Kore sineması candır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi filmdir. Her erkek ilk izlediği zaman böyle bir kız arkadaşının olmasını istemiştir
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok büyük bir hata yapmak üzeresin, sana bunu grafik ile açıklayalım;
Abi Allah iyiliğini versin
"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
- Alıntı
Yorum
-
Başrolünde Aamir Khan'ın yer aldığı Talaash.İçinde hint dansları bulunmayan ender filmlerden
"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğunluk u izleyip, yeraltındaki ana karakterin gençliği olarak düşleyebilirsinYeraltının bir devam durumu yok, kitaptan esinlenmiş o kadar.
Mesela güzel bir örnek geldi aklıma, çoğunuz Gemide filmini izlemişsinizdir ama "Lalelide bir azize" yi izlediniz mi???
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDört görüntü yönetmeninin ismi geçti ama yine de bişeye benzemedi nedense görüntü bakımından. Filmin yarısını karanlıkta izledik neredeyse.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşrolünde Aamir Khan'ın yer aldığı Talaash.İçinde hint dansları bulunmayan ender filmlerden
http://www.imdb.com/title/tt1787988/?ref_=nv_sr_1And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, beğenmeyeni çoktur filmin, bana kalırsa da gemide nin yanından geçemez. Kendilerince filmin konusuna ve karakterlere yakışır karanlık bir ortam yaratmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Ama asıl mesela gemide ile kesişen film olması. Ne devamı, ne öncesi paralel yapı gibi birşey
Ben beğendim aslında. Gemide filmini izlerken diğer tarafta ne olup bittiğini çok merak etmiştim. Olay hakkında soru işareti kalmadı bende. Mesela reis diyorya ulan bakire kız nasıl şey olur diye. O soruya cevap buldum bunu izleyince.
İçimden Nadir Sarıbacak'ın bir filminin izlemek geldi. Sarmaşık filmini bulamadım nette. Yeni olduğu için galiba. Almanyaya gelme ihtimali de yok. Var mıdır bu tür filmleri netten izleyebilme şansı? Sen bilirsin abi.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Bollywood'dan söz açılıyor hep ancak birkaç gündür Aamir Khan filmleri tüketiyorum.
"Her Çocuk Özeldir" de gayet başarılı bir film olmuş. Dünyaya ve çocuklara bakış açısını çok fazla değiştirebilir...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
Oscar adayı filmleri iyice azalttım hatta bitirdim bile diyebilirim. En iyi yabancı film adaylarına göz atacağım bundan sonra.
Room'u izledim biraz önce ve gerçekten beğendim. En iyi kadın oyuncu ödülü Brie Larson'a gitmeli. Filmin iki tarafında birden çok iyi performansı var. Jack karakterini oynayan çocuğu ağzım açık bi şekilde izledim gerçekten harikaydı.
Şu filmin ikinci bölümünü biraz daha iyi yapabilselerdi Oscar'ın en büyük adaylarından olabilirdi. Biraz yazık edilmiş olmasına rağmen iyi film.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
Yorum