
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Allah'tan hiç başlamadım. Bırakmak isteyenlee

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayatımda "sigara içen bir kız" kadar "itici" başka bir şey bilmiyorum
                      aynen... Neden ictiklerini bi anlayabilsem....
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

Böögh bi de kokar

Bu arada sigarayı bırakın cidden içinde olmayan birşey yok iğrenç kokuyor ağzıma sürmem.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu arada lütfen listeye Osman Bahadır'ı ekleyin babam olur kendisi ramazandan önce bıraktı.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen... Neden ictiklerini bi anlayabilsem....
                            Saçmalamayın ! kızı erkeği mi var bunun

Yorum

Saçmalamayın ! kızı erkeği mi var bunun
                              Sigara içen bi kızın sigara içen bi erkekden daha "itici" olduğuna katılmıyor musunuz? (Tabi size göre tam tersi de olabilir)

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sigara içen bi kızın sigara içen bi erkekden daha "itici" olduğuna katılmıyor musunuz? (Tabi size göre tam tersi de olabilir)
                                sıgaranın iticiliği konusunda birisi diğerinden daha ağır basmıyor.Sıgara işte kadında aynı erkektede.Zararı herkese aynı oranda.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X