Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Indiana James var A tv de
    Jones olmasın o

Yorum

• Bu gece Fox Tv de 01:15 de güzel bir komedi filmi var...
      • İzlenmeye değer
      Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında Soner Abi burda yeni bir listr çıkarsa fena olmaz. Çünkü bende de film bitti
        O zaman şöyle yapalım

Çok eski ya da artık fazlaca bilindik ve klasikleşmiş filmleri bir kenara bırakıp son 4 seneye ait benden 8 puan ve üzeri alan filmleri sırasıyla yazayım. Aralarından illa ki beğenenler çıkacaktır..

District 9 (2009)
        No Country For Old Men (2007)
        The Prestige (2006)
        The Wrestler (2008)
        28 Weeks Later (2007)
        3:10 to Yuma (2007)
        Before The Devil' s Knows You' re Dead (2007)
        Burn After Reading (2008)
        Children Of Men (2008)
        The Lives Of Others (2006)
        Eastern Promises (2007)
        Pan' s Labyrinth (2006)
        Gran Torino (2008)
        In Bruges (2008)
        Inglourious Basterds (2009)
        Into The Wild (2007)
        Let The Right One In (2008)
        Moon (2009)
        North Face (2008)
        Winter in Wartime (2008)
        Orphan (2009)
        Taken (2008)
        The Air I Breathe (2007)
        The Bourne Ultimatum (2007)
        The Departed (2006)
        The Fall (2006)
        The Illusionist (2006)
        Traitor (2008)
        Rec (2007)
        Watchmen (2009)
        Black Book (2006)
        Kick-Ass (2010)
        Green Zone (2010)
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• V for Vendetta. .

İzlediğim en güzel filmlerden birisiydi.tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdi izledim.

Güzel hoş bir film.

İzlemeyenler izlemeli.

Puanım 8.5 .
            Afiş çıkmamış.
            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Afiş çıkmamış.
              yine çıkmamış.
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökhan listelerden önemli olan senin ne tür filmler sevdiğin bence. Mesela There Will Be Blood çok iyi filmdir, oyunculuk olarak(D.Day Lewis) aşmıştır ama ben izlerken çok zorlanmıştım, hatta iki günde izlemiştim. Durağanlıktan bahsetmeye çalışıyorum. İzlerken belki çok sıkılırsın belki de çok seversin. Filmler kadar zevkler de önemli.
                Yukarılarda da yazdım ne tür film sevdiğimi. Filmin akışı hızlı olacak ve sonunda vay arkadaş yok artık falan demem lazım. Oyunculuğa falan çok takılmıyorum. İdare etsin yeter. Böyle yaratıklı robotlu filmler sevmem. O yüzden Avatarı bile izlemedim. Daha doğrusu yarım bıraktım. Dram filmlerini fazla değil az seviyorum.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yine çıkmamış.
                  Film V for Vendetta. Atakan'ın mesajını alıntılayın resmin linki görünüyor

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yukarılarda da yazdım ne tür film sevdiğimi. Filmin akışı hızlı olacak ve sonunda vay arkadaş yok artık falan demem lazım. Oyunculuğa falan çok takılmıyorum. İdare etsin yeter. Böyle yaratıklı robotlu filmler sevmem. O yüzden Avatarı bile izlemedim. Daha doğrusu yarım bıraktım. Dram filmlerini fazla değil az seviyorum.
                  Valla 3D olmasa Avatar'ı benim de izleyeceğim yoktu. İyi o zaman, Soner abinin son kıyak listesinden izlersin tam zevkine göre

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yine çıkmamış.
                    Bende gözüküyor nedense.

Neyse film zaten V for Vendetta.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Inception.

Puanla sınırlanamayacak kadar harika.
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Inception.

Puanla sınırlanamayacak kadar harika.
                        Hayırdır Fatih? Yayında ve yapımda emeği geçen herhangi bir Fransız mı var yoksa filmde

Ben hala izleyemedim yahu. Hesapta bu haftasonu gidecektik, deniz faslı daha cazip geldi. Bakalım, belki bu hafta içi artık..

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayırdır Fatih? Yayında ve yapımda emeği geçen herhangi bir Fransız mı var yoksa filmde

Ben hala izleyemedim yahu. Hesapta bu haftasonu gidecektik, deniz faslı daha cazip geldi. Bakalım, belki bu hafta içi artık..
                          Marion Cotillard var, daha ne olsun abi
                          Ayrıca, ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum açıkcası.
                          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

O ablamıza da vere vere "Mal" ismini vermişler, kınıyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Valla Fatih, Kadıköy' de buluşup beraber de gidebilirdik ama en gıcık olduğum şeylerden biridir, filmin sonunu bilen biriyle yan yana film izlemek

GW

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O ablamıza da vere vere "Mal" ismini vermişler, kınıyorum
                                Evet, kötü olmuş. Filmdeki tek kusur

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla Fatih, Kadıköy' de buluşup beraber de gidebilirdik ama en gıcık olduğum şeylerden biridir, filmin sonunu bilen biriyle yan yana film izlemek
                                Bir izole bant işimizi görür abi ?
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim