Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen ay 7 senelik emektarı bırakarak Motorola Razr xt910'a geçiş yaptım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen ay 7 senelik emektarı bırakarak Motorola Razr xt910'a geçiş yaptım.
      hayırlı olsun cok klas telefondur , dıs kaplama ve kasa saglamlıgı bakımından uzerıne telefon tanımam ki bunu sımdıye kadar motorola nın hemen hemen butun modellerını kullanmama dayanarak soyluyorum , yazılımsal olarakta bı o kadar gerıdedır,
      suan ıcın sony xperia z nin uzerıne telefon tanımam , onunla yarısacak tek cıhaz suan ıcın htc one dir...
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Samsung I8150 Galaxy W kullanan varmı, yorum yapıcak birisi

Yorum

• HTC One kullanan var mı, şimdiye kadar en çok beğendiğim telefon bu oldu. Minisi çıktığında almayı düşünüyorum.

Yorum

• Trabzonda LG Optimus Speed kullanan fazla yok galiba.
            dogru dürüst bir aksesuar, hicbirsey bulamadim.
            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• ula androidciler
              LG G2 tavsiye ederim

yalniz sony xperia ultra var o nasil bir sey lan öyle, resmen tablet
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Discovery 2 aydır kullanıyorum mükemmel

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Samsung Galaxy s4 Mini nasıldır?

((( Telefon teknolojisine ilgim şekildeki gibi: http://www.bordomavi.net/forum/showp...51&postcount=3 )))
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samsung Galaxy s4 Mini nasıldır?

((( Telefon teknolojisine ilgim şekildeki gibi: http://www.bordomavi.net/forum/showp...51&postcount=3 )))
                    Taş devrinden Yakın Çağ'a geçmiş gibi olursun.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taş devrinden Yakın Çağ'a geçmiş gibi olursun.
                      Olmadı bu kıyaslama. Çünkü 1018'i terkedip S4 Mini'ye geçiş yapmayacağım. 1018, sadece benim telefon teknolojisine olan ilgisizliğimin sembolü idi. Neyse...

İşi bilenlerden s4 Mini hakkında yorumlarını ve varsa tecrübelerini bekliyorum.

Şarj durumu nasıldır? Menüsü rahat mıdır? Müzik/radyo dinleme durumu nedir? Fotoğraf kalitesi... Vs. Oyun, video filan aramıyorum.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ynt: Android Kullanıcıları l Samsung, Htc, Sony, ...

İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samsung I8150 Galaxy W kullanan varmı, yorum yapıcak birisi
                        Biraz erken cevaplamış oluyorum ama
                        Asla tavsiye etmem çok ağır ve donuyor

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                        NORTHERNER
                        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Ynt: Android Kullanıcıları l Samsung, Htc, Sony, ...

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olmadı bu kıyaslama. Çünkü 1018'i terkedip S4 Mini'ye geçiş yapmayacağım. 1018, sadece benim telefon teknolojisine olan ilgisizliğimin sembolü idi. Neyse...

İşi bilenlerden s4 Mini hakkında yorumlarını ve varsa tecrübelerini bekliyorum.

Şarj durumu nasıldır? Menüsü rahat mıdır? Müzik/radyo dinleme durumu nedir? Fotoğraf kalitesi... Vs. Oyun, video filan aramıyorum.
                          S4 kendisi var bende. Yorumum yardimci olabilir belki.
                          Sarj durumu full kullanimda net açıkken 6 saati geçiyor sarj durumu.
                          Asiri normal kullanimda yani ara konus kapat koy kenara seklinde 34 saati falan gördüm
                          Standart kullanimda ise wifi ya da net acikken gelen mesaja cevap ver normal sekilde facene bak cik vs. Muzik radyo dinle netten derken 12 saati geciyor.
                          S4te radyo yok androturk radyo var indirdim yaklasik 1 saat netten radyo dinlemek %5 %10 gidiyor sarjdan.
                          Telefonun kastigina rastlamadim bugune kadar.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Benim de bir sorunum var 5 aylık telefonumda sarj sorunu olustu son 2 haftadır.
                            Telefon sarj dolumu resmen agirlasti. Bazen 4 5 saatte dolmadigini gördüm, en son olarak iki gün önce akşam 23.00 gibi taktiğim şarjin sabah 8de %80 oldugunu gördüm.
                            Inanamadim.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Flappy Bird denen psikopat şeye kendini kaptıran var mı? 4-5 gün falan oldu oynayalı bazen fena kaptırıyorum sinir bozuyor Rekor 124

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim de bir sorunum var 5 aylık telefonumda sarj sorunu olustu son 2 haftadır.
                                Telefon sarj dolumu resmen agirlasti. Bazen 4 5 saatte dolmadigini gördüm, en son olarak iki gün önce akşam 23.00 gibi taktiğim şarjin sabah 8de %80 oldugunu gördüm.
                                Inanamadim.
                                Şarj aletinde sorun olabilir. Değiştir bir de öyle dene.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X