Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kore sineması candır.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok iyi filmdir. Her erkek ilk izlediği zaman böyle bir kız arkadaşının olmasını istemiştir
      Çok büyük bir hata yapmak üzeresin, sana bunu grafik ile açıklayalım;

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok büyük bir hata yapmak üzeresin, sana bunu grafik ile açıklayalım;

Abi Allah iyiliğini versin
        "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Ghajini.

İzlemeden 1 gün daha geçirmeyin.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Başrolünde Aamir Khan'ın yer aldığı Talaash.İçinde hint dansları bulunmayan ender filmlerden

Alexander Supertramp

Yorum

Çoğunluk u izleyip, yeraltındaki ana karakterin gençliği olarak düşleyebilirsin Yeraltının bir devam durumu yok, kitaptan esinlenmiş o kadar.

Mesela güzel bir örnek geldi aklıma, çoğunuz Gemide filmini izlemişsinizdir ama "Lalelide bir azize" yi izlediniz mi???
              Dört görüntü yönetmeninin ismi geçti ama yine de bişeye benzemedi nedense görüntü bakımından. Filmin yarısını karanlıkta izledik neredeyse.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dört görüntü yönetmeninin ismi geçti ama yine de bişeye benzemedi nedense görüntü bakımından. Filmin yarısını karanlıkta izledik neredeyse.

Evet, beğenmeyeni çoktur filmin, bana kalırsa da gemide nin yanından geçemez. Kendilerince filmin konusuna ve karakterlere yakışır karanlık bir ortam yaratmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Ama asıl mesela gemide ile kesişen film olması. Ne devamı, ne öncesi paralel yapı gibi birşey
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başrolünde Aamir Khan'ın yer aldığı Talaash.İçinde hint dansları bulunmayan ender filmlerden

http://www.imdb.com/title/tt1787988/?ref_=nv_sr_1
                  Bu adamın oyunculuğu çok başka boyut.

Yorum

• Bu film biraz mistik ama yine de beğenirsin Aamir Khan'dan dolayı

Alexander Supertramp

Yorum

• Talaash güzel film.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Evet, beğenmeyeni çoktur filmin, bana kalırsa da gemide nin yanından geçemez. Kendilerince filmin konusuna ve karakterlere yakışır karanlık bir ortam yaratmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Ama asıl mesela gemide ile kesişen film olması. Ne devamı, ne öncesi paralel yapı gibi birşey
                        Ben beğendim aslında. Gemide filmini izlerken diğer tarafta ne olup bittiğini çok merak etmiştim. Olay hakkında soru işareti kalmadı bende. Mesela reis diyorya bakire kız nasıl şey oluyor diye. O soruya cevap buldum bunu izleyince.

Ben beğendim aslında. Gemide filmini izlerken diğer tarafta ne olup bittiğini çok merak etmiştim. Olay hakkında soru işareti kalmadı bende. Mesela reis diyorya ulan bakire kız nasıl şey olur diye. O soruya cevap buldum bunu izleyince.

İçimden Nadir Sarıbacak'ın bir filminin izlemek geldi. Sarmaşık filmini bulamadım nette. Yeni olduğu için galiba. Almanyaya gelme ihtimali de yok. Var mıdır bu tür filmleri netten izleyebilme şansı? Sen bilirsin abi.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yahu şu Batman Superman filminde Batman'ı Christan Bale oynamıyacak ya deli oluyorum izlemiyeceğim berbat olmuş Ben Affleck kim o rolü kaldırmak kim.
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bollywood'dan söz açılıyor hep ancak birkaç gündür Aamir Khan filmleri tüketiyorum.

"Her Çocuk Özeldir" de gayet başarılı bir film olmuş. Dünyaya ve çocuklara bakış açısını çok fazla değiştirebilir...

Yorum

• [MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] Tek o değil seriyi Nolan'ın elinde de aldılar iyice batırdılar.

Alexander Supertramp

Yorum

• Oscar adayı filmleri iyice azalttım hatta bitirdim bile diyebilirim. En iyi yabancı film adaylarına göz atacağım bundan sonra.

Room'u izledim biraz önce ve gerçekten beğendim. En iyi kadın oyuncu ödülü Brie Larson'a gitmeli. Filmin iki tarafında birden çok iyi performansı var. Jack karakterini oynayan çocuğu ağzım açık bi şekilde izledim gerçekten harikaydı.

Şu filmin ikinci bölümünü biraz daha iyi yapabilselerdi Oscar'ın en büyük adaylarından olabilirdi. Biraz yazık edilmiş olmasına rağmen iyi film.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X