Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Donnie Darko
    Kısaca; Bunu yazan insan olamaz.
    Aynısını ben demiştim Selim..
    İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Donnie Darko"da yaşlı kadının (Sparrow) yazdığı kitabı okumak isteyenler özelden bana ulaşsınlar...İyi İngilizce bilmeyenler ulaşmasın ama,üzgünüm çevirecek zamanım yok...
    Abi bende almak isterim..
    İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence de klonu değil.
    Aman Muhammet

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben kendi hayal gücümden dert ederdim Bu adam bu kadar ayrıntıyı düşünüp yazması,Bunları birleştirmesi....O hayal gücüyle adam kafayı yer...

Film çok ilginçti, Konu olarak tabi...Kurgu mükemmel planlanmış...Herşeyi anlamanız için sonunu beklemeniz şart...Bu birazda kelebek etkisine benziyor...Bir kelebek kanat çırpar ve hayatının yönü değişir onun gibi bir şey.....
      O zaman seni iyice şok edecek bir bilgi vereyim: Richard Kelly bu senaryoyu lisedeyken yazmış...Filmi birkaç kere izlemek şart,her izleyişinizde farklı ayrıntılar yakalıyorsunuz.Filmdeki şirinler analizi gayet başarılı
      Kelebek etkisi ile tek benzer tarafı zaman yolculuğu teması olması,ama Kelebek etkisi gibi dümdüz ve sıkıcı bir senaryoya sahip değil,kıyaslanamaz bile.İçinde pek çok gönderme de barındırıyor film,çok dikkatli izlemek lazım.

Bu arada,filmin en az kendisi kadar güzel olan web sitesini de ziyaret etmeyi kesinlikle ihmal etmeyin...
      İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Donnie Darko
      Kısaca; Bunu yazan insan olamaz.
      Richard Kelly senaryoyu lisedeyken yazmış...Filmin internet sitesi de inanılmaz etkileyici,mutlaka bir göz atmak lazım.

Burada "Prestige" filmini günlerce tartışmıştık,bu filmi tartışmaya kalksak aylar sürer herhalde...
      Başka Donnie Darko hayranlarını bekliyoruz
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Ben henüz izlemedim. Tavsiye eder misiniz?
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben henüz izlemedim. Tavsiye eder misiniz?
          İzle izle...Senin de fikirlerini alalım...Bu film kaçmaz.

Yorum

• Ömer (Eomer, Ömer Faruk değil ),
            İzlemelisin. Ama bir defa oturup izlemelisin ve izlerken MSN ve Forum gibi şeylerden uzak durmalısın bir şey anlamak için.

Ben önce oturdum ilk yarım saatini izledim, ara ara foruma da takıldım Bir gün sonra 1 saat daha izledim. Son bölümü 3. gün izledim ve hiçbir şey anlamadım "Hiçbir şey anlamadığıma göre iyi filmmiş" deyip bugün oturdum ve filmin tamamını izledim Çok güzel.

Yalnız o Frank'in kostümünü kim tasarlamış acaba? Tam dayaklık...
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İzle izle...Senin de fikirlerini alalım...Bu film kaçmaz.
              İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömer (Eomer, Ömer Faruk değil ),
              İzlemelisin. Ama bir defa oturup izlemelisin ve izlerken MSN ve Forum gibi şeylerden uzak durmalısın bir şey anlamak için.

Ben önce oturdum ilk yarım saatini izledim, ara ara foruma da takıldım Bir gün sonra 1 saat daha izledim. Son bölümü 3. gün izledim ve hiçbir şey anlamadım "Hiçbir şey anlamadığıma göre iyi filmmiş" deyip bugün oturdum ve filmin tamamını izledim Çok güzel.

Yalnız o Frank'in kostümünü kim tasarlamış acaba? Tam dayaklık...
              utorrent'e ekleyim hemen

Cuma günkü sınavdan sonra yapılacaklar listesine 1. sıradan girdi film
              - Eomer -

Yorum

• Öbür hafta yok mu vize
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 3 haftada bir staj bitirme sınavları oluyoruz Selim. Vize mize yok
                  - Eomer -

Yorum

• İyiymiş. Tıbb'a mı geçsem
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu filmi çok merak ettim şimdi.Kore filmlerini eskiden beri çok beğenirim zaten.
                      The Classic

bu filmi de bulabilirsen izleyebilirsin...fazla aşk filmi izlemem ama bu filmi herkes tavsiye ediyordu izledim ve cok begendimm..
                      eger internet kota sorunu yoksa flimleri çeşitli film sitelerinden indirebilirsin..

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyiymiş. Tıbb'a mı geçsem
                        Ula neresi iyi? Millet 1 hafta vize kasar, 3 ay yatar. Bizim sınav sonrası yatmamız 1 hafta sürüyor maksimum. Sınav stresi içinde yaşamaktan bıktım
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben henüz izlemedim. Tavsiye eder misiniz?
                          Adaş kesin izle

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tv de görmüştüm izleyememiştim sonra izleme imkanım oldu
                            Sarhoş Atlar Zamanı- İran

Güzel Film
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Donnie Darko'yu indiriyorum, muhtemelen bir dahaki haftasonuna izlemiş olurum.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                The Classic

bu filmi de bulabilirsen izleyebilirsin...fazla aşk filmi izlemem ama bu filmi herkes tavsiye ediyordu izledim ve cok begendimm..
                                eger internet kota sorunu yoksa flimleri çeşitli film sitelerinden indirebilirsin..

İşyerinde kota sonsuz,ama film izlemeye fazla zamanım olmuyor

Ben de duygusal filmleri sevmem,ama yine Kore yapımı "My Sassy Girl" e hayran kalmıştım.Gerçi komik sahneleri de fazlaydı belki ondan olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim