Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bayağı bir yorum okudum ve değerli fikirlerini yazan arkadaşlara hayran oldum.

zaman ve ortam ne değerli bir olgu.
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir film tutkunu olarak bu başlığa daha önce neden uğramadığımı bilmiyorum.Özellikle şu soğuk kış günlerinde son film ekiminde de gösterime giren Wind River'ı tavsiye ederim.
      Özellikle gerilim ve intikam duygusunu iyi işleyen kış atmosferiyle iç ısıtan bir film

Vaktinde mutlaka konuşulmuştur The Hateful Eight yine kış temasında efsane bir Quentin Tarantino filmidir.Resmen bir başyapıt

Kuzey Avrupa sinemasından gizem-polisiye sevenler için Kvinden i Buret /Kafesteki Kadın
      Yine kuzeyden Head Hunters

Beni verdiği mesaj ve filmin sonu itibariyle en çok etkileyen gözümü açan ve sarsan filmlerden biri Arlington Road

Son olarak 2 hafta önce sinemada izlediğim gerçek hikayeden alınan Only The Brave etkileyici bir filmdi.

Her biri film tadında ve uzunluğunda olan 70 bölümlük Agatha Christie's Poirot serisi var
      Davit Suchet'in oynadığı

Gizem-polisiye manyağı birisi olarak bu seriyi bulana kadar sürekli film aramakla vakit öldürürdüm.Herkese tavsiye ederim
      Gizem ve polisiye severler derneğine üye kaydı yapalım.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gizem ve polisiye severler derneğine üye kaydı yapalım.
        Varsa hemen yapalım
        Hastasıyız
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Varsa hemen yapalım
          Hastasıyız
          Dizi olarak da The Killing'i tavsiye ederim.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dizi olarak da The Killing'i tavsiye ederim.
            Abi o diziyi herkes yaladı yuttu.Türkiye'de bile uyarladılar mahvettiler.
            Bron/Broen var.
            Isveç-danimarka ortak yapımı
            Iki ülkeyi ayıran köprünün ortasında işlenen bir cinayetle başlıyor
            Bence en iyisi tavsiye ederim
            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 04.01.2018, 14:18.
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Disaster artist iyi film olmuş, komik bir hikayesi ve ilginç bir karakteri var. Kötü filmlerin en iyisi olmakla ün yapmış the room isimli filmi konu aliyor.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Binlerce güzel yapıt izledim ancak onları bu zamana kadar bu başlığa aktarmak nasip olmadı. Bugün bu güzide başlığı düzenli kullanmaya başlıyorum İnşallah.

Sizlere 1960 yapımı bir hapishane filminden bahsedeceğim;Le Trou.

Jacques Becker'ın yönetmenliğini üstlendiği bu film, sanırım Fransız sinemasının ve "hapishane" konulu filmlerin şu anlık zirve noktası. Gerçekçiliğe bu kadar bağlı kalınmasına rağmen bir an olsun hikayeden koparmayan başka bir film izlememiştim. Mahkumlarla birlikte adeta yaşıyorsunuz sahneleri. Abartı efektler, absürt rastlantılar, karakterlerin lehine işleyen şans gibi şişirilmiş durumlardan çok çok uzak bir film.

Tabii filmin bu kadar başarılı olmasında filmin yönetmeni kadar başrol oyuncularının da hakkını vermek gerek. Her biri temsil ettikleri karakterlere çok iyi hayat vermişler.

[ATTACH]14872[/ATTACH]

------------------------------------------------------------------------------------------

Bir diğer filmimizse "The Grand Budapest Hotel"

Wes Anderson'ın değişik ve kendine özgü tarzını nerde görseniz tanırsınız diye tahmin ediyorum. Fimlerinde yakaladığı son derece iyi renk uyumu ve simetri takıntısını bize her sahnesinde hatırlatmasıyla Wes Anderson şu anda kendi sanatını yaratmış ve bizlere aktarmış durumda.

Başrolde uzun yıllardır adından başarıyla söz ettiren, kendisini daha çok "Lord Voldemort" olarak tanıdığımız Ralp Fiennes bulunuyor.

Fiennes'e başrolde bir o kadar başarılı performansla Tony Revolori eşlik ediyor. Bu ikilinin uyumu gerçekten fevkalade.

Türkçe adıyla "Büyük Budapeşte Oteli"ni izlerken, bir masalın içinde geziniyormuş hissini doruklarda yaşıyoruz. Pastel renkler, kamera açıları, manzaralar, mekân seçimleri...

Sevgili Wes Anderson renkli dünyasını seyirciyle paylaşırken hiç cimriliğe kaçmamış açıkçası. Yüzünüzde film boyunca hoş bir gülümseme bırakacak hatta yer yer size kahkaha attıracak derecede absürtlükleriyle "Büyük Budapeşte Oteli" gerçekten her kesimden insanın belli derecede lezzet alabileceği bir film.

[ATTACH]14873[/ATTACH]
                Le Trou yu izledim şimdi harika bir filmmiş gerçekten tam bir başyapıt ''Zavallı G...''
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Boş bir zamanda "Arif V 216" hakkındaki yorumumu yazacağım. Mümkün olduğunca spoiler vermeden tabi
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Bugün Arif V 216'ya gittim. 6.9/10 diyeyim Filmin kötülüğü diyemem ama ben katıla katıla gülmek istiyordum Filmin öyle olmadığını da biliyordum. Cem Yılmaz'ın salt komedi yapacağı filmi bekliyorum hala
                    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 08.01.2018, 20:15.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün Arif V 216'ya gittim. 6.9/10 diyeyim Filmin kötülüğü diyemem ama ben katıla katıla gülmek istiyordum Filmin öyle olmadığını da biliyordum. Cem Yılmaz'ın salt komedi yapacağı filmi bekliyorum hala
                      Fragmanından çok komik olmadığı belliydi zaten abi...

İzlenebilir yine de diyorsun yani...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fragmanından çok komik olmadığı belliydi zaten abi...

İzlenebilir yine de diyorsun yani...
                        Tercih meselesi diyeyim
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bugün yine izledim
                          Bizans Oyunları:Geym of Bizans güzeldir
                          ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

• Sonunda oha diyebileceğim yeni film önerileri var mı??
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sonunda oha diyebileceğim yeni film önerileri var mı??
                              Enes neden hep sonunda oha demek istediğin filmleri izlemek istiyosun ya
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Sadece bir iki sahnesinde gülümsedim.Açıkçası "gitmeseydim" dedim.Cem Yılmazdan komik bir film beklerdim.Olay örgüsü bile yeterli değildi bence yav.
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X