Geçen ay 7 senelik emektarı bırakarak Motorola Razr xt910'a geçiş yaptım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen ay 7 senelik emektarı bırakarak Motorola Razr xt910'a geçiş yaptım.
suan ıcın sony xperia z nin uzerıne telefon tanımam , onunla yarısacak tek cıhaz suan ıcın htc one dir...İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
- Alıntı
Yorum
-
Samsung Galaxy s4 Mini nasıldır?
((( Telefon teknolojisine ilgim şekildeki gibi: http://www.bordomavi.net/forum/showp...51&postcount=3 )))Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsung Galaxy s4 Mini nasıldır?
((( Telefon teknolojisine ilgim şekildeki gibi: http://www.bordomavi.net/forum/showp...51&postcount=3 )))Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaş devrinden Yakın Çağ'a geçmiş gibi olursun.
İşi bilenlerden s4 Mini hakkında yorumlarını ve varsa tecrübelerini bekliyorum.
Şarj durumu nasıldır? Menüsü rahat mıdır? Müzik/radyo dinleme durumu nedir? Fotoğraf kalitesi... Vs. Oyun, video filan aramıyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Ynt: Android Kullanıcıları l Samsung, Htc, Sony, ...
İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsung I8150 Galaxy W kullanan varmı, yorum yapıcak birisi
Asla tavsiye etmem çok ağır ve donuyor
TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
- Alıntı
Yorum
-
Ynt: Android Kullanıcıları l Samsung, Htc, Sony, ...
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı bu kıyaslama. Çünkü 1018'i terkedip S4 Mini'ye geçiş yapmayacağım. 1018, sadece benim telefon teknolojisine olan ilgisizliğimin sembolü idi. Neyse...
İşi bilenlerden s4 Mini hakkında yorumlarını ve varsa tecrübelerini bekliyorum.
Şarj durumu nasıldır? Menüsü rahat mıdır? Müzik/radyo dinleme durumu nedir? Fotoğraf kalitesi... Vs. Oyun, video filan aramıyorum.
Sarj durumu full kullanimda net açıkken 6 saati geçiyor sarj durumu.
Asiri normal kullanimda yani ara konus kapat koy kenara seklinde 34 saati falan gördüm
Standart kullanimda ise wifi ya da net acikken gelen mesaja cevap ver normal sekilde facene bak cik vs. Muzik radyo dinle netten derken 12 saati geciyor.
S4te radyo yok androturk radyo var indirdim yaklasik 1 saat netten radyo dinlemek %5 %10 gidiyor sarjdan.
Telefonun kastigina rastlamadim bugune kadar.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
Benim de bir sorunum var 5 aylık telefonumda sarj sorunu olustu son 2 haftadır.
Telefon sarj dolumu resmen agirlasti. Bazen 4 5 saatte dolmadigini gördüm, en son olarak iki gün önce akşam 23.00 gibi taktiğim şarjin sabah 8de %80 oldugunu gördüm.
Inanamadim.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de bir sorunum var 5 aylık telefonumda sarj sorunu olustu son 2 haftadır.
Telefon sarj dolumu resmen agirlasti. Bazen 4 5 saatte dolmadigini gördüm, en son olarak iki gün önce akşam 23.00 gibi taktiğim şarjin sabah 8de %80 oldugunu gördüm.
Inanamadim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum