Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beğenip beğenmeyeceğimin izlemeden garantisi yok yani?

İzleyeceğiz o zaman mecbur ne yapalım.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Ben ikisini de çok beğendim ama senin için kesin bir şey diyemem tabii

Sonra bana kızma "Şu fani hayatımın 3 saatini gasp ettin" diye
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Direk tepene binerim abi. Net söyleyim..ççç
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni izlemedin herhalde Selim
          İlk kez izledim abi
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim; senin güzel ve kaliteli yorumlarını okuyunca ister istemez henüz 18 yaşında olduğunu unutuyorum sanırım

Doğru ya, ben o filmi sinemada izlediğimde sen daha 3 yaşındaydın)

GW

Yorum

• Vay, Scarface'i sinemada izlemek.. İyiymiş.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay, Scarface'i sinemada izlemek.. İyiymiş.
                O kadar da değil la

Pulp Fiction' dan bahsediyoruz)

Sen de bizi hepten öldürdün

GW

Yorum

• Ahahhahaha

ççç

Ben kaçayım ufaktan.

Yorum

• Ohoo, Soner Abi Scarface beni de fazlasıyla sıkmıştı.

Bu yüzden Godfather'ı seyretmeme kararı aldım, filme yazık etmek istemiyorum.
                    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ohoo, Soner Abi Scarface beni de fazlasıyla sıkmıştı.
                      Valla ne diyim daha

Benim yaşantım Scar Face' deki kadar inişli çıkışlı ve bol adrenalinli olmadığı için sıkılmadım demek ki)

GW

Yorum

• Scarface iyidir. Al Pacino ne de olsa..

Godfather da iyidir. İzle Semih izle..

Yorum

• Kurtlar Vadisi - Polat Alemdari izleyen ve begenen kesinlikle Scarface - Tony Montanayida begenerek izleyecektir cünki aynilar diye biliriz her acidan.

Pulp Fiction - Memento gibi - bana göre öyle ahim sahim bir film degil. Yani öyle sacma, baglantisiz bir film bence. Tabi replikleri muhtesem, oyunculuklarida muhakkak ki kötü degil ama ben begenmiyorum. Sin City gibi chapter lara ayrilmis film, Sin Cityi begendigim halde Pulp Fiction güzel degil o kadar. Tabi zevk meselesi.
                          Bu arada Tarantinoya bayilmayan yoktur. Hele hele Kill Bill ler hakketen muhtesem ötesiydi.

Bu arada Ilk defa gecenlerde Se7en ve Wall E izledim.

Se7en icin söyle bir sey diye bilirim, o yillarda kesinlikle muhtesem bir yapit olmustur herhalde, yani carpici ve etkileyici ama bu zamanda ilk defa bakinca film biraz cok basit geldi. Hele hele filmin sonu o kadar belliydi ki ve o kadarda inandirici degil di ki anlatamam. Konu olarak simdiki zamandan bakarsak amatör bir filmin hikayesiymis gibi geliyor ama o zamana göre bakarsak güzel bir film diye biliriz. Mesela eski Star Wars filmleri veya eski Kemal Sunal filmleri yillandikca asla orijinalliklerini kaybetmezler ama Se7en sanki kaybetmis.

6/10

Wall E begendim, hele hele animasyonlara acayip bayildim. Güzel göndermeler ve güzel melodilerde var. Biraz tuzu biberi eksik filmin, yani 10/10 luk degil ama 8 puanlik .

Ha birde 12 Monkeys izledim. Valla konusu süper. Sonu biraz daha güzel ola bilirdi cünki oda belliydi. Keske herkesi sasirtip adamin rüyasi gerceklesmeseydide sürpriz yasasaydik. Abi Brad Pitte hakketen ne güzel oynamis o deligi, bir ara gercekten siyirmis bu adam diyesim geldi 8/10

Yarinda insallah Prestige ile Gran Torinoyu izleyesim var, bakalim nasil olucaklar.

Yorum

• Dünyanın Durduğu Gün

Dün izledim filmi. İnsanlık adına çok önemli mesajlar içeren bir film.
                            En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 08:54.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nasıl bir film ki bu? Eski filmlerin afişlerini klipleyip önümüze i sunmuşlar

Link ölmüş de
                              - Eomer -

Yorum

• Sonunda çok merak ettiğim Gran Torino' yu dün gece izledim ve çok da beğendim

Açıkçası Clint Baba' nın mutfağından ne çıksa lezzetle yeniyor; bu kesin. Gençliğindeki o western filmlerinde ne kadar heybetliyse şu çok ilerlemiş yaşına rağmen hala aynı heybeti ve karizmasını koruyor oluşu da takdire şayan. Ama bu filmde atı yerine Ford' un Gran Torino modeli, kızılderili ya da haydutlar yerine de Koreli çete elemanları var..

Bir kere böylesine aksi, ırkçı, faşist ve anti sosyal bir ihtiyarın her şikayetine, her lanet okumasına bu kadar çok gülünebileceğini hayatta ummazdım. Clint Baba' nın filmde ustaca kotarılmış olan replikleri bir çok komedi filminden daha çok güldürüyor insanı

Kore gazisi olan, abartılı derecede sevimsiz ve çıkarcı bir çoluk çocuk, torun torba sahibi olan, tabii doğal olarak onlardan ayrı yaşayan, Koreli komşularıyla önceleri adeta düşmanken sonralarında onlara destek olan bir ihtiyarın hikayesi..

Hele ki filmi izlerken o kız torununu boğasım geldi adeta

Aslında filmde hangi taraftan bakılacağına göre değişebilecek bir çok Amerikan özeleştirisi ya da pompalaması da görmek mevcut. Bunları teker teker irdelemeye girersek bol spoiler içereceğinden dolayı şimdilik es geçiyorum..

Ama film çok çarpıcı ve tabanca gibi. Özellikle son derece etkileyici olan sürpriz finali de cabası. Şiddetle tavsiyemdir

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim