Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hürryet Kampüs gazetesi 5 Kupona 5 Dvd veriyor...

Bir Avuç Dolar,Oliwer Twist,Büyük İskender,Oyunun Sonu(End Game),Edison..

KAmpüs gazetesi Bugün Deneme olarak Ücretsiz dağıtıldı,Satış Fiyatı 25 Kuruş,Sadece Kampüslerde satılıyor..

1.25 Tl'ye 5 Dvd...

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eyvah Eyvah hakikaten güzel bir film.filmin her sahnesinde komedi var.kaç dakikaydı bilmiyorum ama her anında güldüm onu biliyorum.

Süper bir film bence
      Başlamasıyla gülmeye başladık tahaki sonuna kadar
      gülmekten karnımıza ağrılar ve gözlerimizden yaşlar geldi.
      İlk fırsatta tekrar gideceğim
      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Bende Pazar Günü Seyrettim Muhteşemdi Karın Ağrısı Olayı Filmin Ana Teması Galiba ççç
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tyler'nın yanında Derek Vinyard, Joker ve Rorschach da inanılmaz etkilemiştir beni
          Rorscach;kesinlikle etkileyici bir süper kahraman uyarlaması.

Ayrıca;Platoon'da William Dafoe'nin oynadığı çavuş Ellias karakteri.

Taxi Driver'da Robert De Niro'nun oynadığı Travis Bickle karakteri

Jake Gyllenhaal'in hayat verdiği Donnie Darko,

Oldboy (karakterin ismini unuttum)

Dead Man Walking'de Sean Penn'in oynadığı karakter

Trainspotting'de Even Mc Gregor'un oynadığı Renton karakteri.

One Flew Over the Cuckoo's Nest'te Jack Nicholson'ın oynadığı Mc Murphy

Apocalypse Now'da Martin Sheen'i efsane yapan Yüzbaşı Willard karakteri

İlk etapta aklıma gelen Beyaz perdede hayata geçmiş ''kendi açımdan'' en etkileyici karakterler.

Uzun uzadıya düşünürsek sanırım işin içinden çıkamayız
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ve dün gece cnbc-e de star wars serisinin sonuncu bölümüde yayınlandı güzel bir film serisi tekrar verseler yine izlerim herhalde
            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Güneşi Gördüm
              Etkileyici bir dram olmuş ülke çapında. Ama ülke çapında Tipik Türk dramları gibi acının ve duyguların dozu abartılmış. Güneydoğulu bir ailenin kerhen göçünü anlatıyor. Ailenin bir kısmı Norveç'e, bir kısmı İstanbul'a yerleşiyor. Göçten sonra olaylar paralel olarak anlatılıyor.

İstanbul tayfası başta güzel bir hayat hayal ederken yavaş yavaş dünyaları kararıyor. Norveç tayfasında ise tam tersi. Bir tırın arkasında havasızca Norveç'e gidiyorlar fakat birden her şey güzel oluyor. Norveç'in bu kadar cennetimsi bir yer gibi gösterilmesine anlam veremedim. Adamlar gider gitmez devlet maaş bağlıyor bunlara, bacaksız çocuğa protez takıyorlar falan

En azından duygusuz, taş kalpli yetimhane müdürü yoktu filmde Benden 6 puan.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trainspotting'de Even Mc Gregor'un oynadığı Renton karakteri.
                Ben o filmden Robert Carlyle' ın canlandırdığı sinir küpü Begbie karakterini tek geçerim
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• One Flew Over the Cuckoo's Nest'te Jack Nicholson'ın oynadığı Mc Murphy
                  Elbetteki Jack Nicholson Guguk Kuşu'nda baş karakterdir ama hemşire karakteri bir başkaydı.
                  Eminim filmi izleyen herkes gıcık olmuştur hemşireye fakat, sinema dünyasının da uzun süre böyle oturmuş bir karaktere şahid olduğunu zannetmiyorum.
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Dün akşam Gemide filmini izledim.

Sanatsal bir yolculuk yaptığımı kabul etmeliyim.

Bir de bu filmi tv kanallarından bir tanesinin yayınladığını hayal ettim.
                    Sonra midem bulandı vazgeçtim.

Serdar Akar'a ve Erkan Can'a teşekkürlerimi ve takdirlerimi ileteyim.

Bu akşam ise Death Proff filmini izledim.

Tarantino eli varsa ben beğenirim arkadaş.
                    Bir şaheser değil ama olmuş mu diye sorarsanız, olmuş derim.

Ayrıca hatunlar her anlamda bayağı sıkıydı.

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ve dün gece cnbc-e de star wars serisinin sonuncu bölümüde yayınlandı güzel bir film serisi tekrar verseler yine izlerim herhalde
                      cnbc-e, seriyi hikayeye göre yani 1-2-3-4-5-6 sıralamasıyla yayınladı, bence 4-5-6-1-2-3 sıralamasıyla izlenmeli.

Yorum

• Henüz izlemedim ancak Veda filminde küçük Mustafa'nın düşman askeri rolündeki arkadaşları hayali el bombalarının pimlerini dişleriyle çekerek fırlatıyorlarmış. Oysa o tarihlerde bu tip el bombaları henüz icat edilmemişti.

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elbetteki Jack Nicholson Guguk Kuşu'nda baş karakterdir ama hemşire karakteri bir başkaydı.
                          Eminim filmi izleyen herkes gıcık olmuştur hemşireye fakat, sinema dünyasının da uzun süre böyle oturmuş bir karaktere şahid olduğunu zannetmiyorum.
                          Tam olarak katılıyorum.
                          İlave: Hakkını verelim Louise Fletcher.
                          En son asimetrik tarafından düzenlendi; 01.03.2010, 23:38.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben o filmden Robert Carlyle' ın canlandırdığı sinir küpü Begbie karakterini tek geçerim
                            Abi inan bana Begbie aklıma geldiydi O da unutulmaz karakterlerden biridir.

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet Fatih hemşireye karşı bende dahi oluşan ağır bir antipati var kabul ediyorum

Yorum

• Shutter Island
                                Martin Scorsese ve Leo DiCaprio işbirliği. Ve bu işbirlikten haberdar olan ben tabii ki bir başyapıt bekledim Bir The Departed beklemedim ama sadece güzel demekle yetineceğim Gangs of New York'tan daha güzel bir film bekledim. Ve buldum da...

Shutter Island. Ruh hastası olan suçluların bulunduğu ve tedavi edildiği bir ada. Bir mahkum/hasta hücresinden kaçar ve adaya 2 ABD marşali getirilir. Oldukça heyecanlı ve sürükleyici bir gerilim başlar.

Leo DiCaprio oyunculuk konusunda aşmış. Dublaja rağmen döktürdüğü belli oluyor Bunun yanında görüntü yönetmeni teşekkürü hak ediyor. DiCaprio'nun rüya gördüğü sahneler görsellik açısından rüyaları aratmayacak düzeyde.

8 puan verirdim olağan şartlarda. Ama A Beatiful Mind gibi (benden 8 puan almış) bir örnek varken Shutter Island'e 7 puan yeter diyorum.

Ama kesinlikle vakit kaybı değildir.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X