Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    life, izledin mi?
    Yok izlemedim, konusuna baktım şimdi ilgimi çekti, severim bu tarz filmleri not ettim izleyeceğim. Şu an Amazon ormanları kesilmesin diye işi gücü bırakıp ormana eyleme giden Greenpeace ruhlu bir grup enerjik gencin Amazon ormanlarında yamyamlar tarafından kesilip biçileceklerini düşündüğüm film izliyorum. İmdb 5.6 ama merak ettim, sadece iğrençlik üzerine yapılmış saçmalıklarsa kapatırım.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok izlemedim, konusuna baktım şimdi ilgimi çekti, severim bu tarz filmleri not ettim izleyeceğim. Şu an Amazon ormanları kesilmesin diye işi gücü bırakıp ormana eyleme giden Greenpeace ruhlu bir grup enerjik gencin Amazon ormanlarında yamyamlar tarafından kesilip biçileceklerini düşündüğüm film izliyorum. İmdb 5.6 ama merak ettim, sadece iğrençlik üzerine yapılmış saçmalıklarsa kapatırım.
      öyle bir film izlemiştim adı nedir?

Yorum

öyle bir film izlemiştim adı nedir?

Green İnferno / Yeşil Cehennem... Dublajlı versiyonu yokmuş alt yazılı sevmiyorum, kapattım. Şimdi senin söylediğin filmi izliyorum. Uzayda geçen gerilim/bilimkurgu filmlerini severim, Alien serisi gibi. Doğada, mümkünse kış ortamında geçen versiyonlarını da severim. Kapalı mekanlar olacak oradaymışsın gibi hissettirecek. The Thing serisi gibi.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Green İnferno'nun orjinal versiyonu "Cannibal Holocoust" isimli filmdir. Onun da notu düşüktür ki konu olarak çok benzeşiyorlar zaten. "Aaaa aynısını çekmişler" denmesin diye senaryoda önemsiz kısımlarda oynamalar yapılmış. Yalnız Cannibal Holocoust yasaklı bir film. Zira bazı sahnelerinin gerçek çekimler olduğu iddia edilir filmi izlediğin zaman niye bu tarz iddialarda bulunulduğunu anlarsın zaten. Senaryo ve kurgu olarak bir şey beklemeyeceksin bu tarz filmlerden. Vaadettiği şeye odaklan... Filmin sonunda gerçekten sıkıntı çekmiştim.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

1) Issız adada geçen korku/gerilim filmleri
            2) Dağlarda geçen korku/gerilim filmleri (mümkünse karlı dağlarda)
            3) Uzayda geçen korku/gerilim/bilimkurgu ortaya karışık filmler

Soğuk ve karanlık kış akşamları için film tavsiyelerine açığım.
            The Dyatlov Pass Incident (Devil's Pass) (Olay gerçek,finali kurgu)
            En son fincher tarafından düzenlendi; 26.01.2018, 00:11.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              The Dyatlov Pass Incident (Devil's Pass) (Olay gerçek,finali kurgu)

Bu olayı duymuştum ama filmini izlememiştim. Boş bir vakit izleyeceğim, teşekkürler.

Yorum

• The Perks of Being a Wallflower

Birçok toplumsal mesaj barındıran bir film. Liseye başlarken geçmişten gelen birçok tramvanın etkisinde kalmış bir çocuğun mektuplarını dinliyorsunuz film boyunca.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Merhaba Arkadaşlar;
                  Az bilinen, izlediğim süre boyunca ekran başından kalkamayacağım, aksiyon dolu bir film önerisinde bulunacak olan bir dost var mı ? (Korku filmi izlemem, belli başlı, duyulmuş filmleri izledim.)
                  Şimdiden teşekkür ediyorum.
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba Arkadaşlar;
                    Az bilinen, izlediğim süre boyunca ekran başından kalkamayacağım, aksiyon dolu bir film önerisinde bulunacak olan bir dost var mı ? (Korku filmi izlemem, belli başlı, duyulmuş filmleri izledim.)
                    mad max'i izlememiş olma şansın var mı?

Yorum

mad max'i izlememiş olma şansın var mı?
                      İzledim.
                      Hamiş

Yorum

İzledim.
                        Az bilinen değil ancak başından kalkamayacağına inandığım filmleri yazayım. Yeni sayılırlar, umarım izlememişsindir.

Passengers
                        Valerian
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

Merhaba Arkadaşlar;
                          mortal kombat anhilation
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İzledim.
                            o zaman bu pazar akşamı yedide güzel aksiyon var tavsiye ederim gerçi korku da olabilir.

Yorum

• Aşırı abartı, mantık dışı, başrol oyuncularının her şeyi mükemmel yaptığı, sonucunu rahatlıkla tahmin edebileceğiniz, tamamen klişelerle dolu ucube filmlerin hala daha çok izlenmesi ilginç. Tamam sinema sektöründe biraz abartı olmalı ama film baştan sonra abartıysa o iş olmamıştır. En son arkadaş tavsiyesiyle izlediğim 20. dakikasında çıktığım hızlı ve öfkeli filmi gibi. Filmi izlerken zevk alamıyorsun tamamen abartı, klişelerle dolu, sonucunun çok rahat bilindiği için gereksiz bir film. Bir ara bir Japon filmi izlemiştim, adam kılıçla neredeyse tek başına bir orduyu doğramıştı ama adamın üzerine balıkçı ağı atarak adamı yakalamışlardı. )) Ulan adamı bu kadar üstün güçlü yapıyorsun barı yakalanma sahnesini de kılıfına uydur.

Aslında hedef kitle biraz sorgulanmalı, kaliteli çoğunluk mu yoksa boş vasıfsız çoğunluk mu? Boş beleş adamın önüne ne koyarsan tüketir eleştirmez "haa hee hu" der izler "abi çok güzeldi" diyede kendini tatmin eder. Bu kitleyi her şeyle kandırıp tatmin edebilirsin. Ama kaliteli kitleyi tatmin etmen için kaliteli bir projeyle ortaya çıkman lazım buda onların işine gelmiyor tabiki. İşin kolayını bulmuşlar neden uğraşsınlar kaliteli bir proje için boş beleş izleyicilerin çok gittiği filmleri seri yapıp cukkayı götürüyorlar. En önemli örneği Türkiye'de Recep İvedik
                              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Merhaba Arkadaşlar;
                                Snowpiercer var enterasan bir film:http://www.imdb.com/title/tt1706620/?ref_=wl_li_tt
                                "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X