Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkçe mindfuck yok mu? Veya şizofreni filmi.

Ya da ilk bunu sorayım. Türk sineması bu tür filmler yaptı mı ki?

Edit: Evet yapmış bizimkiler de. Mutlak Adalet isminde 2014 yapımı bir film var. Dramla başlayıp şizofreni teşhisiyle bitiyor.

Varsa bu tür başka bir film tanıyan bilen alırım bir dal.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 03:11.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hint filmi sevenler kaçırmasın http://www.imdb.com/title/tt0375611/?ref_=fn_al_tt_2 dram..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyin yoran Amerikalıların tabiri ile Mindfuck filmler izlemek isteyenler bu alanda birkaç film önerebilirim. İzlerken gerçekten şok olacağınız ve sürükleyecek filmler.

Dr Mulholland
        Donnie Darko
        Predestination
        Sihirbaz
        Kimlik
        Prenstij
        Oldboy

Bunlar bu serinin efsaneleridir.

Tek mekan Filmi sadece sohbet muhabbet eşliğinde geçen filmlerde 2 efsane mevcuttur. Bunları fazla öneren olmaz kesinlikle izleyin.

Dünyalı
        12 Kızgın Adam

12 Kızgın Adam filmi siyah-beyaz, hapishanede geçen film yanılmıyorsam...Gözatmıştım bir ara ve çok da tavsiye edildi. Rahat bir ortamda, vaktimin bol olduğu bir zamanda izlemek istediğim filmlerden.

Burt Lancester ile Alcatraz Kuşcuşu filmi vardır. Hapishane filmi. Çocukken izlediğimde dahi etkilendiğim filmdi. 84-85 yılında izlemiştim. Yaşım da 8-9 civarı. Yapan yapıyo...(bizim hatunla filmkolik hallerimiz var. Ancak anlamayacağım bir şekilde Vizyon film hastalığı var. Mesela 2016 yılındaysak 2016 veya en kötü 2015 aşağısı filme ne kalite olursa olsun bakmak istemiyor. Üzüm üzüme bakarken kararmak istemiyorum. Ben eskide klasik film hastası bir adamdım. Birkaç klasik atmam lazım bünyeye....
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          12 Kızgın Adam filmi siyah-beyaz, hapishanede geçen film yanılmıyorsam...Gözatmıştım bir ara ve çok da tavsiye edildi. Rahat bir ortamda, vaktimin bol olduğu bir zamanda izlemek istediğim filmlerden.

Burt Lancester ile Alcatraz Kuşcuşu filmi vardır. Hapishane filmi. Çocukken izlediğimde dahi etkilendiğim filmdi. 84-85 yılında izlemiştim. Yaşım da 8-9 civarı. Yapan yapıyo...(bizim hatunla filmkolik hallerimiz var. Ancak anlamayacağım bir şekilde Vizyon film hastalığı var. Mesela 2016 yılındaysak 2016 veya en kötü 2015 aşağısı filme ne kalite olursa olsun bakmak istemiyor. Üzüm üzüme bakarken kararmak istemiyorum. Ben eskide klasik film hastası bir adamdım. Birkaç klasik atmam lazım bünyeye....
          12 Kızgın Adam hapishanede değil mahkemede geçiyor. Muhteşem bir filmdir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Efsanedir. Eski filmlere önyargımı bu film kırdı.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet. Doğru. Yani hapislikle ilgili bir mevzuu vardı hatırladığım..

Hapis öncesi yargılama sureci...yakın kavramlar...

İzlicem...
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet. Doğru. Yani hapislikle ilgili bir mevzuu vardı hatırladığım..

Hapis öncesi yargılama sureci...yakın kavramlar...

İzlicem...
                Mutlaka izle, şaheser.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkçe mindfuck yok mu? Veya şizofreni filmi.

Ya da ilk bunu sorayım. Türk sineması bu tür filmler yaptı mı ki?

Edit: Evet yapmış bizimkiler de. Mutlak Adalet isminde 2014 yapımı bir film var. Dramla başlayıp şizofreni teşhisiyle bitiyor.

Varsa bu tür başka bir film tanıyan bilen alırım bir dal.

Bay Ê var Türk filmi. Değişik bir film. Mehmet Ali Erbil Teoman falan filan var. Bence güzel bir filmdi.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Bay Ê var Türk filmi. Değişik bir film. Mehmet Ali Erbil Teoman falan filan var. Bence güzel bir filmdi.
                    Bu aksam izleyecegim film belli oldu, tesekkürler.

Yorum

Bu aksam izleyecegim film belli oldu, tesekkürler.
                      Çok eskiden izlemiştim, şizofreni gibi bir filmdi sanırım ama sonunda şaşırtıyor mu şaşırtmıyor mu bilmiyorum. Psikolojik olduğuna eminim ama.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İftarlık Gazoz'a gittim bugün.Ne fragman izledim,ne yorum okudum,bir tek Cem Yılmaz'ın kadroda olduğunu bilerek,ne çıkarsa bahtıma diye gittim yani.Ancak on numara beş yıldız olmuş,kesinlikle gidin.Aklımda ali baba ve 7 cücelerden sonra acaba bu da mı kötü olacak sorusu gelmedi değil ama çok memnun kaldım.Hem güldüren,hem ağlatan bir film,diyaloglar olsun,oyunculuklar olsun,hele başrol çocuğun oyunculuğu çok hoşuma gitti,film boyunca gazoz istedim resmen Yazsam baya uzun yazarım bu film hakkında ancak izlemeniz gerek..

Bu tarz güzel Türk filmleri çıkınca iki kat fazla zevk alıyorum izlediğimden.

Yorum

Çok eskiden izlemiştim, şizofreni gibi bir filmdi sanırım ama sonunda şaşırtıyor mu şaşırtmıyor mu bilmiyorum. Psikolojik olduğuna eminim ama.
                          Sasirtmasina gerek yok. Vay be bizimkiler de yapmis dedirtsin yeter.

Yorum

Sasirtmasina gerek yok. Vay be bizimkiler de yapmis dedirtsin yeter.
                            izledikten sonra fikrini yazsana, tahminim bayağı mindfuck a uğrayacaksın ama kötü anlamda
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              izledikten sonra fikrini yazsana, tahminim bayağı mindfuck a uğrayacaksın ama kötü anlamda
                              Film mind'sız fuck şeklinde geçti resmen. Daha çok absürt dram komedi karışımı bir şey. Değişik bir film. Bakalım daha ne kadar saçmalayacaklar diye izletti kendini. Otobüs sahnelerindeki gibi arada verilen toplumsal eleştiriler güzeldi yalnız. Bugün hala geçerliliğini koruyor.

İzlemek istediğim mindfuck kesinlikle bu değil orası kesin.

Yorum

Film mind'sız fuck şeklinde geçti resmen. Daha çok absürt dram komedi karışımı bir şey. Değişik bir film. Bakalım daha ne kadar saçmalayacaklar diye izletti kendini. Otobüs sahnelerindeki gibi arada verilen toplumsal eleştiriler güzeldi yalnız. Bugün hala geçerliliğini koruyor.

İzlemek istediğim mindfuck kesinlikle bu değil orası kesin.

Çok güzel liste yapmış arkadaş.
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X