Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani filmin sonu kötü bitiyor ama filmin geneline yayılmış bir kötü durum hakim zaten.İlk başta dağın tepesinde yaptıkları iş başlı başına insanı sıkıyor.

) Saygı duymak gerek be Osman Bi de onu demek istemedim.Filmde de öyle oldu haklısın da,gerçek hayatta da ölmüş yani bir tanesi..
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 1408 filmini tavsiye ederim...Bir an boşlukta hissettim kendimi izlerken filmi..Adamın bir Help ! Help ! diye bağırmasını duymanızı isterim
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ) Saygı duymak gerek be Osman Bi de onu demek istemedim.Filmde de öyle oldu haklısın da,gerçek hayatta da ölmüş yani bir tanesi..
        Hadi ya vay be.Allah rahmet eylesin.

Bir de yaptıkları işten kastım o değil hani.Hemen kötü şeye vurdun ya.:PBen koyunlara bakmalarını falan kast etmiştim.
        keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1408 filmini tavsiye ederim...Bir an boşlukta hissettim kendimi izlerken filmi..Adamın bir Help ! Help ! diye bağırmasını duymanızı isterim
          mukemmel bir filimde katilyiorum sana kendimi o yazarin yerine koydum filmin en gerilim dolu sahnelerinde senaryosu ilk baslarda cok basit gibi geliyor ama is derinlesince tadina doyulmaz bir hal aliyor bende siddetle tavsiye ederim
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ben daha dün Mel Gibson un filmi olan APOCALYPTO yu izledim siddetle tavsiyeediyorum
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi ya vay be.Allah rahmet eylesin.

Bir de yaptıkları işten kastım o değil hani.Hemen kötü şeye vurdun ya.:PBen koyunlara bakmalarını falan kast etmiştim.

Hee tabi Tamamen benim içimin fesatlığı Ayrıca benim neye vurduğumu sen nerden anlıyon bakiiim Ben de koyunları saymanın doğallığını kastettiydim belki
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 1’inci Dünya Harbi günlerinden bir dönem filmi...

KARLARA YAZILMIŞ GERÇEK BİR DESTANKonusu

Van.. 1915 Ocak.. Kış...
                1’nci Dünya Harbi’nin ilk ayları...
                Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm – kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir...
                Vanlı çocuklar gönüllü olurlar;
                Yaşları 12 – 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk...
                Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce – gecelerce yürürler...

İşte, isimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerimizin şanlı öyküsü bugünlerde beyaz perdeye aktarılıyor...
                Künye

Gösterim Tarihi: 15 Şubat 2008
                Yönetmen: MURAT SARAÇOĞLU, ÖZHAN EREN
                Yapımcı: Özkan EREN
                Oyuncu Kadrosu: ÖZGE ÖZBERK (MÜNİRE) , CANSEL ELÇİN (SÜLEYMAN TEĞMEN) ; BURAK SERGEN (SERMET BEY), EMİN OLCAY (CEMAL MÜDÜR), OYTUN ÖZTAMUR (MEHMET)

1’inci Dünya Harbi günlerinden bir dönem filmi...

Notlar

Kültür Bakanlığı tarafından bu yıl 400 bin YTL’lik en yüksek desteğe uygun gördüğü iddialı bir dönem filmi olan “120” , müthiş bir drama örgüsü içinde beyaz perdeye aktarılıyor. Yaklaşık 1000 figüranın yanı sıra 120 genç çocuğumuzun görev alacağı ve 3 milyon dolar bütçeli bu büyük yapımın başlıca rollerini ÖZGE ÖZBERK, CANSEL ELÇİN, BURAK SERGEN, EMİN OLCAY ve AHMET UZ gibi dev oyuncular üstlendi.

MURAT SARAÇOĞLU ile ÖZHAN EREN’in birlikte yöneteceği filmin senaryosu ve müzikleri de ÖZHAN EREN imzasını taşıyor.

ÖZHAN EREN geçtiğimiz yıl “çok satanlar” listelerinde yer alan “Sarıkamış’a Giden Yol” adlı yakın tarih araştırma kitabının yazarı ve ayrıca “Kara Tren”, “Turnalara Tutun da Gel” gibi son yılların en önemli türkülerinin bestecisi...

Hazırlıkları 3 yıldır sürmekte olan “120”, özellikle günümüz gençleri için “Uzun bir memleket türküsü” hedefiyle tasarlandı; 1914 yılı dekorları ve kostümleri yeniden üretildi...

Çekimleri Safranbolu, İstanbul ve Van’ın karlı dağlarında 6 haftada tamamlanacak olan “120” , 15 Şubat 2008 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.. Küresel ısınma sonucu mevsimlerin zamanında yaşanamaması sinemacıları da olumsuz etkiliyor. Mevsim beklemek durumunda kalan ve küresel ısınmadan hayli etkilenen yapımlardan biri olan 120’nin yapımcısı Özhan Eren filmin üç ayrı mevsimde geçtiğine dikkat çekerek “Özellikle yaz sahnelerini çekeceğimiz döneme çok itina ettik. Çünkü tam o dönemde havalar birden soğudu ve yağmurlar bastırdı. Güne meteoroloji raporlarını alarak başlıyor ve ona göre program çıkarıyoruz. İnşallah kış sahnelerinde küresel ısınmanın olumsuz sonuçlarını yaşamayız. Çünkü 120 çocuğun yürüdüğü karlı dağlı sahneler ve askeri birliğe cephanelerin taşındığı sahneler ciddi büyük kar yığınları ve tipi içerisinde geçiyor” diyor.
                "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Heath Ledger öldü 23/01/2008

Hollywood yıldızı oyuncu Heath Ledger, New York'taki dairesinde ölü olarak bulundu.

Heath Ledger yirmi sekiz yaşındaydı

New York Emniyetinden yapılan açıklamada, Ledger'ın bilincini kaybetmiş halde bulunduğu belirtildi.

Cesedin yanında uyku hapları bulunduğu ifade edildi. Ölüme aşırı dozda hap alımının neden olup olmadığı araştırılıyor.

Yirmi sekiz yaşındaki Avustralyalı aktör, iki yıl önce Brokeback Dağı filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

BBC muhabiri Matthew Price, ölüme neyin sebebiyet verdiğinin halen araştırıldığını, intihar ihtimalinin de değerlendirildiğini söylüyor.

Heath Ledger, iki yaşındaki kızı Matilda'nın annesi oyuncu Michelle Williams'dan Eylül ayında ayrılmıştı.

Williams, Brokeback Dağı'nda Ledger'ın eşini canlandırıyordu.

Hollywood yasta

Hollywood yıldızları Heath Ledger'ın ölümüne tepki vermekte gecikmedi.

Oscar ödüllü oyuncu-yönetmen Mel Gibson, "Ondan çok umutluydum. Daha yeni atağa geçmişti. Bu kadar genç yaşta hayatını kaybetmesi trajik bir kayıp." dedi.

Ledger, 2001 yılında "The Patriot-Vatansever" isimli filmde Mel Gibson'ın oğlunu canlandırmıştı.

Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, "Korkunç bir trajedi. Kalbim ailesiyle birlikte..." derken, John Travolta da Ledger'ın favori aktörleri arasında olduğunu söyledi.

Ledger, Brokeback Dağı filmindeki rolüyle Oscar'a aday gösterilmişti

Brokeback Dağı'nın yönetmeni Ang Lee, Ledger'ın filmdeki performansının bir "oyunculuk harikası" olduğunu söyledi ve Marlon Brando'nun gençliğini anımsattığını belirtti.

Ledger, filmdeki rolüyle Oscar'a aday gösterilmiş ancak ödülü Capote filmindeki rolüyle Philip Seymour Hoffman kazanmıştı.

Heath Ledger, Bob Dylan'ın hayatını konu alan "I'm Not There" adlı filmde de şarkıcıyı canlandıran aktörlerden biriydi.

Henüz gösterime girmeyen Batman serisinin son filmi "The Dark Knight-Kara Şövalye"de de Joker'i canlandırmıştı.

Yorum

• Hakikaten yahu..

Üzücü bir haber

Çok genç yaşta şöhretinin ilk basamaklarını büyük bir süratle tırmanırken bir anda ölüp gitmesi trajik bir durum olsa gerek..

Çok masum mizaçlı, mütevazi görünümlü bir insan profili çiziyordu oysa ki..

Şövalye ve Vatansever filmlerindeki performansı da çok iyiydi..

Yazık olmuş ne diyeyim..

Dünyada her dakika yüzlerce kişi vefat ediyor ama tanıdık simalar bir de genç yaşta öldüğünde insan ister istemez etkileniyor tabii ki..

Meslela hiç de sevilmemesine rağmen Hıncal Uluç dahi hem de şu yaşında ölse gene etkilenirdik sanırım
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hee tabi Tamamen benim içimin fesatlığı Ayrıca benim neye vurduğumu sen nerden anlıyon bakiiim Ben de koyunları saymanın doğallığını kastettiydim belki
                      Koyunlara bakma işine saygı duymak lazım evet,katılıyorum.
                      keyif adamı ..

Yorum

• Geçen gün izledim kutsal damacanayı böyle berbat bi film olamaz.Şafak Sezer sanki ayaküstü çekmiş filmi.Espri namına fazla bişe yok.Küfür paso.CITROEN esprisi iidi ama.bide gemiden atlama sahnesi.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• bahsetmek istedim bi an için
                          şeytanın avukatında ;
                          filmin sonlarında al pacino'nun dakikalarca süren konuşması bitirmiştir beni
                          altyazıyı mı okuyayım al pacinoya mı bakayım anlamadım o kadar da hızlı konuşma be üstad

Yorum

• not: seni seviyorum (p.s: i love you) adlı filme gittik dün akşam.. değişik bir romantik komedi.. erkek tarafı olarak çok begenmedik, kız tarafı ağladı bile yani böyle bişi ağlamayı becerebilenler gidebilir..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• Mr Brooks!

Aslında karizmatik bi işadamı olan Earl'ün kimsenin bilmediği öldürme tutkusunu anlatıyor film..Kevin Costner hakkını vermiş İş ortağı Marshall da iyi iş çıkarmış doğrusu Akıl oyunlarındaki William Parcher'a pek bi benzemiş Kutluyoruz kendisini Yalnız, ben en çok da deli gibi adam öldürmeyi bekleyen en sonunda cehennemin dibini boylayan elemana bittim Öldürülme sahnesi de baya baya olmuş yani ..
                              Dedektif rolündeki Demi Moore'uda unutmamalı

Velhasıl konusuyla ve oyuncularıyla izlenesi bir film Ben zevk aldım açıkçası Etkileyici O kadar ki filmi izlerken "hadiiii öldür onuuu" moduna girebilirsiniz
                              Filmin sonunun fazlasıyla şaşırtıcı olması da ayrıca hoş ..

Yorum

• menan cinleri die bir tiyatro var herkesin gitmesini tavsiye ederim
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim