Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pek itibar etmesemde Akademi ödüllerine, gönlümden geçenler şunlar:

En İyi Film

En İyi Yönetmen

Quentin Tarantino (Inglourious Basterds)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Christopher Waltz (Inglourious Basterds)

En İyi Orijinal Senaryo

Inglourious Basterds (Quentin Tarantino)

En İyi Görüntü Yönetmeni

Şimdi fark ettim, bana kalsa bütün ödülleri bu iki muhteşem filme verirmişim
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Genelde en iyi filmin yönetmeni de oscar ödülünü alır. Yani Avatar ve Cameron beraber alırlar oscarı

Bence Avatar en iyi film ve yönetmen dahil az 5 dalda oscar kazanır.. Aslında animasyon ağırlıklı olmasa başrol ve yardımcı oyuncular kategorilerinde de iddialı olabilirdi..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Winter In Wartime

Hollanda'nın 2010 yabancı filmler kategorisinde Oscar adayı.
        1944-45 yıllar arasında Nazi işgalinde olan Hollanda'nın Zwolle kentine yakın bir köyde bu işgali içine sindiremeyen ve kendi çapında mücadele etmeye çalışan , tek isteği hem kendisi adına hem de ülkesi adına "nasıl olursa olsun özgürlük" olan bir çocuğun gözünden bu zor koşullar altında savaşın ufak ve bir o kadar da arka planda yer alan ayrıntılarına değiniyor film. Savaş sahneleri yok. Dram yönü ağır basıyor.
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genelde en iyi filmin yönetmeni de oscar ödülünü alır. Yani Avatar ve Cameron beraber alırlar oscarı

Bence Avatar en iyi film ve yönetmen dahil az 5 dalda oscar kazanır.. Aslında animasyon ağırlıklı olmasa başrol ve yardımcı oyuncular kategorilerinde de iddialı olabilirdi..
          Benim asıl şaşırdığım nokta muhteşem bir iş çıkaran Brad Pitt'in aday gösterilmemesi oldu.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Hafiften bir Zwartboek havası sezinledim sanki filmde..

Ama orada Hollanda' da geçen polisiye ağırlıklı bir konu vardı ve bir kadının üzerine kurgulanmıştı. Burada bir çocuğun gözünden. Güzel bir filme benziyor..

Puanı da fena değilmiş

GW

Yorum

Hafiften bir Zwartboek havası sezinledim sanki filmde..

Ama orada Hollanda' da geçen polisiye ağırlıklı bir konu vardı ve bir kadının üzerine kurgulanmıştı. Burada bir çocuğun gözünden. Güzel bir filme benziyor..

Puanı da fena değilmiş
              Hollandalılar komedi namına ne kadar berbat film yapıyorlarsa iş savaş olunca bir o kadarda güzel yapıyorlar Zwartboek de bu da roman uyarlaması. Öyle Oscar alacak cinsten olmasa da güzel film evet En azından filmde 3 dil konuşulduğunu görüyoruz, böyle filmler hoşuma gidiyor.

Araya bir film tavsiyesi de sıkıştırayım.
              Yine bir Oscar adayı. Bu sefer Fransa'nın. Fransa'da yaşayan bir akrabam filmin çok sağlam olduğunu ve orada çok konuşulduğunu söylemişti. Uzun zamandır merakla beklediğim bir yapımdı. Izledim ve benim Oscar adayım olduğuna karar verdim

Un prophète
              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stephen Chow'un en eski filmlerine kadar tüm filmlerini seyretmis biri olarak söyleyebilirim ki, Kung-fu Hustle'dan cok daha komik en az 5 filmi daha var.
                God of Cookery, A Chinese Odyssey Part 1&2, Flirting Scholar, Tricky Brains ve Royal Tramp ilk aklima gelenler. Bunlari Türkce bulmak imkansiz ama Ingilizce altyazili bulunabilirler.
                İşte bu bilgi çok iyi oldu benim için. Ben sadece "Kung-Fu Hustle" ile "Shaolin Soccer"ı izlemiştim.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Un Prophete bir arkadaşta var ve bana çok övüp durdu ama alt yazıları ingilizceymiş

Benim o filmi izleyip yazılanlar tam olarak çevirebilmem için habire pause yapmam lazım ki zor iş..

Bu film muhtemelen fransızcadır gerçi de şu ingilizce filmlere de sadece ingilizce altyazı görünce tilt oluyor insan

GW

Yorum

• İnternette var "Un Porphéte"nin Türkçe alt yazısı.

Yorum

• Eyvallah ama arkadaştaki film divx değil ki?

GW

Yorum

• Nordwand / North Face

Almanya, 1936 yazı: Çocukluk günlerinden beri arkadaş olan Toni ve Andi özellikle bir dağla, “ölü taraf” olarak da bilinen kuzey tarafı daha fethedilmemiş Eiger Dağı’yla ilgilenmektedir. İki arkadaş hala yapabileceklerine ikna olmuştur ve eğer başarırlarsa yalnızca özlemini duydukları toplumsal takdiri kazanmakla kalmayacaklar, Olimpiyat altın madalyasına da göz kırpacaklardır.

Kuzey tarafının yamacındaki hazırlıkları sırasında Toni’nin sevdiği ilk kadın Luise’le karşılaşırlar. Bir gazeteci olan Luise, sadık Nazi muhabiri Arau’yla birlikte Toni ve Andi’nin denemelerini haber yapmak için buradadır. Aralarındaki ateş yeniden alevlenmiştir, ama Luise Arau’ya karşı da bir çekim hissetmektedir. Toni, Avusturyalı Willy ve Endi’yle tanışacakları kuzey tarafına Andi’yle birlikte tırmanmaya başladığında umutsuzluk içindedir.

Başta her şey iyi gider ve hızlı bir ilerleme kaydederler. Eiger’ın yamacındaki Grand Hotel’in terasında bulunan seyirciler, uluslararası basın ve sonunda Toni’nin kendisi için tek erkek olduğunu anlayan Luise dört dağcıyı teleskoplarından hevesle izlemektedir.

Ama dağcılar için işler kontrolden çıkmaya başlar: Hava değişmiş ve Willy yaralanmıştır. Birden, yine dağ kazanacakmış gibi görünür. Ve kuzey tarafında hayatta kalmak için dramatik bir savaş verilirken Luise de hayatının aşkını kurtarmak içini yola çıkar. Zamana ve doğanın güçlerine karşı bir yarış başlamıştır..

Yorumum: Başroldeki kız daha güzel olabilirdi..

Yorum

Eyvallah ama arkadaştaki film divx değil ki?
                          Hımm.. O zaman, ille de izlemek gerekiyorsa, DivxAuthor işe yarar. Bir ay kadar kullanımı ücretsiz.

Yorum

• Muhammed, komedi filmi için nacizane tavsiyem, Jim Carrey'den "ben, kendim ve sevgilim"(orjinal ismini hatırlamıyorum)

evet, buldum."me, myself and irene"
                            En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 05.02.2010, 19:24.

Yorum

• Dünyanın en korkunç filmini izlemek istiyorum..

Yorum

Eyvallah ama arkadaştaki film divx değil ki?
                                Divx değilse ne ? DVD ? MKV ? Mp4 ?
                                Hem zaten farketmez, alt yazılı izlemek için Divx olmasına gerek yok.
                                CD Sayısı ve FPS baz alınır.
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X