İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum. Bir önceki filmi izlediyseniz bunu boşuna izlemeyin. Fazlası yok eksiği var. Klasik bayatlamış espriler vardı. Bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemad max güzel bir yol filmi. sınırsız aksiyon,Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aklıma bunlar geldi şimdilik. Kültürlerine laf etmiyorum zaten Hint filmlerini severim ama galiba büyük beklentiyle izlediğim için pek etkilenmedim bilmiyorum.
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğladığım film yok galiba ama Hachiko filmini ilk çıktığı zaman izlerken gözüme toz kaçmış olabilir o kadar duygusuz değiliz
Loading %61..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki filmi de izledim. Kesinlikle hachiko daha duygusal.
Loading %61..
- Alıntı
Yorum
-
En son omondoles tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 22:33.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğladığım film yok galiba ama Hachiko filmini ilk çıktığı zaman izlerken gözüme toz kaçmış olabilir o kadar duygusuz değilizOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Revenant tavsiye ederim özellikle oyunculuk çok iyi Di Caprio döktürmüş
720p HD bi şekilde internette var.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
Yorum