Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Kalbini Dinle süper bir film

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ingilzcesi Inglourious bastards mi? (Brad Pittli film, nazi dönemindeki bir yahudi cetesini anlatan)
      Evet Inglorious Bastards

Uzun zamandır bekliyordum bu filmi. 2008'in sonunda çıkacak deniyordu, aksamalar yaşandı. Sonunda çıktı, ama orjinal lisanında gelmedi sinemaya Mecbur DVD çıkana kadar bekleyeceğim
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet Inglorious Bastards

Uzun zamandır bekliyordum bu filmi. 2008'in sonunda çıkacak deniyordu, aksamalar yaşandı. Sonunda çıktı, ama orjinal lisanında gelmedi sinemaya Mecbur DVD çıkana kadar bekleyeceğim
        Ben seyrettim müthis bir film, ama biraz asiri siddet icerikli(tarantino iste)
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Twilight yani Alacakaranlık mükemmel bi film herkes beğenebilir. Film zevkimiz tamamen farklı olan bir arkadaşıma izlettim o bile mükemmel dedi.
          Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor :D

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet Inglorious Bastards

Bu film Almanya'da olay çıkartır Gösterimde olmasına şükret. Filmle ilgili yorumumu bir önceki sayfada yapmıştım, gerçekten çok güzel film. Bu arada, Inglorious Bastards değil Inglorious Basterds imiş filmin adı. Tarantino, Almanların o şekilde telaffuz edeceğini düşünerek filmin isminin böyle olmasına karar vermiş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu film Almanya'da olay çıkartır Gösterimde olmasına şükret. Filmle ilgili yorumumu bir önceki sayfada yapmıştım, gerçekten çok güzel film. Bu arada, Inglorious Bastards değil Inglorious Basterds imiş filmin adı. Tarantino, Almanların o şekilde telaffuz edeceğini düşünerek filmin isminin böyle olmasına karar vermiş.
              vallahi ben sinemada izledim, kimse de hicbirsey demedi, bir hafta olcak gösterime girmesi
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twilight yani Alacakaranlık mükemmel bi film herkes beğenebilir. Film zevkimiz tamamen farklı olan bir arkadaşıma izlettim o bile mükemmel dedi.

Abartılacak kadar iyi bir film olmadığını düşünüyorum ben.

Yorum

• izlediğim gelmiş geçmiş en iyi film "iyi kötü ve çirkin"

Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    izlediğim gelmiş geçmiş en iyi film "iyi kötü ve çirkin"

Hele filmin sonlarına doğru olan düello sahnesi çok güzeldir.Tuco düellodan sonra taşa doğru koşar ama taşın üstüne bişey yazmadığını görür.

Yorum

• Soysuzlar Çetesi... Muhteşem!
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Trabzonspor'dan hayır yok filmlere sardık iyi mi

The Last Castle(Son Kale)

İlk çıktığı sene sinemada da izlemiştim.Bu güne kadar hiçbir filmi 2 defa izlemediğimi söylersem ne kadar beğendiğim bir film olduğunu anlarsınız sanırım

Siyah- beyaz çekişmesi olmayan tek hapishane filmidir belki de.En azından ben rastladığımı hatırlamıyorum. Askeri bir hapishanede mahkumların isyanı.Sonuna bayılacaksınız.

Mutlaka izleyin.

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'dan hayır yok filmlere sardık iyi mi

The Last Castle(Son Kale)

İlk çıktığı sene sinemada da izlemiştim.Bu güne kadar hiçbir filmi 2 defa izlemediğimi söylersem ne kadar beğendiğim bir film olduğunu anlarsınız sanırım

Siyah- beyaz çekişmesi olmayan tek hapishane filmidir belki de.En azından ben rastladığımı hatırlamıyorum. Askeri bir hapishanede mahkumların isyanı.Sonuna bayılacaksınız.

Mutlaka izleyin.
                          Selman abiye katılıyorum.Gerçekten de çok kaliteli bir filmdir.

Mutlaka izleyin.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abartılacak kadar iyi bir film olmadığını düşünüyorum ben.
                            Hatta film olduğunu bile düşünmüyorum ben

Son Kale'yi aldım listeme. Bugün Watchmen'i izleyecektim ama izleyemedim, iftar vakti yaklaştı. Yarın izlerim sanırım ve büyük ihtimalle olumlu bir yorum yaparım
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Uzun zamandır izlediğim filmler hakkında yorum yapmıyordum.

Son zamanlarda sinemada izlediğim G.I. Joe : Kobra'nın Yükselişi filmi izlenebilecek filmler arasında.

Genel olarak film güzel fakat bazı bölümlerde abartı olmuş.

Yinede izlemeye değer.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 9.90'ı izleyen yok mu aramızda?
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim