Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben dün x panD 3d de izledim..En kötüsü galiba o dedim..

Değilmiş..O kadar bir şey anlamadım bu arada

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Iki gün önce izledigim bir filmi sizlere tavsiye etmek istiyorum renkta$lar...Filmin adi "High Tension"...türkcesini bilmiyorum ama abartisiz izledigim ve ba$tan sona kadar beni soluksuz birakan korku ve gerilim filmleri arasinda en iyisi...Korku filmi oldugunu biliyordum...ama ne fragmanini izlemi$tim ne de film hakkinda en ufak bir bilgi okumu$tum...birde hic beklenti icine girmedim...filmi bakmadan önce gözlerimden uyku akiyordu...hatta filmin ilk 10 dak.sina zor dayandim...ama aksiyon bi ba$ladi arkada$ durmak bilmedi...uykusuz halimden filmden sonra eser kalmadi...ha birde muhakkak gece izleyin...daha cok sarar

Filme 10 üzerinden 8 veriyorum....
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iki gün önce izledigim bir filmi sizlere tavsiye etmek istiyorum renkta$lar...Filmin adi "High Tension"...türkcesini bilmiyorum ama abartisiz izledigim ve ba$tan sona kadar beni soluksuz birakan korku ve gerilim filmleri arasinda en iyisi...Korku filmi oldugunu biliyordum...ama ne fragmanini izlemi$tim ne de film hakkinda en ufak bir bilgi okumu$tum...birde hic beklenti icine girmedim...filmi bakmadan önce gözlerimden uyku akiyordu...hatta filmin ilk 10 dak.sina zor dayandim...ama aksiyon bi ba$ladi arkada$ durmak bilmedi...uykusuz halimden filmden sonra eser kalmadi...ha birde muhakkak gece izleyin...daha cok sarar

Filme 10 üzerinden 8 veriyorum....
        Evet gercekten müthis bir film...
        Bir kac senelik bir film ama izlemeye deger...
        2-3 kere bakmisimdir
        Bu arada film'in türkcesi Yüksek Tansiyon...

Yorum

• Yıllardır yerinde duran ve izlemediğim bir film.
          O kadar film izledim ama bunu nasıl izlememişim diye kafama vurdum gerçekten.
          Film harika.Sonu müthiş.İyi bir oyunculuk ve mükemmel bir çalışma.

Defalarca izleyeceğim bir film.Yani 1 kez izlemek beni kesmedi.
          Seni kaçırdığım için üzüldüm Fight Club.

Sırada Lost Highway var.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla abi, bilgim yok. Sadece şunu söyleyeyim arkaya oturma. Ortanın ortasında otur mümkünse

Şimdi baktım da,

Ekşisözlüğe, "real d 3d ve xpand arasındaki farklar" yazın yardımcı olacak bilgiler var.
            eyvallah...
            bende şimdi avatardan geldim, 3d cok guzelbir film, gorsellik mukemmelmiş gercekten...
            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Yüzüklerin Efendisi serisini tek geçerim
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• The Wrestler

Mükemmel olmuş..Müziklerin uyumu tam filme adapte ediyor insanı.

Ayrıca Mickey Rourke'ın performansı daha fazlasını hakederdi diyorum..

Bu film ''Rock'n Rolla'' diyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kutsal Damacana 2 ITMEN'i izledim ve begendim.. cok güzel yapmislar... cok güzel espiriler var ve cok güldüm... gülmek istiyenlere tavsiye ederim...

bu filimde de ama braiz insanlari daha fazla güldürmek icin küfür kullanilmis malesef.. Ama bence tamaminda cok iyidi ve Kutsal Damacan 1'den 20'000 kat daha kaliteli ve komik...

Verdigim paraya deydi.. Yahsi Batiya gittigmde cok düsünmüsdüm film sonrasi gitmeseydim mi diye ama Kutsal Damacana'dan cok sey beklemiyordum 1ini gördükden sonra ama cok komik... Filim baslar baslamaz insanlari kirip geciriyor..

Ortalara dogru biraz espiriler düsüyor ama sona dogru yine yükseliyor..

Yorum

• Kutsal Damacana dediniz de aklıma geldi. Cnım ne zaman sıkılsa o filmi izliyorum.
                    Hatta bir keresinde Film Kuramları dersindeyiz. Ben Bisiklet Hırsızları filmi yerine yanlışlıkla Kutsal Damacanayı getirmişim hocaya bi taktık derste hoca algılayamadı tabi garibanım hayatı boyunca Ayzeştayn Kubrick falan uğraşmış... Hoca da baştan sona izlemişti.
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sympathy for Mr. Vengeance
                      Chan Wook Park'ın intikam üçlemesinin ilk bölümü. Oldboy'la kıyaslanamaz bile ama yine oldukça etkileyici bir hikaye. Bahsedeyim diyeceğim ama filmde o kadar çok gelişme var ki, spoiler vermeden konuyu anlatmam imkansız

Filmin bana göre olumsuz yanı ağır çekimler ve diyalogların azlığıydı. Bu konuya biraz daha tempolu bir film çekilebilirdi bence. Ana karakter sağır-dilsizdi gerçi ama diğer karakterler de fazla konuşmadı. Hatta aklımda kalan replik yok diyebilirim.

Ama yine de konu olarak oldukça sarsıcı. 10 üzerinden 7 veriyorum.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Akşam Kutsal Damacana 2 İtmen'e gideceğiz bakalım.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• The Prestige'i izledim bu gece...gercekten cok güzel bir filmdi...genelde dikkatli bir izleyici oldugum icin benden kacmadi
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Arkadaşlar biraz konuyu dağıtıyorum belki ama sizlerede sormak istiyorum en çok beğendiğiniz Film Müzikleri hangileri?

Ben bu konuda John Williams'ı tek geçerim özelliklede Schindler List filmi için yaptığı müzikleri.

Yorum

• Bu akşam Tekrar Avatar filmine gittim .

3 Boyutlu olarak da gayet güzeldi . Orjinal ses felan hoşuma gitti.

Film Müzikleri Olarak

Yüzüklerin Efendisi
                              Twilight (Sadece ilk film)
                              Avatar (Sadece - I see You(James Horner) )

Bunları seviyorum =)
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar biraz konuyu dağıtıyorum belki ama sizlerede sormak istiyorum en çok beğendiğiniz Film Müzikleri hangileri?

Ben bu konuda John Williams'ı tek geçerim özelliklede Schindler List filmi için yaptığı müzikleri.
                                Jerry Goldsmith de hiç fena değildir.Özellikle Papillon filminin müziği muhteşemdir bana göre.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim