Geçen insan ırkının tamamen ortadan kaybolduktan sonra dünya da olabilecek gelişmeleri inceleyen bir belgesel izledim çok etkileyiciydi....İnsanlardan sonra dünya....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
uzun bi aradan sonra yine film izlemeye başladım
bu gece jim carrey'nin başrolde oynadığı yes man' i izledim. jim carrey deyince herkes gülmekten yerlere yatacağını sanıyor, film öyle olmayınca da eleştiriliyor ama bence güzel bi filmdi. tavsiye ederim izlemeyenlere ama zevkler farklı olabilir, sevmezseniz bana sövmeyin
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
Geçen akşam evde Rocknolla' yı izledim..
Tam bir Guy Ritchie filmi..
Özellikle Gerard Butler ve Tom Wilkinson muhteşem bir oyunculuk ile filmi adeta sırtlayıp götürmüşler..
Film boyunca herkesin peşinde koşturup durduğu tabloyu bir kez olsun dahi göstermemiş olmaları beni uyuz ettiyse de izlenebilitesi yüksek bir filmdi
En son Great White tarafından düzenlendi; 18.04.2009, 11:51. Sebep: iki satır yazıda 4 harf hatası:))"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Şu an vizyonda olan Appaloosa' yı da izledim..
Viggo Mortensen, Ed Harris, Jeremy Irons, Rene Zellweger, Lance Henricksen gibi oyunculardan oluşan dev bir kadroya hiç yakışmamış bir film..
Yani Ed Harris yönetmen koltuğunda başarısız olmuş bana göre..
Ben böyle bir kadrodan bir Unforgiven çıkmasa bile en azından bir 3:10 Yuma tadında bir film bekledim ama olmadı..
Filmdn akılda kalacak tek şey, kadınlara her zaman güvenilmemesi gerektiği üzerine
Bir de filmin sonunda sıra halinde geçen oyuncu isimleri listesinin filmde gözüktükleri sıraya göre yazılması ilginç olmuş
Not vermeye kalksam en fazla 6 veririm, o da oyuncu kadrosunun hatırına.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Bence Mark Strong'un performansı da harikaydı.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen akşam evde Rocknolla' yı izledim..
Özellikle Gerard Butler ve Tom Wilkinson muhteşem bir oyunculuk ile filmi adeta sırtlayıp götürmüşler..
Film boyunca herkesin peşinde koştıurup durduğu tabloyu bir kez olsun dahşi göztermemiş olmaları beni uyuz ettiyse de izlenebilitesi yüksek bir filmdi
Ayrıca One Two rolünde Butler yerine Statham'i ve Johny rolünde Toby Kebbell yerine Brad Pitt'i hayal ettim. Muazzam bir film olurmuş
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Zevk meselesi tabii Selim; bir şey diyemem
Ama o rolde Statham olsa muhtemelen üç beş kişiyi abartılı bir şekilde paketlerdi her defasında..
Ama Butler sen ben gibi bir adamı oynamış. Yeri gelince hafiften tırsıyor, yeri gelince dayak yiyor ama psikopata bağladığında da kontrolden çıkıyor
Yani daha gerçekçi ve samimi bir karakterdi bana göre..
Ben zaten eskiden çizgi romanlarda da Kızılmaske ya da Teksas yerine hep Mister No' yu okurdum..
Zira en çok o dayak yerdi ondan bundan
)
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Chaos
Bir banka soygununu anlatan güzel bir film. Başrollerinde Jason Statham, Ryan Phillippe ve Wesley Snipes oynuyor. Statham ve Snipes bildiğimiz gibi. Det. Dekker rolündeki Phillippe'nin oyunculuğunu hiç beğenmedim. Bir ara filmi kapatmayı bile düşündüm onun yüzünden ama filmin ilerleyen kısımlarında düzeldi biraz
Film kargaşa kuramı (kaos teorisi) üzerine kurulmuş. Başlarda kargaşa kuramı filme eklenmiş gereksiz bir ayrıntı gibi duruyor ama finalde bir çok ayrıntı birleşiyor ve yok artık dedirtiyor. 10 üzerinden 7 veriyorum. Polisiye sevenler kaçırmasın
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İzlediğim en iyi polisiye filmdirİlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraining Day
Cok güzel bir polisiye film, tabi ki Denzel Washington ile
8/10
Tek kelimeyle muhteşem..
Ama Denzel Baba' nın yanısıra Ethan Hawke' ın muhteşem performansını da göz ardı etmemek gerek tabii
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
'Love Actually'
film 5-6 tane ikili ilişkiyi anlatıyor. güzel sahneleri olsa da başlarda sıktı beni. ben daha çok tek olayın anlatıldığı filmleri severim
ama son yarım saati yüzümde bi gülümsemeyle izledim filmi
yer yer insanı güldüren romantik bi filmdi ama izlemesseniz çok şey kaçırırsınız diyceğim bi film değil
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
Sexo Con Amor 2003
Komedi Dram tarzında bi film. Güzel sahneleri olmasına karşın pek beğenmedim :P
En son İsmail ALİOĞLU tarafından düzenlendi; 19.04.2009, 04:40.
Yorum
-
Soner abi çıkar illa bir yerden görüntüİlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen akşam evde Rocknolla' yı izledim..
Film boyunca herkesin peşinde koşturup durduğu tabloyu bir kez olsun dahi göstermemiş olmaları beni uyuz ettiyse de izlenebilitesi yüksek bir filmdi
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Dublajlı mı altyazılı mı?İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gibi ilgilenen olursa; bu akşam 23.00'da TNT'de Scarface var..
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum