Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aylayi sonunda izledim

forumda okuduklarimdan sonra beklentim biraz asiriydi sanirim, hic begenmedim malesef

filmi ayakta tutan hikaye, keske daha iyi yapimcilara bu hikaye teslim edilsedi

new yorkta 5 minareden sonra sinemada Türk filmi izlememe kararim vardi, bu film ile bozdum. kararimi devam ettirecem

gercekten verdigin paraya deymiyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aytmatov'un elinden çıkan 1969 yapımı Cemile... Louis Aragon'a göre en iyi aşk hikayesi.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Enes neden hep sonunda oha demek istediğin filmleri izlemek istiyosun ya
        Gizemli flimler çok hoşuma gidiyor vurdulu kırdılı flimleri pek sevmiyorum ondan hocam...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonunda oha diyebileceğim yeni film önerileri var mı??
          The ghost writer var bir nebze dediğin türde ama temposu yavaş önceden uyarayım:http://www.imdb.com/title/tt1139328/?ref_=nv_sr_1
          "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            The ghost writer var bir nebze dediğin türde ama temposu yavaş önceden uyarayım:http://www.imdb.com/title/tt1139328/?ref_=nv_sr_1
            Teşekkür ederim kral izlemek lazım...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sonunda oha diyebileceğim yeni film önerileri var mı??
              Bu tarz filmlerin çoğunu zaten izlemişsindir diye düşünüyorum. Nueve Reinas var eskilerden belki atlamışsındır bilmiyorum.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu tarz filmlerin çoğunu zaten izlemişsindir diye düşünüyorum. Nueve Reinas var eskilerden belki atlamışsındır bilmiyorum.

İzlemedim buna da bir bakayım kral sağolasın...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aylayi sonunda izledim

forumda okuduklarimdan sonra beklentim biraz asiriydi sanirim, hic begenmedim malesef

filmi ayakta tutan hikaye, keske daha iyi yapimcilara bu hikaye teslim edilsedi

new yorkta 5 minareden sonra sinemada Türk filmi izlememe kararim vardi, bu film ile bozdum. kararimi devam ettirecem

gercekten verdigin paraya deymiyor
                  İyi senaryolar, parasızlıktan mıdır nedir, kötü yapımcıların,kötü oyuncu ve yetersiz yönetmenlerin elinde heba oluyor malesef.
                  Ayla da onlardan biri...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• "Captain Fantastic" güzel göndermeler içeren, zevkli bir filmdi. Viggo Mortensen çok iyi oynamış tam bu rolün adamı.

Hollywood tarzı diyaloglar pek hoşuma gitmesedi ama ona yapacak bir şey yok artık.

6/10
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Başlıkta daha önce bahsedilmiştir muhakkak ama daha yeni izleme fırsatım oldu. The Game (1997) değişik konusu ve sürpriz sonu ile beraber ilgi çekici,güzel bir film. Tavsiye ederim.
                      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Sertan Danışer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlıkta daha önce bahsedilmiştir muhakkak ama daha yeni izleme fırsatım oldu. The Game (1997) değişik konusu ve sürpriz sonu ile beraber ilgi çekici,güzel bir film. Tavsiye ederim.
                        Sonu böyleyse [MENTION=16410]Enes Başkaya60[/MENTION] kesin sever
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonu böyleyse [MENTION=16410]Enes Başkaya60[/MENTION] kesin sever
                          Hocam izledim The Game yi harika bir başyapıttır...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• the greatest showman den geliyorum

kesinlikle la la land den daha iyi

musical sekli film sevenlere tavsiye ederim

hatta batinin saturday night fever dan sonra yaptigi en iyi film diyebilirim

tabii bollywoodun devdas´ini gecemezler, devdas baska evren
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.01.2018, 21:02.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 1) Issız adada geçen korku/gerilim filmleri
                              2) Dağlarda geçen korku/gerilim filmleri (mümkünse karlı dağlarda)
                              3) Uzayda geçen korku/gerilim/bilimkurgu ortaya karışık filmler

Soğuk ve karanlık kış akşamları için film tavsiyelerine açığım.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1) Issız adada geçen korku/gerilim filmleri
                                2) Dağlarda geçen korku/gerilim filmleri (mümkünse karlı dağlarda)
                                3) Uzayda geçen korku/gerilim/bilimkurgu ortaya karışık filmler

Soğuk ve karanlık kış akşamları için film tavsiyelerine açığım.
                                life, izledin mi?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X