Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soner abi Avatar'a ne diyorsun?
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Tek kelimeyle muhteşem bir film Ömer..

Ama 3 boyutlu ve alt yazılı versiyonuna gitmeni tavsiye ederim. Filmi ara sıra eğilip siper alarak izliyorsun. Hatta bir keresinde az daha gözlüğü çıkaracaktım o toruk denen mahlukat kafamı koparmasın diye..

Filmin konusu hakkında zaten her yerde elli çeşit geyik yapılmış, klişe falan muhabbetine. Doğrudur, pek de orjinal sayılmaz ama ABD' yi açık adres vererek eleştirmesi, kilisenin hakir gördüğü pagan rituellerini yüceltmesi gibi çok değerli göndermeler var filmde..

Cameron' un ortaya koyduğu inanılmaz görsellik ve CGI teknolojisinin geldiği son noktaya değinmiyorum bile..

Hatta bu film ile ilgili bir şeyler de karalamıştım Hıncal' a giydirirken
      En son Great White tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 21:27. Sebep: ...
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bu lanet şehirde 3 boyutlu sinema yok ne yazık ki. 2 boyutlu klasik beyaz perdede izledim ben de. 2 buçuk saat boyunca büyülenmiş gibi hissettim kendimi. Adamın yerinde olmak istedim, insanlığımdan iğrendim vallahi. 3 boyutlu izlesem nasıl olurdu merak ediyorum

Toruk konusunda da dediğim şudur ki kızlar her yerde aynı arkadaş. Adam altına ferrariyi çekip gelince, kız anında unuttu herşeyi)
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          David Lynch filmlerinden sadece bir tane izledim, Mulholland Dr. Peki hangisi daha iyi sizce? Son 10 dakikayı ayakta izlemiştim, anlamak için.
          Ayrım yapmamak lazım. Ama Kayıp Otoban hakkaten çok çok garip bir film.
          David Lynch çok eleştirildi. Hatta bir yer de okumuştum. Kayıp otobanı kurgusuyla çekim senaryosuyla falan hepten karışık hale getirip, Eleştirmelere hani bakalım bunu da eleştirin de görelim mesajı vermiş olabilir.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tek kelimeyle muhteşem bir film Ömer..

Ama 3 boyutlu ve alt yazılı versiyonuna gitmeni tavsiye ederim. Filmi ara sıra eğilip siper alarak izliyorsun. Hatta bir keresinde az daha gözlüğü çıkaracaktım o toruk denen mahlukat kafamı koparmasın diye..

Filmin konusu hakkında zaten her yerde elli çeşit geyik yapılmış, klişe falan muhabbetine. Doğrudur, pek de orjinal sayılmaz ama ABD' yi açık adres vererek eleştirmesi, kilisenin hakir gördüğü pagan rituellerini yüceltmesi gibi çok değerli göndermeler var filmde..

Cameron' un ortaya koyduğu inanılmaz görsellik ve CGI teknolojisinin geldiği son noktaya değinmiyorum bile..

Tek kelimeyle muhteşem ama bu hale etkisinden kaynaklanmış olabilir.
            Hale etkisi dediğim sinema da çoktur.
            Yani film için oluşturulan bütçe, son teknolojinin kullanılması, sağlam reklam... İster istemez zihinler de muhteşem etkisi yaratmış olabilir.

Sinema-Tv öğrencisi olarak şunu diyebilirim;
            Avatar'ın muhteşemliğini benzer yapımların daha çok vizyon da olduğu bir süreçte anlayabiliriz. Tıpkı Bale ye gidildiğin de "bir şey anlamadım" demek gibi. Yani bir kaç tane daha bale gösterisi seyredersin aradaki farkı anlayabilirisn.
            En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 17:49.
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ben nedense hic tad alamadim avatardan, benim gozluklerde sorunmu vardi diye dusunmuyor degilim. En arkada kosede oturmak bu filmde dezavantaji varmi?
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

Tek kelimeyle muhteşem bir film Ömer..

Soner abi filmi xpand 3d ile mi yoksa real 3d ile mi seyrettin.Bu iki format arasında belirgin bir özellik olduğunu söylüyorlar.Ben xpand 3d formatlı olana gittim.Gerçekten de çok etkileyici bir filmdi.Yalnız 3d formatında renkler 35 mmlik formattan daha koyu.Film daha bir karanlık oluyor xpand 3d ile.

Yorum

• The Day the Earth Stood Still
                  Tek kelimeyle rezalet. Eleştirim hafif spoiler içerebilir, ama zaten izlemeye değmez, o yüzden fazla kasmadan düşündüklerimi yazacağım Yine de izlemeyi düşünüyorsanız, okumayın

Konu uzaylıların dünyaya gelmesi. Dünya yaşamı destekleyen az sayıdaki gezegenlerden olduğu için evren için önemlidir. Fakat insan ırkı dünyanın anasını bellediği için uzaylılar insanları yok etmeye kalkar. Buraya kadar güzel bir filme benziyordu, uzaylı robotu görmezden gelirsek. Robot yapıyorsunuz, bu kadar mı yaratıcılıktan uzak olur...

Filmin devamında dünyalı bir kadın Keanu Reeves'in canlandırdığı (daha doğrusu canlandıramadığı) uzaylıya "değişebiliriz" şeklinde yalvarmaya başlar. Ve bizim uzaylı vazgeçer insanlığı yok etmekten. Bu ne saçmalıktır? Kendi gezegenine döndüğünde ağaların hesap sormaz mı? "Ağam valla değişeceklermiş. Allah çarpsın dediler" mi diyeceksin

Açıkçası Roland Emmerich bile daha mantıklı bilim kurgular çekiyor Keanu Reeves'in performansı da inanılmaz derecede kötüydü. Bu kadar kötü bir oyunculuğunu izlememiştim sanırım daha önce. Necati Şaşmaz'dan daha çok kasıldı adam
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yarın akşam Show TV'de "Vali" filmi var. İzlemeyenler için tavsiye ediyorum.

Saat: 20:00'de

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu lanet şehirde 3 boyutlu sinema yok ne yazık ki. 2 boyutlu klasik beyaz perdede izledim ben de. 2 buçuk saat boyunca büyülenmiş gibi hissettim kendimi. Adamın yerinde olmak istedim, insanlığımdan iğrendim vallahi. 3 boyutlu izlesem nasıl olurdu merak ediyorum

Toruk konusunda da dediğim şudur ki kızlar her yerde aynı arkadaş. Adam altına ferrariyi çekip gelince, kız anında unuttu herşeyi)
                      aaah ah . insanolğunun gözü aç. bizde normal sinema bile yoktu düne kadar )
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Law Abiding Citizen

Gerard Butler bence harikulade bir performans koymuş ortaya.

Kahramanım oldu.

Yahu ama şu Amerikan filmlerinde ortaya çıkan dallama iyi kahramanları gıcık oluyorum.

Gerard abimiz bütün Amerikan Hukuk düzenini tam anlamıyla yağlı kazığa oturtacaktı ki izin vermedi Jamie Fox.

Kızdım acaip.

Tavsiye ederim. Etkili bir film.

Romantik değil, epik değil...

Ama iyi film... Hatta bence çok çok iyi film...

Adalet budur dedim. Hem de tam budur...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakkat yahu, anında çark etti hatun

Gerçi tabii mevzuu o kadar basit değil ama ilk bakışta öyle görünüyor vallahi..

Bu arada o torukun ensesine zıplama fikri hiç mi bir tanesinin aklına gelmemiş, enteresan. Ortalıkta leyla gibi dolaşıyordu eleman

İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tek kelimeyle muhteşem ama bu hale etkisinden kaynaklanmış olabilir.
                          Hale etkisi dediğim sinema da çoktur.
                          Yani film için oluşturulan bütçe, son teknolojinin kullanılması, sağlam reklam... İster istemez zihinler de muhteşem etkisi yaratmış olabilir.
                          Mustafa kardeşim, o sözünü ettiğin hale etkisi aynı kriterlere sahip 2012' yi izlerken bende hela etkisi yaptı doğrusu..

İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben nedense hic tad alamadim avatardan, benim gozluklerde sorunmu vardi diye dusunmuyor degilim. En arkada kosede oturmak bu filmde dezavantaji varmi?
                          İzleyebileceğin en kötü yer. Parana da filme de yazık olmuş vallahi..

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Soner abi filmi xpand 3d ile mi yoksa real 3d ile mi seyrettin.Bu iki format arasında belirgin bir özellik olduğunu söylüyorlar.Ben xpand 3d formatlı olana gittim.Gerçekten de çok etkileyici bir filmdi.Yalnız 3d formatında renkler 35 mmlik formattan daha koyu.Film daha bir karanlık oluyor xpand 3d ile.
                          Murat, ben real3d izledim. Ben herhangi bir anormallik yaşamadım. Ama hafif çaprazda izlediğimizden olsa gerek bir iki sahnede altyazılarda biraz sorun yaşadım..

GW

Yorum

• IMDB puanı da fena değilmiş be Cihan..

7,3

Takibe alalım izleriz bir ara..

GW

Yorum

IMDB puanı da fena değilmiş be Cihan..

7,3

Takibe alalım izleriz bir ara..
                              Imdb demişken Soner abi

Eternal sunshine of the spotles mind

Bu film hakkında da bir ara bir kaç kelam etmek isterim.

İzleyenler var mıdır?

Ben Gran Torino'nun başına geçeyim en iyisi

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Imdb demişken Soner abi

Eternal sunshine of the spotles mind

Bu film hakkında da bir ara bir kaç kelam etmek isterim.

İzleyenler var mıdır?

Ben Gran Torino'nun başına geçeyim en iyisi
                                Jim Carey filmlerinden;
                                1-Truman,
                                2-Eternal Sunshine,
                                3-Me myself irene

Gran Torino da abartıldığı kadar olmamak kaydıyla güzel film.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim