Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte Bir klasiklik daha...10 defa izlesem sıkılmayacağım bir film
    Heryerde ilk sırada yer alıyor bu film.
    Bana göre de dünyanın en iyi filmi.

En az 3..4 kere izledim bi o kadar daha izlerim.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• YAHŞİ BAT(T)I

Filme gitmeden önce çok umutluydum. Büyük bir prodüksiyon sonuçta kasaba bile kurmuşlar güzel bir filme gideceğiz galiba diye düşünüyordum ancak çok yanılmışım.

Filmden notlar:

- Filmde çok fazla ve de gereksiz küfürler kullanılmış. Mesela Kahpe Bizansta düşman ordularını sürü sürü gören Sümer Dilmaç' ın ettiği küfür bizi güldürebiliyor ama bu filmde her forsatta küfür edilmiş. İyiki içinde kız arkadaşlarım olan bir grupla filme gitmedim diye düşünmeden edemedim.

- Cem Yılmaz sanki filmi çekerken yönetmiş. Pek karışmadı filme. Daha çok müüdahale etmesini bizzat oynamasını tercih ederdim ama olmamış... Oyunculuğu çok vasattı.

- O kadar masraf eilmesine rağmen kovboy filmi havası yoktu. Yani binaların tahtaları o kadar yeniydiki sanki kasaba değilde yayla damı yapmışlar....Ayrıca atlar tören atı gibi tertemiz uysal ve narindi..... Bir at kişnemesi bile duyamadık koskoca filmde...

- Demet Evgarla Zafer Algöz bence çok yi iş çıkardılar onların oyunculuğu olmasaydı film hiç çekilmezdi. Hele Zafer Algöz kötü karakterleri çok güzel yorumluyor. Demet Evgarda silah derslerine iyi çalışmış. Sert karakterin içine gayet güzel oturdu pek sırıtmadı.

- Ozan Güvense idare etti daha iyisinide yapabilirdi diye düşünüyorum...

- Filmin ikinci yarısında ince güzel esprilerde vardı ama küfürlerin arasına kaynayıp gitti doğrusu.....

Velhasıl ben pek beğenmedim hele bir kız arkadaşımla asla gitmem bu filme.... Şöyle 2-3 saat boş vaktiniz varsa ve de Avatara gitmişseniz vakit geçirmek için gidebilirsiniz...

Ama dersinizki ben maça gideceğiz aşağı yukarı aynı şey çünkü maçlarda duyacağınız kadar küfürü bu filmdede duyacağınız için farketmiyor...

10 üzerinden 4 veriyorum Zafer Algöz ve Demet Evgar için....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sinema tarihinin en iyi 50 afişi.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.01.2010, 20:56.

Yorum

• Faik Abi çok acımasız davranmışsın..

Bence 10 üzeriden 7..

He gereksiz küfür bölümüne katılıyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Yorum

• Listenin devamı

Yorum

• bu aralar çok film izler oldum. özellikle romantik ve romantik-komedi takılıyorum tavsiyelerim :

* 500 Days of Summer
                  * Changeling
                  * Just Like Heaven
                  * My Sister's Keeper
                  * Serendipity
                  * Superbad
                  * The Boat That Rocked
                  * The Longest Yard (Adam Sandler'ın oynadığı)
                  * The Proposal
                  * The Ugly Truth
                  * The Wedding Singer
                  * What Happens İn Vegas
                  * When Harry Met Sally
                  * Wild Hogs
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Size önereceğim film öyle böyle bir film değil TAM FİLM.
                    Bu adamı neden sevdiğimi hala anlayam.adım. Ama garip bir çekim gücü var. Hakkaten bilinçaltımla mı oynuyor, hipnoz mu ediyor anlayamadım. Bu adam hakkaten ADAM : DAVİD LYCH

ALIN BU DA FİLMİ

Filmi anlatmayacam bile...
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Gelmişken bir film daha önereyim dedim....:d
                      Bugüne kadar izlediğiniz bütün polisiye filmlri kafadanızdan silin ve bu filmi izleyin bakalım nasıl olacak Bilenler zaten bilir.Curtis Hanson tarafından çekilen LOS ANGELES SIRLARI...
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Filmi anlatmayacam bile...
                        Bir dene istersen
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir dene istersen
                          Çaktırma, çaktırma...

Yorum

• Da Vinci Şifresi

Dan Brown'ın kitabından sinemaya uyarlanan film. Çok etklieyici ve sürükleyiciydi. Beğendim.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çaktırma, çaktırma...
                              David Lynch filmlerinden sadece bir tane izledim, Mulholland Dr. Peki hangisi daha iyi sizce? Son 10 dakikayı ayakta izlemiştim, anlamak için.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                David Lynch filmlerinden sadece bir tane izledim, Mulholland Dr. Peki hangisi daha iyi sizce? Son 10 dakikayı ayakta izlemiştim, anlamak için.
                                Ahahaha)

Yahu zaten David Lynch' in aslında öyle bir kaygısı da olduğu söylenemez.. Onun filmleri genelde hani şu kimseciklerin bir şey anlamadığı ama o garip fırça darbelerine bakarken "İşte efendim, sanatçı burada hüzün ve aşkı tuvaline yansıtmış" şeklinde edebiyat parçaladığı tablolara benzer..

Yani her bakan kişi kendine göre bir çıkarımda bulunur. Ha bir de aralarda çok gizli detaylar ve ince mesajlar da vererek bazı göndermelerde de bulunur; orası ayrı
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim