Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: cog.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 102.5 KB 
Kimlik: 11205705

City of god

Film 2002 yapımı. Filmde Rio de janeiro yakınlarında kurulan gecekondu tarzı mahallelerdeki silahlanma, uyusturucu ve çete kültürü ele alınıyor. Oldukça hareketli bir film, izlenmesini tavsiye ederim. Yaklaşık 2 saatlik bir zamanınızı alsa da pişman olmazsınız.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Nasıl şimdiye kadar izlememişim bu filmi? Mutlaka arkadaşlar...
      Babettes gæstebud

Film 19. yüzyılda politik sebeplerle Paris’ten kaçarak Danimarka’da bir kıyı kasabasına sığınan Babette’in başından geçenleri anlatıyor. Onu evlerine

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 0092603.jpg 
Boyut: 28.8 KB 
Kimlik: 11205706
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Gerek savaş, gerek kaçış sahneleri olarak inanılmaz derecede gerçeklik barındıran film. Gerçek bir olaydan alıntı

Hitlerin çöküşünü farklı bir dilde anlatan Güzel bir film tavsiye ederim
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]9598[/ATTACH]

City of god

Film 2002 yapımı. Filmde Rio de janeiro yakınlarında kurulan gecekondu tarzı mahallelerdeki silahlanma, uyusturucu ve çete kültürü ele alınıyor. Oldukça hareketli bir film, izlenmesini tavsiye ederim. Yaklaşık 2 saatlik bir zamanınızı alsa da pişman olmazsınız.
          Az önce bitirdim ben de filmi gerçekten iyiydi. Cehaletin kol gezdiği bir ortamda Rockets'ın fotoğrafçı olarak kendini kurtarması harika bir sondu.

------------------

Bunun yanında Yiğit'in tavsiyesiyle Innocent Voices isimli filmi de izledim. Onu da çok beğendim. Ve Black Hawk Dowm... Harika ötesi bir yapım. Savaş sahneleri bitmiyor ha bire aksiyon. Ve 2001 yapımı. Şu zamanda böyle film çekebilecek bir yönetmen az bulunur.

Black Hawk Down'dan bir kare :/

En son Burak tarafından düzenlendi; 06.07.2016, 09:13.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İsim: Jack.jpg 
Boyut: 13.3 KB 
Kimlik: 11205839

Annelerinin izini kaybeden 10 yaşındaki Jack ve 6 yaşındaki kardeşi Manuel'in zor şartlar altında geçirdikleri zamanı anlatıyor film. Sıkılmadan izlediğimi söyleyebilirim.

Yorum

İsim: rr.jpg 
Boyut: 106.9 KB 
Kimlik: 11205865

Çaylak Kasaplar

Danimarka'nın küçük ve şirin bir köyünde yaşayan Svend ve Bjarne çalıştıkları kasap dükkanından ayrılarak kendi işlerini kurmak isterler. İşler kötü başlasa da bir kaza sonucu rayına oturturlar. İlk günün gecesinde etleri sakladıkları buzluğun elektrik işlerini yapan adamı dolabın içinde unuturlar. Svend ertesi gün dükkana geldiğinde adamın cesedi ile karşılaşır. Eski patronunun ziyareti ile iyice panikleyen Svend, eski patronunun düzenleyeceği parti için sipariş ettiği etlerin arasına elektrikçinin bir bacağından parçalar ekler. Bu süreçte Bjarne yıllardır komada olan ikiz kardeşi Eigil ile görüşür ve barışır.
              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 13:44.

Yorum

• suicide squad avrupada amerikada vizyona girmiş burada 13ünde giriyor orada izleyen arkadaşalar varmıdır? bahsedildiği kadar kötümü jokeri 1 senedir bekliyordum
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  suicide squad avrupada amerikada vizyona girmiş burada 13ünde giriyor orada izleyen arkadaşalar varmıdır? bahsedildiği kadar kötümü jokeri 1 senedir bekliyordum
                  Ben 2 senedir bekliyordum ve araya Deadpool girmişti bonus olarak.
                  Burda biri kötü diye yorum yapsa bile gideceğim onun için Önyargının pozitifi olur mu bilmiyorum ama bende pozitif bir önyargı oluştu bu filme karşı. Jared Letonun da etkisi olabilir tabi.
                  Vizyona girsin de izleyelim.
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Evet Suicide Squaddan döndüm az önce. Sıcağı sıcağına yazalım o zaman.

Öncelikle şunu söyleyeyim filmi 3D ve Türkçe dublaj izledim.Araştırmadım açıkçası altyazılı olanı vardır belki bulursunuz. 3D ile ilgili olarak da meta yaratıklarla dövüşürken kopan parçalar dışında bi etkisini göremedim.
                    Filme gelecek olursak ,
                    Uzun zamandır bekledigim bir filmdi. Kadro da iyi oyunculardan oluşuyor. İçerikle ilgili pek fazla spoiler vermek istemiyorum belki gidecekler vardır ama senaryo baştan aşağı fiyasko.
                    Senaryo ile ilgili beklenti olarak beklentinizi düşürün önce.
                    Klasik bir Amerikan filmi senaryosu var önümüzde. Yine dünyayı kurtarıyoruz. Ama bu sefer iyiler kötüleri öldürüyor. Aslında iyi görünümlü kötüler de diyebiliriz.
                    Filmle ilgili yorumları okuduğumda böyle klasik bir hikayenin dolu dolu ilerlemesini beklerken arada kopukluklar olduğunu söylüyorlardı. Kısmen katılıyorum. Mesela araya saçma sapan duygusal sahneler serpiştirmişler. Aşk sahneleri yetmezmiş gibi bir de Will Smithin yani Deadshotun çocuk sevgisiyle uğraşıyoruz. Zaten yavaş ilerleyen film bu tip sahnelerle daha da kopuyor kimi yerlerde.
                    Ekibin başına ise bizim Bordo Bereliler tarzı savaş makinesi bir Amerikan askeri koymuşlar. Hay yavrum , koskoca kötü karakterler askerden emir alacak, yapamasanız sizi uçururum diyor bir de
                    Sonra mesela bana saçma gelen sahneler var.Spoiler vermek istemiyorum ama adamlar meta yaratığa karşı kılıçla kurşunla falan etkili olmaya çalışıyorlar mesela. Deadshot ateş ediyor da ateş ettigi de peri yani.
                    Jared Leto ise bence tanıtımda kullandıklarının aksine geri planda kalmış. Kızgınlıkla sevgilisini aradığı deli aşık karakter dışında onu pek goremiyoruz Jokeri.
                    Benim en beğendiğim performans ise Margot Robbie yani Harley Quinn oldu. Kaçık hissi verdi bana tam.olarak. Filmle ilgili aklımda bakıyorum o kalmış bir tek sanırım.

Ama hakkını vereceğim nokta muziklerdir.
                    House of rising sunu dinlerken Sons of anarchy depreşti bi an icimde acayip oldum bi an

Trackliste bir bakın derim. Eminemden Skyler greyden wilz khalifa falan güzel şarkılar var.

Yani 'yaa bana vurdulu kırdılı bi film aç kanka ben aksiyon severim ' diyen bir tipseniz filmi beğenirsiniz. Çünkü o kadar paraya ve prodüksiyona bi zahmet çeksinler aksiyon sahnelerini. Ama biraz dikkatli ve eleştirel bir izleyici iseniz bir sonraki sahneyi tahmin ederek izlersiniz ve benim gibi sinemada izlemeye değmezmiş diyebilirsiniz. Kaldı ki ben önyargısız ve bekleyerek gitmiştim bu filme. Bakıyorum da 6.8 almış da bence daha da düşer o .

Bu arada film biterken bekleyin çünkü ekstra bir sahne daha var.

En büyük tavsiyemse Türkçe dublaj izlemeyin. Zira karakterlerin tonlamaları bile önemli iken bunlari hep kaçırıyorsunuz.
                    Bilmiyorum belki de Deadpool üstüne gittigim icin bu tip filmler kategorisinde benden geçer not alamadı. Deadpoolun dublajını bile bu kadar elestirdigimi hatırlamıyorum.

Anladigim kadarıyla ikinci film de gelecek. Umarım sevkiniz kırılmamış tır. [MENTION=45577]Ege Kum[/MENTION]

Hadi selametle

Yorum

• Hafta sonu bende bu filme gittim ve beğenmedim kötü yapmışlar. Beklenileni vermemiş. Tek güzel yanı yukarıda yazıldığı gibi müzikleri birde Harley
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet Suicide Squaddan döndüm az önce. Sıcağı sıcağına yazalım o zaman.

Öncelikle şunu söyleyeyim filmi 3D ve Türkçe dublaj izledim.Araştırmadım açıkçası altyazılı olanı vardır belki bulursunuz. 3D ile ilgili olarak da meta yaratıklarla dövüşürken kopan parçalar dışında bi etkisini göremedim.
                        Filme gelecek olursak ,
                        Uzun zamandır bekledigim bir filmdi. Kadro da iyi oyunculardan oluşuyor. İçerikle ilgili pek fazla spoiler vermek istemiyorum belki gidecekler vardır ama senaryo baştan aşağı fiyasko.
                        Senaryo ile ilgili beklenti olarak beklentinizi düşürün önce.
                        Klasik bir Amerikan filmi senaryosu var önümüzde. Yine dünyayı kurtarıyoruz. Ama bu sefer iyiler kötüleri öldürüyor. Aslında iyi görünümlü kötüler de diyebiliriz.
                        Filmle ilgili yorumları okuduğumda böyle klasik bir hikayenin dolu dolu ilerlemesini beklerken arada kopukluklar olduğunu söylüyorlardı. Kısmen katılıyorum. Mesela araya saçma sapan duygusal sahneler serpiştirmişler. Aşk sahneleri yetmezmiş gibi bir de Will Smithin yani Deadshotun çocuk sevgisiyle uğraşıyoruz. Zaten yavaş ilerleyen film bu tip sahnelerle daha da kopuyor kimi yerlerde.
                        Ekibin başına ise bizim Bordo Bereliler tarzı savaş makinesi bir Amerikan askeri koymuşlar. Hay yavrum , koskoca kötü karakterler askerden emir alacak, yapamasanız sizi uçururum diyor bir de
                        Sonra mesela bana saçma gelen sahneler var.Spoiler vermek istemiyorum ama adamlar meta yaratığa karşı kılıçla kurşunla falan etkili olmaya çalışıyorlar mesela. Deadshot ateş ediyor da ateş ettigi de peri yani.
                        Jared Leto ise bence tanıtımda kullandıklarının aksine geri planda kalmış. Kızgınlıkla sevgilisini aradığı deli aşık karakter dışında onu pek goremiyoruz Jokeri.
                        Benim en beğendiğim performans ise Margot Robbie yani Harley Quinn oldu. Kaçık hissi verdi bana tam.olarak. Filmle ilgili aklımda bakıyorum o kalmış bir tek sanırım.

Ama hakkını vereceğim nokta muziklerdir.
                        House of rising sunu dinlerken Sons of anarchy depreşti bi an icimde acayip oldum bi an

Trackliste bir bakın derim. Eminemden Skyler greyden wilz khalifa falan güzel şarkılar var.

Yani 'yaa bana vurdulu kırdılı bi film aç kanka ben aksiyon severim ' diyen bir tipseniz filmi beğenirsiniz. Çünkü o kadar paraya ve prodüksiyona bi zahmet çeksinler aksiyon sahnelerini. Ama biraz dikkatli ve eleştirel bir izleyici iseniz bir sonraki sahneyi tahmin ederek izlersiniz ve benim gibi sinemada izlemeye değmezmiş diyebilirsiniz. Kaldı ki ben önyargısız ve bekleyerek gitmiştim bu filme. Bakıyorum da 6.8 almış da bence daha da düşer o .

Bu arada film biterken bekleyin çünkü ekstra bir sahne daha var.

En büyük tavsiyemse Türkçe dublaj izlemeyin. Zira karakterlerin tonlamaları bile önemli iken bunlari hep kaçırıyorsunuz.
                        Bilmiyorum belki de Deadpool üstüne gittigim icin bu tip filmler kategorisinde benden geçer not alamadı. Deadpoolun dublajını bile bu kadar elestirdigimi hatırlamıyorum.

Anladigim kadarıyla ikinci film de gelecek. Umarım sevkiniz kırılmamış tır. @Ege Kum

Hadi selametle
                        Filmi burda vizyona girmeden önce bulup altyazı ekledik izledim yani isteyen olursa linkini de atarım.
                        Will Smith bana göre filmi izlenebilir kılan nadir şeylerdendi deadshotı iyi oynamış iki güzel sahnesi vardı atış talimi yaptığı ve sonlara doğru arabanın üstüne çıktığı sahneler iyiydi. Harley Quini çizgi romanla birebir yapmışlar oynayan bacımızda güzel oynamış oda iyiydi. Joker için diyebileceğim Jared Leto sağlam bir joker olmuş iyide oynamış ancak çok fazla sahnesi kesilmiş 8 dakika kadar gözüktü filmde ultimate versionda bu sorun kalkar bvsde de aynı hatayı yaptılar. yan roller için pek bir şey diyemeyeceğim kötü kurgunun içinde onlarda kayboldu aynı şekilde filmin kötüsünüde pek beğenemedim çok klişeydi
                        son olarak unutuyordum Halat Adam efsane değilmiydi [MENTION=38558]-Samet[/MENTION]
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

Filmi burda vizyona girmeden önce bulup altyazı ekledik izledim yani isteyen olursa linkini de atarım.
                          Will Smith bana göre filmi izlenebilir kılan nadir şeylerdendi deadshotı iyi oynamış iki güzel sahnesi vardı atış talimi yaptığı ve sonlara doğru arabanın üstüne çıktığı sahneler iyiydi. Harley Quini çizgi romanla birebir yapmışlar oynayan bacımızda güzel oynamış oda iyiydi. Joker için diyebileceğim Jared Leto sağlam bir joker olmuş iyide oynamış ancak çok fazla sahnesi kesilmiş 8 dakika kadar gözüktü filmde ultimate versionda bu sorun kalkar bvsde de aynı hatayı yaptılar. yan roller için pek bir şey diyemeyeceğim kötü kurgunun içinde onlarda kayboldu aynı şekilde filmin kötüsünüde pek beğenemedim çok klişeydi
                          son olarak unutuyordum Halat Adam efsane değilmiydi [MENTION=38558]-Samet[/MENTION]
                          Bak karakterler o kadar kopuk ki iki saattir kim olduğunu anlamaya çalışıyorum Slipknottan bahsediyorsun sanırım.
                          O sahne de bana böyle ibret vermek için yaptıkları birşey gibi gekdi geldi yani ne bileyim bak ekip lideri gözdağı veriyor falan

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bak karakterler o kadar kopuk ki iki saattir kim olduğunu anlamaya çalışıyorum Slipknottan bahsediyorsun sanırım.
                            O sahne de bana böyle ibret vermek için yaptıkları birşey gibi gekdi geldi yani ne bileyim bak ekip lideri gözdağı veriyor falan
                            SPOİLER
                            adamın o kadar trailerini falan koydular 3 saniye gözükmeden patladı iyimi
                            SPOİLER

Yorum

SPOİLER
                              adamın o kadar trailerini falan koydular 3 saniye gözükmeden patladı iyimi
                              SPOİLER
                              Diyorum ya beklenti çok yükseltildi. Ama uncut versiyon nasil olur ona da bakmak lazim dediğin gibi.

Yorum

• konu olmamış rızayı zaten sevmem tubada varmış hepten kötü

EN IYISI BIZIZ:

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X