Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Messengers (2007)
    Amerikan Gerilim piyasasında klişenin kralı olmuş bir konu. Bir aile şehirden bir çiftliğe taşınır ve ev lanetlidir fakat aile bunu bilmez. Bu tür filmleri sevenler için hoş olabilir, nitekim benim için de hoş oldu vakit geçirme babında . Ama izlenmemesi de ciddi bir kayıp değildir. Zaten bu tür filmleri sık sık izleyenler ve iyi bilenler filmin sonunu ve olacakları 15-20. dakikadan itibaren tahmin edebiliyor.

10 üzerinden 4 veriyorum. 4 puanın biri birkaç defa beni ürpertmeyi başarmış ses efektlerine, 3'ü de Kristen Stewart'ın güzel oyunculuğuna
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Amerikan Gerilim piyasasında klişenin kralı olmuş bir konu. Bir aile şehirden bir çiftliğe taşınır ve ev lanetlidir fakat aile bunu bilmez.
      Sanki öğrendikten sonra bir şey mi değişti?

İlla korku filmi olacak ya..

Bırakıp gitmiyorlar da evden)

Bu arada Street Kings, bana göre 5 basar o Harsh Times' a
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• AŞK TUTULMASI.

ne kadar bir fenerlinin fanatikliğii anlatan bir film olsa da gerçekten çok güzel konusu olan ve fanatik kişilerin çirkin yönünü çok da filme sokmadan yapılmış bir film.

tavsiye ederim.

Yorum

• Sonbahar filminin DVDsi çıktı mı? En son Yeşilçam ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülü aldı. Keşke vizyondayken seyretseymişim dediğim bir film. Doğu Karadeniz'in çok güzel görüntüleri yakalanmış filmde. Fragmanına bakarak anlaşılıyor.

Yorum

• Issız Adam
            İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir kere filmde Ada rolünü oynayan hatunun yaptığı rol öylesine yapmacık ki ilkokul piyeslerindeki çocukların atraksiyonları bile çok daha gerçekçi gözükebilir..

Üstelik tencere kazıntısı bir ses ile böyle yapmacık tavırlar takınarak sabah akşam bıdı bıdı konuşup kafa ütüleyen bir kadını isterse Charlize Teron' a benzesin, ben de terkederdim
            Soner abinin yorumunun bu kısımlarına katılıyorum. Filmin pek ahım şahım bir konusu yok. Hatta bence film olabilecek bir konusu da yok. Yalan yok, yine de sıkmadan izlettirdi film kendini.

Bir daha izler miyim? Hayır.
            İzlediğime pişman oldum mu? Evet.
            Ama yine de izlerken sıkılmadım.

Soner abi,
            Ben Harsh Times'ın ve Street Kings'in anlatımlarını ve sertliğini benzettim birbirine. Konu itibariyle farklı yapımlar zaten. Street Kings'in sadece sonunu Harsh Times'ın tamamıyla karşılaştırsak, gene 5 basar O nasıl bir finaldir öyle. Tekrar izlesem tekrar şaşırırım
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• izlediğmi en gerilim sinama filmi trabzonspor

Yorum

• Issız Adam' ı sen yeni mi izledin Selim?

Vallahi müebbet hapis yesem ve yapacak hiçbir şeyim olmasa gene izlemem o filmi tekrardan

Sıkılmaya gelince..

Ben o filmi bir çok kişinin aksine yalnız izlemiştim..

Belki de o sebeple sıkılmışımdır, kimbilir)
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Donnie Darko
                  Kısaca; Bunu yazan insan olamaz.
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Death Race

Geçen gün izlemiş olduğum film.

Açıkçası konu olarak fena film olmasada beni çok fazla etkiledi dersem yalan olur.

İzlenebilir.

Ama mutlaka izleyin demem
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Donnie Darko
                      Kısaca; Bunu yazan insan olamaz.
                      Richard Kelly senaryoyu lisedeyken yazmış...Filmin internet sitesi de inanılmaz etkileyici,mutlaka bir göz atmak lazım.

Burada "Prestige" filmini günlerce tartışmıştık,bu filmi tartışmaya kalksak aylar sürer herhalde...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• ''Prestige'' filminin neyini tartışıyordunuz Kaan abi ?
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Evet filmin internet sayfası da bir değişik
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ''Prestige'' filminin neyini tartışıyordunuz Kaan abi ?
                            Önce "klon mu yoksa ikizi mi?" diye bir soru soruldu,ben de "klonu olmadığı kesin" dedim...Sonra toz dumana karıştı

Yorum

• "Donnie Darko"da yaşlı kadının (Sparrow) yazdığı kitabı okumak isteyenler özelden bana ulaşsınlar...İyi İngilizce bilmeyenler ulaşmasın ama,üzgünüm çevirecek zamanım yok...

Yorum

• Bence de klonu değil.
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim