Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnglourious Basterds - Soysuzlar Çetesi.

Bence yine harika Bir Tarantino Filmi.

Temposunu beğendim, anlatımı beğendim.

Oyunculuk konusuna gelirsek belki de Tarantino'nun en iyi yönlerinden birisi ortaya çıkarıyor.
    Rolüne göre adamı iyi buluyor ya da adamı role güzel uyduruyor.

Mesela filmde,
    Teğmen Aldo rolünde Brad Pitt harika bir iş başarırken,
    Alman S.S Albayı Hans Landa rolünde Christoph Waltz muhteşem bir oyunculuk koyuyor ortaya.

Kara bir Yahudi propogandası yok. Siyasi mesajlar vermeye yönelik bir film değil.
    Yine bence müzik seçimleri fevkalade.

Bunun yanında Rezervuar köpekleri filminde de hatırlayacağınız çoklu silah çekme ve aynı anda karşılıklı birbirlerinin hayatına son verme sahnesini yine iyi kotarmış yönetmen.

Kadın ayağı gösterme sevdasından vazgeçmemiş lakin bu sefer ayaklar diğerlerinde olduğu güzellikte değil

Kendi adıma çok iyi film diyorum,

10 üzerinden 8 veriyorum.

Yorum

• TheCrow filmini izledim bugün. Harikaydı. Nasıl bu güne kadar izlememişim dedim. 1994 yapımı olmasına rağmen çok iyi. Bu filmin çekimleri sırasında Brandon Lee'nin ölmesi de oldukça üzücü.

Yorum

• en son avatarı izledim..10 üzerinden 7 veririm..sebebi filme çok büyük beklentiyle gittim 3 boyutlu deneyimim daha önceden olduğundan seyirci ile oynadığını düşündüm..yani 3 boyut film var ama gözünüzün önüne kadar gelen hiç bir nesne yok..normalde uzansanız tutucaksınız tarzında bişey olmalı..filmin tek özelliği boyut olayı yani sanki ordaymışsınız gibi derinlik hissi uyandırması..afm de izledim..orta sıranın biraz gerisinde ama keşke en önlerden alsaydım biletimi..konusu itibariyle çok hoş bir film..hafif matrix tarzı..sonu tahmin edilebilir bir film olmuş..en azından ben tahmin ettim..

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          23 Numara - The Number 23

Jim Carrey. Başımın tacısın. Harika performans.
          Senaryo ender bulunan bir akılcılıkta.
          Kurgu ve yönetmenin anlatımı oldukça başarılı.
          Özel bir yere koyuyorum 23 Numara'yı.
          Hem de çok özel.

10 üzerinden 7,5 verdim bile.
          Bende çok çok ayrı bir yerde bu film.
          Herkese tavsiye ederim.Kesinlikle izlemelisiniz.
          En son Atakan tarafından düzenlendi; 15.01.2010, 23:42.
          Més Que Un Club

Yorum

• Arkadaşlar 3B deneyimini yaşamak ülkemizin her yerinde ne yazıkki mümkün değil. IMAX dediğimiz kameralarla çekilmiş bir film Avatar. Bunların projeksiyon makinları farklıdır. Bunun yanında perdesi normalden bir hayli büyüktür. Bir basketbol sahası kadar... Bu teknoloji İstanbul ve Ankara'da mevcut. Bunun dışındakilere çakma 3B diyorum ben. Resmileri üstüste bindirerek derinlik hissi yaratırlar. Onun için gittim 3B olayını yaşayamadım demeyin. IMAX sinemada izlemediğiniz sürece Avatar deneyiminiz yarım kalmış demektir.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Cihan, askerden sonra filme daha çok zaman ayırmaya başlamışsın gibi geliyor bana

Bu arada müthiş yönetmenlik dehası ürünü bir film tavsiye edeyim..

The Fall..

Hiçbir sahnesinde özel efekt kullanılmamış tam bir sinema mucizesidir..

İnceden Pan' ın Labirenti' ni de andırıyor. Kesinlikle izleyin. Zira diğer filmler size pek bir yavan gelebilecektir..
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Haydaaaaa.

İzlemek için bir kenarda bekletiyordum bu filmi.

Bir kaç olumlu yorum da okumuş gibiydim ama.

Ne yapsak, ne etsek?
                Cihan abi kesinlikle izle..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İzlesin de korkudan b.ku döksün eleman..

Vallahi ben o melun filmi gece yarısı evde yalnız izleme gafletinde bulundum. Yatmadan önce tuvalete türkü çığırarak gittim..

Filmin yusuflatmasının sebebi filme benzeyen birşey olmaması zaten. Sanki bir gizli kamerayla yan komşuyu röntlüyoruz da onlara bulaşan bela birazdan bize de yapışacak gibi hissediyorsun..

Yani sinir bozucu mendebur bir film..

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İzlesin de korkudan b.ku döksün eleman..

Vallahi ben o melun filmi gece yarısı evde yalnız izleme gafletinde bulundum. Yatmadan önce tuvalete türkü çığırarak gittim..

Filmin yusuflatmasının sebebi filme benzeyen birşey olmaması zaten. Sanki bir gizli kamerayla yan komşuyu röntlüyoruz da onlara bulaşan bela birazdan bize de yapışacak gibi hissediyorsun..

Yani sinir bozucu mendebur bir film..
                    Soner tek başıma izleyeceğim zaten.

İzbe bir odada.

Amanın....

Bu arada kendimi fena halde sinemaya verdim.

Bildiğiniz gibi değil.

Dövüş Kulübü'nü izliyorum şu anda.

Film arası yaptım kendime.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cihan, askerden sonra filme daha çok zaman ayırmaya başlamışsın gibi geliyor bana

Bu arada müthiş yönetmenlik dehası ürünü bir film tavsiye edeyim..

The Fall..

Hiçbir sahnesinde özel efekt kullanılmamış tam bir sinema mucizesidir..

İnceden Pan' ın Labirenti' ni de andırıyor. Kesinlikle izleyin. Zira diğer filmler size pek bir yavan gelebilecektir..
                      The Fall kesinlikle favorilerimden. İzlemeyen varsa bende öneriyorum.

Özel olarak " Sinema " ile ilgilenenler izlemeli.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 16.01.2010, 00:32.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

İzbe bir odada.

Amanın....

Bildiğiniz gibi değil.

Abi o filmde ara yapılır mı
                        Gelmiş geçmiş en güzel film iddiamı yineliyorum
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Öyle bir filme ara verilir mi Cihan?

Bu arada evde tırımtırım tırsmaya başlarsan biz buradayız

pişti yaptık mileS ile

GW

Yorum

İzbe bir odada.

Amanın....

Bildiğiniz gibi değil.

emnim ki bir kere daha izleyeceksiniz.
                            poetricus

Yorum

• Kendi filmimi çekip onu izlemek istiyorum. Kendi dramımı.

Yorum

İnglourious Basterds - Soysuzlar Çetesi.

Bence yine harika Bir Tarantino Filmi.

Temposunu beğendim, anlatımı beğendim.

Oyunculuk konusuna gelirsek belki de Tarantino'nun en iyi yönlerinden birisi ortaya çıkarıyor.
                                Rolüne göre adamı iyi buluyor ya da adamı role güzel uyduruyor.

Mesela filmde,
                                Teğmen Aldo rolünde Brad Pitt harika bir iş başarırken,
                                Alman S.S Albayı Hans Landa rolünde Christoph Waltz muhteşem bir oyunculuk koyuyor ortaya.

Kara bir Yahudi propogandası yok. Siyasi mesajlar vermeye yönelik bir film değil.
                                Yine bence müzik seçimleri fevkalade.

Bunun yanında Rezervuar köpekleri filminde de hatırlayacağınız çoklu silah çekme ve aynı anda karşılıklı birbirlerinin hayatına son verme sahnesini yine iyi kotarmış yönetmen.

Kadın ayağı gösterme sevdasından vazgeçmemiş lakin bu sefer ayaklar diğerlerinde olduğu güzellikte değil

Kendi adıma çok iyi film diyorum,

10 üzerinden 8 veriyorum.

Ben sevmedim nedense bu filmi. Tarantino biraz dağıtmış gibi filmde. Özelikle kurgusunu biraz daha sertleştirmiş gibi. Birde o uzun konuşmalı sahnelerin tadı kaçmış. Tamam tarantino biraz sorgulatır, felsefe yaptırır ama biraz fazla kaçmış. Senaryonun dramaturjisinde de karekterler arasında bazı gedikler var. Daha derinlemesine analiz yapıyım diyecem ama bizde uzatmayalım. Kısacası 10 üzerinden 6, falan
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X