Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Promotion

Şu filmi indirmeye nasıl vakit harcadım..Öbür tarafta hesabını sorarlar bana..

Sakın vakit harcamayın..Böylesine berbat bir şey daha izlemedim..

Öyleki filmde 10 dk. uyukladım..Hiç eksikliğini hissetmedm..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tavsiye ederim.
      Aksiyon Komedi vs ben beğendim.

Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.

Karanlığın sıkması dışında iyidi
      En son Burçak tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 00:23.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yes Man beklentimin altında çıkmıştı, Bruce Almighty daha güzel film.

Jim Carrey dedinmi Truman Show'u en tepeye, 2. sıraya Eternal Sunshine, 3. sıraya Me, Myself, Irene'i koyarım.
        Me,Myself&Irene'deki ineği öldürme sahnesi,izlediğim filmler içinde en çok güldüğüm sahnelerden biridir.Bence sinema tarihinin en komik sahnelerinden biridir.Hele sonradan ineğin altın madalyalı olduğunu öğrenince gülmekten koltuktan düşüyordum,tam bir şaheser
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Son 2 haftada 30'dan fazla film izledim. Film indirmekten modem patlayacak en sonunda. Az önce de Knowing (Kehanet)'i izledim. Değişik konusu ile insanı sürüklüyor.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Lord Of War

Baya cesaret isteyen bir film çekmişler..Hem filmi o ülke sınırları içinde o ülke kaynakları ile çekiceksin,hemde kendi başkanına silah kaçakçısı diyeceksin..Harbiden helal olsun..

Ben baya beğendim..

Ayrıca sonunda Nicolas Cage'in söylediği söz çok hoşuma gitti..

''Dünya kimlere miras kalıcak biliyormusun? Silah kaçakçılarına..Çünkü diğerleri birbirini öldürmekle meşgul olacaklar!!''

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• The Pursuit Of Happyness

Bir insan bu kadarmı bedevi olur??

O kadar şanssızlığa rağmen hayata sımsıkı sarılarak,hiç isyan etmeden sonuna kadar savaşmak..Bana iyi bir ders oldu...

Ayrıca Will Smith karakteri üstüne oturtmayı o kadar iyi başarmış ki..

Kesinlikle izleyin..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• The Pursuit Of Happyness,

Kaç gündür izlemeyi düşünüyordum, listede ilk sıramda.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Gran Torino'yu izledim sonunda.Çok güzel bir Clint Eastwood filmi...Huysuz ihtiyar karakteri "Million dollar Baby"dekinin tıpatıp aynısı.Eastwood'un dikkat etttiği bir başka nokta ise: "acı sonlar unutulmaz" prensibi.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gran Torino'yu izledim sonunda.Çok güzel bir Clint Eastwood filmi...Huysuz ihtiyar karakteri "Million dollar Baby"dekinin tıpatıp aynısı.Eastwood'un dikkat etttiği bir başka nokta ise: "acı sonlar unutulmaz" prensibi.
                    İkiside en yakın zamanda izlenecekler listesinde, birde 3:10 to Yuma.

İzleyen varsa 3:10 to Yuma hakkındaki yorumları alabilirmiyiz.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• 3:10 to Yuma yani grav grav grav Ben çok beğemiştim, hele de sonunu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkiside en yakın zamanda izlenecekler listesinde, birde 3:10 to Yuma.

İzleyen varsa 3:10 to Yuma hakkındaki yorumları alabilirmiyiz.
                        Evet izledim,gayet güzel bir western.Christian Bale iyi,Russel Crow çok iyi,Ben Foster ise harika oynamışlar.Sürükleyici,heyecanlı,çok güzel bir film.

Yorum

• Başroldeki Malcolm McDowell'a 10 üzerinden 10 veriyorum .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Filmsizlikten dolayı izledim...

Affedin beni kült filmler

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ön yargılı izledim filmi malum sebeplerden dolayı. Fakat buna rağmen beğendim. Hele ki Fahriye'yi... ((:
                              FxY

Yorum

• "Kelebek Etkisi" serisinin iyi filmlerinden biri oldu. 2. filmden çok daha iyi... İzlenebilir...
                                FxY

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X