İnglourious Basterds - Soysuzlar Çetesi.
Bence yine harika Bir Tarantino Filmi.
Temposunu beğendim, anlatımı beğendim.
Oyunculuk konusuna gelirsek belki de Tarantino'nun en iyi yönlerinden birisi ortaya çıkarıyor.
Rolüne göre adamı iyi buluyor ya da adamı role güzel uyduruyor.
Mesela filmde,
Teğmen Aldo rolünde Brad Pitt harika bir iş başarırken,
Alman S.S Albayı Hans Landa rolünde Christoph Waltz muhteşem bir oyunculuk koyuyor ortaya.
Kara bir Yahudi propogandası yok. Siyasi mesajlar vermeye yönelik bir film değil.
Yine bence müzik seçimleri fevkalade.
Bunun yanında Rezervuar köpekleri filminde de hatırlayacağınız çoklu silah çekme ve aynı anda karşılıklı birbirlerinin hayatına son verme sahnesini yine iyi kotarmış yönetmen.
Kadın ayağı gösterme sevdasından vazgeçmemiş lakin bu sefer ayaklar diğerlerinde olduğu güzellikte değil
Kendi adıma çok iyi film diyorum,
10 üzerinden 8 veriyorum.
Bence yine harika Bir Tarantino Filmi.
Temposunu beğendim, anlatımı beğendim.
Oyunculuk konusuna gelirsek belki de Tarantino'nun en iyi yönlerinden birisi ortaya çıkarıyor.
Rolüne göre adamı iyi buluyor ya da adamı role güzel uyduruyor.
Mesela filmde,
Teğmen Aldo rolünde Brad Pitt harika bir iş başarırken,
Alman S.S Albayı Hans Landa rolünde Christoph Waltz muhteşem bir oyunculuk koyuyor ortaya.
Kara bir Yahudi propogandası yok. Siyasi mesajlar vermeye yönelik bir film değil.
Yine bence müzik seçimleri fevkalade.
Bunun yanında Rezervuar köpekleri filminde de hatırlayacağınız çoklu silah çekme ve aynı anda karşılıklı birbirlerinin hayatına son verme sahnesini yine iyi kotarmış yönetmen.
Kadın ayağı gösterme sevdasından vazgeçmemiş lakin bu sefer ayaklar diğerlerinde olduğu güzellikte değil

Kendi adıma çok iyi film diyorum,
10 üzerinden 8 veriyorum.
Yorum