Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "The Wrestler" gerçekten güzel bir film.Mickey Rourke resmen ekranı kaplıyor,aynı ihtişamı daha önce "The Gladiator"de Russel Crowe ile görmüştüm.
    Sonu da nasıl olması gerekiyorsa öyle olmuş.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Hızlı ve Öfkeli... Baştan sona aksiyon, araba sesleri... Salondan çıktıktan sonra başım ağrıyordu. Bu tür filmleri seviyorsanız izleyin bence.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bugün hızlı ve öfkeli 4 de gideceğim burada kiş yorumları okuduktan sonra.Gitmemek elde değil...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
        Lazanat' lı

Yorum

• O kadar çok yorum yapıldı ki Fast & Furious'u ben de indirdim. Fırsat bulabilirsem bu gece izleyip ufak ve acımasız bir yorum yaparım

The Wrestler'yı da listeme ekledim.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hizli ve öfkeli 4 hakkkindaki yorumlariniz icin cok sagolun
            islerden zaman buldukca kesinlikle gidecegim ...

Yorum

• Death Race

Idare eder, 2 saat icin güzel bir eglence.

6/10

Transporter 3

Begenmedim, cok göze carpan mantik hatalari var filmde, onun disinda senaryosu berbat ve aksiyon olarakta pek iyi degil.

3/10

Good Will Hunting

Eski bir film ama güzel bir film. Keske hepimiz Will kadar zeki olabilsekte onun gibi anarsi yapalim =)

9/10

Training Day

Cok güzel bir polisiye film, tabi ki Denzel Washington ile

8/10

Yorum

• Fast & Furious
                Forumda bunca olumlu yorum varken fazla acımasız davranmayayım diyordum ama olmayacak gibi.
                En başta beğenmediğim şey konu. Oldukça klişe bir konuyu arabalarla süslemişler. Neyse bunu geçtim, asıl beğenmediğim; bu filmde yarış amaç olarak değil, araç olarak kullanılmış. Konumuz intikam ve yarış konuya eşlik ediyor. Oysa ilk 3 filmde bu tersiydi. Konu yarışlara eşlik ediyordu.

Oyunculuk olarak sunabileceği hiçbir şey yok zaten filmin. Paul Walker benim gözümde zaten hep yakışıklılığından yırtmıştır, hiçbir zaman iyi bir oyuncu olamamıştır ama Vin Diesel ciddi bir düşüş içinde. Kariyerini yerle bir ediyor...

Beğendiğim şeyler yok mu? Var. Sürükleyicilik ve akıcılık bakımından önceki 2 filmden daha iyi olmuş bence. Ama beğendiğim tek şey de buydu. Önceki 2 filmi izlemesem bunu da beğenmezdim
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben şu araba yarışlı filmlerden Fast and Furious yüzünden soğumuş, hatta nefret etmiştim.
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Kendime gelmek için bir kaç Tarantino filmi izleyeyim ben
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Vin Diesel Saving Private Ryan'da oynaması ile biraz kurtarsa da bendeki intibasını, Selim'in yorumlarla yerin dibine soktu.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Cloverfield
                        The Mist'in el kamerasıyla çekilmiş versiyonunu izler gibi oldum. Filmin ilk bir saatinde sıkıntıdan patlıyordum, kendimi tuttum. Geri kalan bölüm güzel ve sürükleyiciydi. Beğenmediğim nokta şu; Hangi beyinsiz insan arkadaşları ölürken kamerayla onları çeker?

Bir de bu filmin adını Türkçe'ye hangi akıllı çevirdi? Canavar diye isim mi olur?

El kamerasıyla görsel efektler harika olmuş. Biz ülkemizde sıradan görsel efektleri yapamazken Lost yapımcısı JJA parayı basmış ve el kamerasına inanılmaz efektler yerleştirmiş. Sırf bu efektler için bile 7 puanı hak ediyor bence film.

Ve filmin sonunu da beğendiğim söylenemez. The Mist örneğini verdim yukarıda. The Mist'te (biraz gerçeküstü de olsa) mantıklı bir açıklama yapılmıştı böceklerin memleketiyle ilgili. Bu filmde hiçbir açıklama yapılmamış. Gerçi bunu da özgünlük olarak yorumlayabiliriz. Olayları 3-5 gençin gözünden görüyoruz. Neyin nasıl ve neden olduğu önemli değil, olduğu önemli.

Sonuç: Güzel bir filmdi. Devam filmi çekileceği dedikoduları geldi kulağıma. Onu da merakla bekliyorum.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• "Shaun of the Dead" i izledim dün.Zaten "Hot Fuzz"dan sonra bir yerde mecburdum.Aynı kadro,aynı muhteşem göndermeler.Çok eğlenceli bir filmdi.Hot Fuzzdaki "Bad Boys" ve "Break Point" göndermelerinin yerinde bu sefer "Dawn of the Dead" ve "28 Weeks Later" göndermeleri var...Gülme garantili bir film.

Yorum

• Stanley Kubrick'in 2001 A Space Odyssey filmini nihayet seyredebildim.Herkes beğenmeyebilir çok ağır işliyor konu ,uzay gemisini baştan sona göstermek için 2 dakika harcıyor film, o zamanlar ilginç gelebilirdi insanlara ama şimdiki zamanda sıkıcı olabiliyor sadece siyah ekran ve müzikli 1-2 dakikalık bir bölüm ile filmin başlaması da ayrıca ilginç.Diyalog çok az görselliğe önem verilmiş filmin sonu ayrı bir muamma bir de o siyah taş.Ben böyle tuhaf çok soru işareti içeren filmleri sevdiğim için bu filmi de sevdim ama bazı sitelerde en iyi bilim kurgu filmi olarak gösterilmesine katılmıyorum benim 1 numaram Blade Runner.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• "Hancock" ... Konu çok güzel,film idare eder.Ben komedi filmi diye izlemiştim ama duygusal-aksiyon gibi değişik bir tarz ile karşılaştım.

Yorum

• Çok kısa bir film ama baya sıkılmıştım.
                                Sonu güzeldi.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim