Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
O zaman şöyle yapalımİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Soner Abi burda yeni bir listr çıkarsa fena olmaz. Çünkü bende de film bitti

Çok eski ya da artık fazlaca bilindik ve klasikleşmiş filmleri bir kenara bırakıp son 4 seneye ait benden 8 puan ve üzeri alan filmleri sırasıyla yazayım. Aralarından illa ki beğenenler çıkacaktır..
District 9 (2009)
No Country For Old Men (2007)
The Prestige (2006)
The Wrestler (2008)
28 Weeks Later (2007)
3:10 to Yuma (2007)
Before The Devil' s Knows You' re Dead (2007)
Burn After Reading (2008)
Children Of Men (2008)
The Lives Of Others (2006)
Eastern Promises (2007)
Pan' s Labyrinth (2006)
Gran Torino (2008)
In Bruges (2008)
Inglourious Basterds (2009)
Into The Wild (2007)
Let The Right One In (2008)
Moon (2009)
North Face (2008)
Winter in Wartime (2008)
Orphan (2009)
Taken (2008)
The Air I Breathe (2007)
The Bourne Ultimatum (2007)
The Departed (2006)
The Fall (2006)
The Illusionist (2006)
Traitor (2008)
Rec (2007)
Watchmen (2009)
Black Book (2006)
Kick-Ass (2010)
Green Zone (2010)
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Afiş çıkmamış.İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şimdi izledim.
Güzel hoş bir film.
İzlemeyenler izlemeli.
Puanım 8.5 .

Més Que Un Club
Yorum
-
yine çıkmamış.İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfiş çıkmamış.
EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Yukarılarda da yazdım ne tür film sevdiğimi. Filmin akışı hızlı olacak ve sonunda vay arkadaş yok artık falan demem lazım. Oyunculuğa falan çok takılmıyorum. İdare etsin yeter. Böyle yaratıklı robotlu filmler sevmem. O yüzden Avatarı bile izlemedim. Daha doğrusu yarım bıraktım. Dram filmlerini fazla değil az seviyorum.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan listelerden önemli olan senin ne tür filmler sevdiğin bence. Mesela There Will Be Blood çok iyi filmdir, oyunculuk olarak(D.Day Lewis) aşmıştır ama ben izlerken çok zorlanmıştım, hatta iki günde izlemiştim. Durağanlıktan bahsetmeye çalışıyorum. İzlerken belki çok sıkılırsın belki de çok seversin. Filmler kadar zevkler de önemli.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Film V for Vendetta. Atakan'ın mesajını alıntılayın resmin linki görünüyorİlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine çıkmamış.
Valla 3D olmasa Avatar'ı benim de izleyeceğim yoktu. İyi o zaman, Soner abinin son kıyak listesinden izlersin tam zevkine göreİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarılarda da yazdım ne tür film sevdiğimi. Filmin akışı hızlı olacak ve sonunda vay arkadaş yok artık falan demem lazım. Oyunculuğa falan çok takılmıyorum. İdare etsin yeter. Böyle yaratıklı robotlu filmler sevmem. O yüzden Avatarı bile izlemedim. Daha doğrusu yarım bıraktım. Dram filmlerini fazla değil az seviyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bende gözüküyor nedense.İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine çıkmamış.
Neyse film zaten V for Vendetta.
Més Que Un Club
Yorum
-
Hayırdır Fatih? Yayında ve yapımda emeği geçen herhangi bir Fransız mı var yoksa filmdeİlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInception.
Puanla sınırlanamayacak kadar harika.

Ben hala izleyemedim yahu. Hesapta bu haftasonu gidecektik, deniz faslı daha cazip geldi. Bakalım, belki bu hafta içi artık.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Marion Cotillard var, daha ne olsun abiİlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır Fatih? Yayında ve yapımda emeği geçen herhangi bir Fransız mı var yoksa filmde
Ben hala izleyemedim yahu. Hesapta bu haftasonu gidecektik, deniz faslı daha cazip geldi. Bakalım, belki bu hafta içi artık..
Ayrıca, ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum açıkcası."Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
O ablamıza da vere vere "Mal" ismini vermişler, kınıyorumİlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarion Cotillard var, daha ne olsun abi
Ayrıca, ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum açıkcası.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Valla Fatih, Kadıköy' de buluşup beraber de gidebilirdik ama en gıcık olduğum şeylerden biridir, filmin sonunu bilen biriyle yan yana film izlemekİlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarion Cotillard var, daha ne olsun abi
Ayrıca, ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum açıkcası.
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Evet, kötü olmuş. Filmdeki tek kusurİlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ablamıza da vere vere "Mal" ismini vermişler, kınıyorum

Bir izole bant işimizi görür abi ?İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Fatih, Kadıköy' de buluşup beraber de gidebilirdik ama en gıcık olduğum şeylerden biridir, filmin sonunu bilen biriyle yan yana film izlemek
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum