Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Never Back Down

Oyuncular: Djimon Hounsou, Cam Gigandet, Amber Heard, Sean Faris, Leslie Hope

Konu: Jake’in hayatındaki yeni dönüşümler, okulun en güzel kızı Baja ile tanışmasıyla başlar. Onun davetiyle bir partiye katılan Jake, orada Ryan adlı bir gençle istemeden kavga eder. Dövüşü kaybedince de çevresi tarafından küçümsenmeye başlar. Arkadaşı Max, Jake’e karışık savunma sanatları sporundan bahseder. Jake, bu sporun başlı başına bir sanat olduğunu fark eder.

İzlemeye değer bir film.

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepsini toplayınca 0.3 değerinde bir film ortaya çıkar sanırım.
      Teşekkürler. İzlemem artık.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Iron Man'in müzikleri güzel dediler. Güzelmiş..
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• YEŞİL BÖLGE

Matt Damon oyunculuğunu yine konuşturmuş.

Konu ve yer klişe olmasına rağmen izlenebilecek bir film.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sherlock Holmes
            Sonunda oturdum izledim. Ritchie'nin o muhteşem kara komedilerinden değildi belki. Ama sonuçta sadık kalınması gereken bir roman var. Ritchie kendi alanının dışına çıkmış, ki Revolver'da yapmıştı bunu ve pek başarılı olamamıştı (), ama bu kez oldukça başarılı bir yapıma imza atmış. Macera filminde aranan her şey mevcut. Mizahi diyaloglar, ince ayrıntılar, hareketli sahneler, görsel efektler... Görsel efektlere ayrı bir parantaz açayım, Sherlock Holmes Ritchie'nin kesinlikle en dev yapımı olmuş. Geçmişteki Londra'yı perdeye aktarmak kolay olmasa gerek. Ama bence o 19. yüzyılın atmosferini çok güzel oluşturmuş. Hele o yapım aşamasındaki Tower Bridge...

Ritchie devam filmi için epeyi açık bırakıyor finaldeki kapıyı. IMDb'den de baktım, 2011 için adı belirlenmemiş ikinci bir Sherlock Holmes filmi açıklanmış. Hayal kırıklığına uğradım doğrusu. The Real RocknRolla'yı bekliyorduk...
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Benim izlediğim en iyi savaş filmi diyebilirim bu filme.

Amerikalıların elinden çıkmış, içinde Amerikan propagandası olmayan belki de tek film.

Bütün o kara propaganda filmlerin üstünü çizip, önce Amerikan iç kamuoyuna sonra bütün dünyaya "Savaş bu demektir.Artık bize yalan söylemeyin." diyen bir filmdir.

Sagopa bu filmden bir kaç replik kullanmıştır.Oradan görüp izlemiştim zaten.

"Kimin ölüp kimin hayatta kalacağına kim karar veriyor?"
              Més Que Un Club

Yorum

• Nefes'i, The Thin Red Line'a benzetiyorum ben. Filmin çoğu sahnesi askerlerin aforizmalarıyla geçiyor. Nefes'te bu biraz can sıkmıştı bence ama tabii bu filmde öyle değil.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Savaş filmi deyince Full Metal Jacked en favori filmimdir.

Stanley Kubrick başyapıtlarından.

Defalarca izleyeceğiniz bir filmdir.

Fazlaca bir şey yazmayayım.

Yorum

• Dün gece uzun süredir izleme hayalini kurduğum o filmi izledim.

O film ki çığır açan filmlerden birisiydi.

O film ki Antony Hopkins'in kusursuz oyunculuğuyla taçlanmıştı.

Hannibal Lecter'a merhaba!

Yorum

• Serdar'a katılmıyorum aslında.
                      Bence çekim teknikleri açısından başarılı, hikaye açısından da 11 Eylül için yapılmış ortalamanın üzerindeydi.
                      Hayat gibi, tam oluyor derken berbat olma durumu.
                      Ama evet, duragan bir filmdi.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Inception... Merakla beklemeye devam ediyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Stepfather adında bir film izledim..

Mevzuu olarak Orphan ile neredeyse birebir aynı..

Birinde aileye katılan yetim kız psikopata bağlarken buradaysa aileye giren üvey baba aynı haltları yiyor..

Aynı konseptte bir de Stepmom bekliyorum ben şimdi.. Hadi bakalım
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nefes'i, The Thin Red Line'a benzetiyorum ben. Filmin çoğu sahnesi askerlerin aforizmalarıyla geçiyor. Nefes'te bu biraz can sıkmıştı bence ama tabii bu filmde öyle değil.
                            Nefes filmi kadar hayal kırıklığına uğradığım film olmamıştı. Devam eden yaşanmışlıklar ancak bu kadar berbat edilebilirdi.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Eşkıya filmini ilk defa izledim. Bir Türk filmi olarak muhteşem bir film bence. Hele şu son dönemde çıkan filmleri gördükten sonra...

Yorum

• Muhammed çok geç kalmışsın Eşkiya'yı izlemek için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim