Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şekerpare filmini yüz kere izlesem bıkmam.Şener Şen'in usta oyunculuğunu konuşturduğu müzikal komedi.

https://www.youtube.com/watch?v=hU8qzYrgAJk
    ve çöpçüler kralı.iki filmin yeri çok ayrı. yönetmen kalitesi. atıf yılmaz ve zeki ökten çok iyi yönetmenler.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen katılıyorum. Bir önceki filmi izlediyseniz bunu boşuna izlemeyin. Fazlası yok eksiği var. Klasik bayatlamış espriler vardı. Bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim.
      Gitmeyin diyemem ama Hamdi'nin yorumuna katılıyorum.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• mad max güzel bir yol filmi. sınırsız aksiyon,

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mad max güzel bir yol filmi. sınırsız aksiyon,
          Çok sınırsız bir aksiyon ama ayıptır söylemesi wc ye gidemedik
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Rocky Balboa severler Creed filmini kaçırmayın pişman olursunuz sonra .

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Kültürlerine laf etmiyorum zaten Hint filmlerini severim ama galiba büyük beklentiyle izlediğim için pek etkilenmedim bilmiyorum.
              Çok güzel kore filmleri paylaşmışsın, aynı filmi ikinci kez izleme kriterinize kendimden bir örnek vereyim;

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Ben bu akademiye şaşıyorum doğrusu, Mad Max full aksiyon başka da bir şey yok, nasıl aday gösterildi şaşırdım doğrusu.

Yorum

Ağladığım film yok galiba ama Hachiko filmini ilk çıktığı zaman izlerken gözüme toz kaçmış olabilir o kadar duygusuz değiliz
                  İki filmi de izledim. Kesinlikle hachiko daha duygusal.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İki filmi de izledim. Kesinlikle hachiko daha duygusal.

Loading %61..
                    Şu Hackiko'nun Imdb linkini alabilir miyim.

Yorum

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Bu arada hachiko gerçek bir hikaye.
                      Loading %61..
                      En son omondoles tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 22:33.

Yorum

Ağladığım film yok galiba ama Hachiko filmini ilk çıktığı zaman izlerken gözüme toz kaçmış olabilir o kadar duygusuz değiliz
                        Hachiko beni de çok etkilemişti. Şimdi aklıma gelince tekrar duygulandım.

Yorum

• Boyhood'u izleyip beğenebilen arkadaşların film önerilerini beklerim.

Yorum

• The Revenant tavsiye ederim özellikle oyunculuk çok iyi Di Caprio döktürmüş

720p HD bi şekilde internette var.
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              The Revenant tavsiye ederim özellikle oyunculuk çok iyi Di Caprio döktürmüş

720p HD bi şekilde internette var.
                              Ayı sahnesi harika
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kardeşim Benim'i izledim. Aşırı güzel olmamakla birlikte iyi denilebilecek bir film.Hem eğlenceli hemde bôlüm bölüm duygusal anlar var.Kardeşinizle aranızda ne olursa olsun Kardeşim Benim diyebilmektir hayat...Tavsiye edilir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X