Hint filmleri candır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Bajrangi 10 numara film.... gerçekten aglatirpek film izlemeyen biriyim ama Bajrangi çok iyi... yapimcilari senaristleri Amir Khan ve akrabalari sanirim, bu isi çok iyi yapiyorlar, 1 2 Hint filmi daha izlemisligim vardir, hepsi iyiydi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=30227]Sibel[/MENTION] 2 gün önce izledim dediğin filmi.Özellikle intihar konularında hassas birisi olarak gerçekten çok etkilendim.Özellikle o son sahnelerde kendimi kaybettim uzun zamandır böyle göz yaşı döktüğümü hatırlamıyorum ihtiyacım vardı teşekkür ediyorumOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
- Alıntı
Yorum
-
http://www.imdb.com/title/tt3092552/ Tavsiye ederim.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
eski filmler gibi filmler gelmiyor daha, aslında bakarsanız sinemanın gerçek tanımı stüdyo sistemi, yıldız sistemi gibi nedenler gerçekçiliği etkilese bile havası ayrı olurdu o filmlerin çünkü bir toplumu yönlendirir aydınlatırdı. Eisenstein'ın "Potemkin Zırhlısı" mesela harikulade bir filmdir kesinlikle öneririm bugün bile hala "auteur" yönetmenlerin selam gönderdiği çok meşhur merdiven sahnesi veya filmlerine özgü kurgu şekli kullanılıyorsa işte bu o isimlerin büyüklüğündendir. Chaplin'e ne demeli büyük deha, işlediği mizah o kadar iyiydiki bugün bile "Büyük Diktatör" filmini izlerken kahkalara boğuluyoruz. İşte bu yoldan ilerleyen sinema filmleri gerçektende bugünde o kaliteyi yakalamaya çalışıyor ama bir sanayi haline gelen sinema bugün maddi kaygılar eşliğinde çekiliyor ise ortaya malesef hiçbirşey çıkmıyor. Tabi sadece eski filmleri överek günümüzde çekilen filmleri hiçe sayamam çok güzel filmler yine çıkıyor ama işte ben o film atmosferinden bahsediyorum.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 23:31.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
- Alıntı
Yorum
-
Isi gücü birakin Narcos u seyredin zaten 10 bölüm 50 ser dakikadan, Paplo Escobarin hayatini anlatiyor, fevkalade bir dizi cok begendim, biraz gec izledim ama anca zaman bulabildim. Siddetle Tavsiye ederim.No one wins. One side just loses more slowly.
- Alıntı
Yorum
-
2 günde Ezelin son 6 bölümünü ve sırasıyla Dağ, Kabadayı, Yazı Tura, Uzun Hikaye, Av Mevsimi ve Polis filmlerini izledim.
Kafamda Narkosu izlemek var ama öncesinde yukardakiler gibi başyapıt Türk Filmlerini izlemek istiyorum. İzleyecek başka dizi de yok zaten. Var mıdır bildiğiniz o ayarda başka filmler?
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 05:48.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Soğuk havayı ve kar yağışlarını fırsat bilerek The Revenant'ı izledim. İzlerken üşüyor insan öyle bir filmİzlemeyenler için fazla detaya girmek istemiyorum ama sinemaya geldiği zaman gidin izleyin tavsiye ederim.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
StarWars çok abartılmıyor mu ya ? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Relatos Salvajes (Asabiyim ben)
İnsanların öfkesinin, hırsının, nefretinin, dikkatsizliğin etkisi altında kalarak, üzerinde düşünmeden anlık verdikleri kararların, hayatlarının çizgisini nasıl ummadıkları şekilde değiştirebileceğini küçük hikayelerle anlatan ve 6 hikayeden oluşan ispanya-arjantin yapımı bir film.
Kara mizah kullanılarak sisteme yönelik eleştirilerle birlikte bazen güldürüyor bazen de insanı geriyor. Parçalar aslında bir dönüşüm hikayelerini barındıyor.
sırasıyla
1-acımasız toplum ve intikam
2- geçmiş günahlar ve hesaplaşma
3- korku ve cesaret
4- adaletsizlik ve vicdani refleks
5- aile bağları ve para
6- aldatılma ve şehvet
Bu dönüşümleri izleyeceksiniz. +18 sahneler içerdiğinden aile ile izlenmesi uygun değildir. Puan: 8/10
Yaklaşık 6 dakikadan oluşan ilk hikayenin linki:
En son signal tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 01:05.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
- Alıntı
Yorum
Yorum