Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Allah izin verirse sabah namazindan sonra yola cikiyoruz
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Allaha şükür memleketteyim..
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ağustos 20 de inşallah ordayım
        # BMN #

Yorum

11 Ağustos....

Ah ulan ah..
          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

perşembe günü BEşikdüzündeim ohh ne güzeL
            SAMPIYONLUK ÖNEMLI DEGIL , SENIN BU ADALETSIZ ARENADA VERMIS OLDUGUN ASIL ve ONURLU MÜCADELEN YETER ...!!

Yorum

2 saat sonra yola çıkıyorum

Yorum

• Ben normalde ayın 11'inde memlekete gidecektim ama Brezilya'dan aradılar, burada bir Türk var gelin alın dediler .

Bakalım neymiş dertleri

Yorum

Yarın 13.30 Bursa'dan yola çıkıyorum.. 2 ay ayrı kaldım oralardan özledim yaw..
                  Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

1 hafta kaldı biraz daha dişimzi sıkalım bakalım ..rum maçında tribündeyim inşallah..en son avni akere geçen yılki rum maçında gitmiştim..bu maç rövanj maçı olacak benim için..
                    milyonlarin askisin

Yorum

bende geliyorum bu pazartesi bekle beni trabzon zaten ayrıldığımız yoktu trabzondan iyiki tatile çıktık fındıkta yine oralardayız....
                      zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

@ Selim55 Selim kardeş 5-4-3-2-1 dedin. Sabah namazı yola çıkıyorum dedin ne ettun sağ salim vardın mı memlekete ? strese sokma bizi da
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

23 ağustos öğlen saatlerinde şehrimdeyim..

Yorum

• Bu akşam saat 21:15'te otobüsüm var. Allah kısmet ederse yarın sabah Ordu'dayım, sonra ver elini köy.

Bir hafta sonra görüşmek üzere, kalın sağlıcakla

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu akşam saat 21:15'te otobüsüm var. Allah kısmet ederse yarın sabah Ordu'dayım, sonra ver elini köy.

Bir hafta sonra görüşmek üzere, kalın sağlıcakla
                              Yok olmaz olamaz.Yerine bir tercüman ata kardeşim nereye gidiyorsun

Yorum

bende gidecem inşallah memlekete gitmemin birinci nedeni çocukluk arkadaşım
                                trabzonda asker çok şanslı askerlik şubesinde trabzon askerlik dairesi başkanlığı diye geçiyor pek bilmiyorum. yakın olan varsa ziyarete gidebilir
                                erkan çiçek
                                bende ziyarete gitmeyi düşünüyorum sanırım eylülde giderim.
                                trabzonun havasını solusam yeter... ahh trabzon ahh geleceğum inşallah
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X