Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İzlemeyen arkadaşlar için Sarmaşık filmini önerebilirim. Gerçekten Türk sinemasının son zamanlarının en iyi filmlerinden. Alt metin ve oyunculuk olarak üst seviyede. İzledikten sonra üzerine konuşmak isteyenle seve sever konuşabilirim.

http://www.imdb.com/title/tt4309356/
    Bu filmi izleyeyim diye oturdum, Zeki Demirkubuz un Yeraltı filmini izledim Sağol
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu filmi izleyeyim diye oturdum, Zeki Demirkubuz un Yeraltı filmini izledim Sağol
      Eyvallah hocam O nasıl beğendin mi
      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
      (Dozer) Cemil Usta
      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Eyvallah hocam O nasıl beğendin mi
        Valla ben Dostoyevski nin "Yeraltından notlar" kitabını çok severim, tiyatro oyununa gitmişliğim falan da vardır. Bu filmin kitaptan esinlendiğini okuyunca hemen atladım, senin film falan yok oldu bir anda

Beklentim yüksek olduğu için gece biraz hayal kırıklığım oldu filmin sonunda. Ama gün boyu filmi düşündüm, başarılı olmuş, iyiki izledim Zeki abinin eline sağlık.
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Valla ben Dostoyevski nin "Yeraltından notlar" kitabını çok severim, tiyatro oyununa gitmişliğim falan da vardır. Bu filmin kitaptan esinlendiğini okuyunca hemen atladım, senin film falan yok oldu bir anda

Beklentim yüksek olduğu için gece biraz hayal kırıklığım oldu filmin sonunda. Ama gün boyu filmi düşündüm, başarılı olmuş, iyiki izledim Zeki abinin eline sağlık.
          Yani benim duyduğum bir film ama izlemedim. Sıraya koyuyorum bu aralar. Çoğunluk ve Tepenin Ardı için de güzel diyorlar henüz izleme şerefine nail olamadım.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Yani benim duyduğum bir film ama izlemedim. Sıraya koyuyorum bu aralar. Çoğunluk ve Tepenin Ardı için de güzel diyorlar henüz izleme şerefine nail olamadım.
            Çoğunluk iyidir, tavsiye ederim, çok benzer kafalarda filmler zaten. Tepenin ardı nı bende izleyeceğim bakalım bir ara.
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Çoğunluk iyidir, tavsiye ederim, çok benzer kafalarda filmler zaten. Tepenin ardı nı bende izleyeceğim bakalım bir ara.
              Benim kendi kafamda var bir liste izledikçe burada paylaşırım paslaşırız
              (Dozer) Cemil Usta

Yorum

Masumiyet ve Kader filmlerini izledim, sırada bu var. Ordan geriye doğru gideceğim Allahın izniyle.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Masumiyet ve Kader filmlerini izledim, sırada bu var. Ordan geriye doğru gideceğim Allahın izniyle.
                  Masumiyet ve kader den girdiysen çıkışın yok zaten, geçmiş olsun
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Masumiyet ve kader den girdiysen çıkışın yok zaten, geçmiş olsun
                    Kaderi izledikten sonra Masumiyeti izledim ben. Mevzuyu Masumiyette Haluk Bilginer çimde oturup hikayeyi anlatırken öğrenmem gerekirken önceden biliyordum konuyu. Filmin ilk yarısı sarmadı bile.

Az önce de Yeraltını izledim. O da başka bir filminin devamıysa gene boşa gitti demektir.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaderi izledikten sonra Masumiyeti izledim ben. Mevzuyu Masumiyette Haluk Bilginer çimde oturup hikayeyi anlatırken öğrenmem gerekirken önceden biliyordum konuyu. Filmin ilk yarısı sarmadı bile.

Az önce de Yeraltını izledim. O da başka bir filminin devamıysa gene boşa gitti demektir.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      Çoğunluk u izleyip, yeraltındaki ana karakterin gençliği olarak düşleyebilirsin Yeraltının bir devam durumu yok, kitaptan esinlenmiş o kadar.

Mesela güzel bir örnek geldi aklıma, çoğunuz Gemide filmini izlemişsinizdir ama "Lalelide bir azize" yi izlediniz mi???
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Çoğunluk u izleyip, yeraltındaki ana karakterin gençliği olarak düşleyebilirsin Yeraltının bir devam durumu yok, kitaptan esinlenmiş o kadar.

Mesela güzel bir örnek geldi aklıma, çoğunuz Gemide filmini izlemişsinizdir ama "Lalelide bir azize" yi izlediniz mi???
                        Aslinda sirada o vardi. Dedigin gibi Kadersen Masumiyetten baslayinca Demirkubuz filmlerinden devam edesim geldi. Cogunluktan sonra bunu izleyeyim, bi degisiklik olsun.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamların kültürü o. Zaten eleştiri gelince adamlar biz Hindistan ve Pakistan için film yapıyoruz dediler Bende danslarından nefret ediyorum ama yapacak hiçbir şey yok. Varsa güzel bir Kore filmi önerde izleyim reis ?
                          izlemediysen kesin izle http://www.imdb.com/title/tt0293715/?ref_=nv_sr_2

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok iyi filmdir. Her erkek ilk izlediği zaman böyle bir kız arkadaşının olmasını istemiştir
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok iyi filmdir. Her erkek ilk izlediği zaman böyle bir kız arkadaşının olmasını istemiştir
                              Filme sabredilmesi lâzım. İlk başlarda sıkıcı gelebilir. Yalnız bu dediğinize katılmıyorum. Her kız böyle bir erkeğe sahip olmak istemeli. Kız çekilecek gibi değildi [emoji3]

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Filme sabredilmesi lâzım. İlk başlarda sıkıcı gelebilir. Yalnız bu dediğinize katılmıyorum. Her kız böyle bir erkeğe sahip olmak istemeli. Kız çekilecek gibi değildi [emoji3]

Loading %61..
                                Yediklerini sürekli dışarı çıkarması ve erkek arkadaşını denize itmesi dışında ne kötülüğü var? İlişkinin ilk ayları çok zor geçer sürekli sağa sola atar yapan bir kız olduğu için erkek tarafının başının belaya girmesi yüksek ihtimal. Ben kendisiyle bir çay içmek isterim
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X