The Messengers (2007)
Amerikan Gerilim piyasasında klişenin kralı olmuş bir konu. Bir aile şehirden bir çiftliğe taşınır ve ev lanetlidir fakat aile bunu bilmez. Bu tür filmleri sevenler için hoş olabilir, nitekim benim için de hoş oldu vakit geçirme babında
. Ama izlenmemesi de ciddi bir kayıp değildir. Zaten bu tür filmleri sık sık izleyenler ve iyi bilenler filmin sonunu ve olacakları 15-20. dakikadan itibaren tahmin edebiliyor.
10 üzerinden 4 veriyorum. 4 puanın biri birkaç defa beni ürpertmeyi başarmış ses efektlerine, 3'ü de Kristen Stewart'ın güzel oyunculuğuna
Amerikan Gerilim piyasasında klişenin kralı olmuş bir konu. Bir aile şehirden bir çiftliğe taşınır ve ev lanetlidir fakat aile bunu bilmez. Bu tür filmleri sevenler için hoş olabilir, nitekim benim için de hoş oldu vakit geçirme babında
. Ama izlenmemesi de ciddi bir kayıp değildir. Zaten bu tür filmleri sık sık izleyenler ve iyi bilenler filmin sonunu ve olacakları 15-20. dakikadan itibaren tahmin edebiliyor.10 üzerinden 4 veriyorum. 4 puanın biri birkaç defa beni ürpertmeyi başarmış ses efektlerine, 3'ü de Kristen Stewart'ın güzel oyunculuğuna

Yorum