Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    The Dyatlov Pass Incident (Devil's Pass) (Olay gerçek,finali kurgu)
    O ne manyak bir olaydır. Çadırları ayı basmasından Sovyetler'in nükleer denemesine kadar bin tane komplo teorisi var. Dönemin Sovyet yetkilileri de olayın üstünü kapatmak isteyince iyice efsaneye dönüşmüş.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Unknown - Kimliksiz

"Vay canına" dedirtenlerden... Filmde Trabzonspor bayraklarına dikkat edin.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Unknown - Kimliksiz

"Vay canına" dedirtenlerden... Filmde Trabzonspor bayraklarına dikkat edin.
        İyi filmdir sonuda efsanedir...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Ölümlü Dünya'nin başlangıcı süper, finali berbat. Aile Arasında'dan daha fazla kahkaha malzemesi var. Ancak hikayesi bence kısır.

Ayrica film, müzikleri için bile seyretmeye değer.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.02.2018, 13:50.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Snowpiercer var enterasan bir film:http://www.imdb.com/title/tt1706620/?ref_=wl_li_tt
            Güzel bir film ama sonu çok anlamsız bu filminde...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              The Dyatlov Pass Incident (Devil's Pass) (Olay gerçek,finali kurgu)
              Etkileyici ve ilginç bir film olmuş, teşekkürler.

(UEFA)

Yorum

• ZAZ kardeşlerden The Naked Gun : From the Files of Police Squad ! izledim , absürd komedinin kült örneklerinden .

Eğer Top Secret veya Airplane (üç film de aynı üçlünün filmleri )izleyip sevdiyseniz , veya absürd komedi seviyorsanız çok hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir film.Bu iki filmden aldığım tadı The Naked Gun'dan da aldım.

Top Secret'ı merak edenler/ yorumum için ->https://forum.bordomavi.net/showthre...post1920549158
                En son -Samet tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 09:08.
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Peyami Safa'nın eserinden, Onur Ünlü tarafından sinemaya uyarlanan Cingöz Recai, yeni bir soygun için geri dönen iyiliksever hırsız Cingöz Recai'nin hikâyesini anlatıyor.

Haluk Bilginer ve Musa Uzunlar'a iki popüler isim Meryem Uzerli ile Kenan İmarzalıoğlu'nu ekleyip bu kadar renksiz bir film yapmak da başarı (!) Gerçi sonundaki mesaj güzeldi.

Yorum

• Ölümlü Dünya aradığım mizah bu Feyyaz Yiğit'i hep takip ederdim yaşadığı kafayı severdim, filme tam olarak yansımış o kafa
                    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Hafta sonu büyük beklenti ile Siyah Panter'i izledim arkadasimla sinemada.

En son baktigimiz Marvel filmi Thor:Ragnarok oldugu icin bu film de yeni bir kahramanla (ki siyahileri ve mizahlarini severim) daha cok eglenecegimi düsünmüstüm.

Siyah Panter bir Marvel filmi olmasa kesinlikle cok begenirdim ve ayri bir kategoriye koyardim ama o tadi alamadim film boyunca. Efektler ve müzikler cok iyiydi ama diger Marvel filmlerine kiyasla aksiyonu cok az buldum.

Izlenir mi? Izlenir ama sinemada 3 boyutlu filme para veriyorsam karsiligini da beklerim. Ki namussuzlar bilet fiyatlarini zaten yukari cekmisken daha da cok beklerim

10/6
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Vizyondan kalkmak üzere,aslında biraz geç oldu ama ''Three Billboards Outside Ebbing,Missouri'' filmi hikayesi ve oyunculuklarıyla gerçekten muazzam bir filmdi. Tavsiye ederim. Ayrıca kült filmlerden biridir ama ben yakın zamanda izledim ''The Elephant Man'' tam bir freak dramdı. Çok beğendim. Son olarak yakın zamanda çıkan 3 yerli komedi filmini de sinemada izlemiş biri olarak şu yorumu da yapıp mesajımı bitirmek istiyorum.Aile Arasında>Ölümlü Dünya>Arif v 216.

Ayrıca şu anda hala vizyonda olan Spielberg'in ''The Post'' filmini izleyen ve tavsiye edeniniz var mı? İzleyemedim daha maalesef.
                        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Bugün Arifv216 yı izledim.Tek kelime ile rezalet.Serinin en dandik sineması kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben pişman oldum siz olmayın.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Cebimdeki Yabancı

Serra Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği, İtalyan yapımı Perfetti sconosciuti'nin yeniden çevrimi olan Cebimdeki Yabancı, yemek için bir araya gelen yedi yakın arkadaşın, başlattıkları bir oyun sonrası arapsaçına dönen ilişkilerini konu ediniyor.

Modern zamanların hayatımıza soktuğu cep telefonlarının çiftler (Veya aileler) ve dostlar arasındaki güven bağını nasıl etkilediğini anlatıyor. Beğendim. Buğra Gülsoy'u farklı karakterlerde daha önce seyretmiştim. Gayet başarılı bir oyuncu bence.

Yorum

• Scent of a Woman (1992) : Son zamanlarda izlediğim en ''keyifli'' filmlerdendi. Başrolde Al Pacino. Fazla bir şey demeye gerek yok sanırım. Almış yürümüş. Alışılagelmiş tarzının dışında bir film olmasına rağmen hiç sırıtmamış.

İzlediğim son 2 Coen Brothers filmlerini de yazacağım. Maalesef pek beğenmedim ama. O Brother, Where Art Thou? (2000) ve Fargo (1996) filmleri. The Big Lebowski ve No Country For Old Men'den sonra çıtayı düşürdü bende. Tek olumlu yanı beğendiğim aktristlerden Frances McDormand'ın bir filmini daha izlemiş olmam.
                              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• oscarlari izliyorum

en zayif filimlerin yaristigi yil bu senedir, takip ettigimden beri bu kadar zayif aday listesi görmedim...
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X