Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genç Turkcell kampanyası başlamış.

Haftaiçi hergün, bir bilet alana diğeri bedava.

Bekleyin salonlar, biz geliyoruz!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben kendi adıma haftada 2 ya da en fazla 3 film izleyebiliyorum. Bazen o da olmuyor. Milletin TV dizilerinin karşısında geçirdiği zamana kıyaslarsak çok kısa bir süre sayılabilir
      Sizlerde olmasanız iyi filmleri bilemeyeceğiz vallaha. Sizin puanlarınıza göre film izliyorum. Ayrıca abi bu filmleri türkçe isimlerini yazsanız iyi olmaz mı ? Böyle daha mı havalı oluyor. O zaman bende şöyle söyleyeyim geçen Fight Club ı izledim.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Gökhan, bazı filmler değişik isimlerde dilimize çevriliyor. Dolayısıyla The Road yerine Yol yazsam kaç kişi anlayacak? Tarık Akan' ın da var aynı isimde filmi. Prophet de Peygamber anlamına geliyor ama filmin din ile pek alakası yok

Hem ben filmlerin adını yazarken link de veriyorum ki isteyen bir tık ile filme bir göz atabilsin diye. Havalı mı oluyor bilemem ama orjinal olduğu kesin. Yabancı şarkıları da dilimize çevirerek tanıtmaya kalkarsak çıkamayız bu işin içinden..

Türkçe isim istiyorsan Türk filmleri var. Bak onlar da havalı
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genç Turkcell kampanyası başlamış.

Yahu ha bundan güzel haber olur mu

Yaşasııııın
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Şimşek Hırsızı:
            Komik ve saçma sapan bir mitoloji uyarlaması işte.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Genç Turkcell kampanyası başlamış.

Kampanya akşam 7 seansına kadar geçerli ayrıca son 30 gün içerisinde 150 kontör yüklemiş olmanız gerekiyor.

Dün Veda filmine gittim.Eğer Alev Çoşkun'un 6 Ay veya Turgut Özakman'ın Cumhuriyet kitaplarını okumuşsanız hep bildiğiniz şeyler anlatılıyor.Ama yinede gidilmesi gereken bir film.Okumak ile seyretmek arasında fark oluyor çünkü.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Eyvah Eyvah hakikaten güzel bir film.filmin her sahnesinde komedi var.kaç dakikaydı bilmiyorum ama her anında güldüm onu biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kampanya akşam 7 seansına kadar geçerli ayrıca son 30 gün içerisinde 150 kontör yüklemiş olmanız gerekiyor.

Dün Veda filmine gittim.Eğer Alev Çoşkun'un 6 Ay veya Turgut Özakman'ın Cumhuriyet kitaplarını okumuşsanız hep bildiğiniz şeyler anlatılıyor.Ama yinede gidilmesi gereken bir film.Okumak ile seyretmek arasında fark oluyor çünkü.
                  Bir de bir haftada bir kez yararlanabiliyorsunuz bu kampanyadan.
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasıl ama abi

Bu arada burdan yeni bir tartışma konusu açıyorum.

Filmlerde en fazla etkilendiğiniz karakterler hangileri?

Selim seni biliyoruz, Allah'ın vandalisti
                    Walter diyorum.

Allah böyle dost vermesin!

Bu arada Gipsy Kings'in The Hotel California şarkısı ile Jesus performansı da görülmeye değer.

Mutlaka izlenmeli ama öyle bir iki defa değil çokca izlenmeli.

Tavsiye edelim hemen.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl ama abi

Bu arada burdan yeni bir tartışma konusu açıyorum.

Filmlerde en fazla etkilendiğiniz karakterler hangileri?

Selim seni biliyoruz, Allah'ın vandalisti
                      Tyler'nın yanında Derek Vinyard, Joker ve Rorschach da inanılmaz etkilemiştir beni
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Burada bahsi geçti mi bilmiyorum ancak çok hoşuma giden bir filmden bahsetmek istiyorum.

Tabanca(Revolver).. 2005 yapımı bir film ancak çoğu kişinin gözünden kaçmıştır. Benim gibi izlediğiniz filmlerde bir parça oyun istiyorsanız size uyacak bir film. Ayrıca psikolojik bir film yapısınıda taşıyor. İnsanın kendi egosu ile mücadelesini ele almış bu film.

Bilgileri bu adresde bulabilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tyler'nın yanında Derek Vinyard, Joker ve Rorschach da inanılmaz etkilemiştir beni
                          Samwise Gamgee.

Hiç bir kahramana değişmem.

Yorum

• Ninja Assasin

Bol miktarda kopan kol bacak ve kelle ile birkaç güzel martial arts (Dövüş Sanatları) kareografisi. Kötüler ve iyiler arasındaki bilindik savaş.

Japonların kendi aralarında bile neden İngilizce konuştuklarını kimse bimiyor.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ninja Assasin

Bol miktarda kopan kol bacak ve kelle ile birkaç güzel martial arts (Dövüş Sanatları) kareografisi. Kötüler ve iyiler arasındaki bilindik savaş.

Japonların kendi aralarında bile neden İngilizce konuştuklarını kimse bimiyor.
                              Hayırdır Hocam tarzmı değiştirdiniz.......
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu arada Veda filmiyle İvediki karşılaştırıp Türkiyenin geleceğile ilgili tahminlerde bulunacağım.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X