Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ölümcül Deney (Resident Evil) bu kadar rezalet bir filmken nasıl oluyor da zombi filmlerinde referans noktası olarak kabul ediliyor anlamıyorum..
    Bence o mantığa sahip Gelmiş Geçmiş en güzel fiLm.

Sen Quantin Tarantinonun Planet Terör fiLmini izLe. dabbe den biLe kötü . Hatta okuldan

Bide düşün Quantin Tarantino o yüzden çok kötü bakma olaya
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tarantino ile Resident Evil'in alakasını anlamadım

Resident Evil'in sadece 2. filmi idare ederdi. O da Milla Jovovich'in kendisinden kaynaklanıyor zaten

Ben beğenmedim arkadaş. Zombi filmlerinde en iyi film olarak 28 gün sonra'yı tek geçerim ben. Şimdi aklıma gelmeyen eski bir film varsa özürümü de dilerim yalnız
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

Tarantino ile Resident Evil'in alakasını anlamadım

Resident Evil'in sadece 2. filmi idare ederdi. O da Milla Jovovich'in kendisinden kaynaklanıyor zaten

Ben beğenmedim arkadaş. Zombi filmlerinde en iyi film olarak 28 gün sonra'yı tek geçerim ben. Şimdi aklıma gelmeyen eski bir film varsa özürümü de dilerim yalnız
        28 gün sonfa filmini hiç duymadım . 28 hafta olabilir mi ?

Bahsetmiş olduğum Planet Terör filmini izlersen Tarantinoyla ne alakası olduğunu görürsün.

Bu arada kendi fikrim Ölümcül deneyin tüm fiLmLeri başarılı . Benim kanaatimce güzel.

Hea bu arada Blade atlamayalım . Oda güzel di
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Tarantino ile Resident Evil'in alakasını anlamadım

George Romero'nun Dawn of the Dead filmini izlemeyen zombi filmi izledim demesin, tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            28 gün sonfa filmini hiç duymadım . 28 hafta olabilir mi ?

Bahsetmiş olduğum Planet Terör filmini izlersen Tarantinoyla ne alakası olduğunu görürsün.

Bu arada kendi fikrim Ölümcül deneyin tüm fiLmLeri başarılı . Benim kanaatimce güzel.

Hea bu arada Blade atlamayalım . Oda güzel di
            " 28 hafta sonra " " 28 gün sonra "nın devam filmidir. Ve evet. Hala Resident evil'in neden kült kabul edildiğiyle Tarantino'nun alakasını anlamadım. Filmi izlesem de anlayacağımı sanmıyorum.

@kaptancı

Evet o filmi izlemedim ve eziklik yaşıyorum
            - Eomer -

Yorum

" 28 hafta sonra " " 28 gün sonra "nın devam filmidir. Ve evet. Hala Resident evil'in neden kült kabul edildiğiyle Tarantino'nun alakasını anlamadım. Filmi izlesem de anlayacağımı sanmıyorum.

@kaptancı

En kısa zamanda izlemeye çalışacağım..

Devam fiLmiyse ; İlk fiLmi izlemek lazım

Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Laf Resident Evil' dan açılmışken ben de fikrimi belirteyim..

Playstation 1 deki yetersiz grafiklere sahip oyunundaki enstantaneler bile filmdekilerden daha etkileyici ve korkutucuydu bana göre..

Oyunda Nemesis "STAARRS" diye haykırdığında joysticki elimizden fırlatıp kaçacak delik arardık yahu

Oysa filmde Milla ablamız tokat manyağı yaptı koca Nemesis' i

Bir de filmdeki zombiler hem çok ağır hem de çok savunmasızlardı..

Ben bazı sahnelerde öldürülen zavallı zombilere acıdım bile hatta

28 hafta sonra adlı filmdekiler ise Carl Lewis gibi koşuyorlardı. O daha tırstırıcıydı açıkçası..

Bir de söylemeden geçemedim.. Planet Teror adlı film, From dask till down modunda çekilmiş yarı şaka yarı ciddi doğaçlama öğeler içeren bir Robert Rodriguzez filmidir. Tarantino ise yapımcılardandır.

Yani bir nevi Desperado' nun zombili versiyonu hesaabı
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Off of. Resident Evil 3 Nemesis.

Hayatımda oynarken en çok tırstığım oyun. Gövdemi ekrandan uzaklaştırıp öyle oynuyordum Eski ve güzel günlerdi. Şimdiki bilgisayar oyunlarında o tat yok..
                  - Eomer -

Yorum

@kaptancı

Şu filmi kesin izleyin

izlediğim en gerçkçi zombi filmi sanki olayları yaşıyorsunuz, filmde öyle bir hava yaşatıyorlarki sanki o an dışarıda zombi istilası var sanıyorsunuz hatta ilk başlarında kısacık istanbuldan bir görüntü bile veriyorlar sakallı hacı bir zombi sağa sola saldırıyor

Romero'nun tüm filmleri tavsiye edilir

land of the dead
                    dawn of the dead
                    night of the living dead
                    day of the dead

yakında vizyona yeni filmi geliyor Diary of the dead

zombili oyun derseniz RESİDENT EVİL 4 PS2 de oynayın gece ağzınız açık oynarsınız

Yorum

• "Kan Dökülecek"

Tür : Dram
                      Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
                      Yönetmen : Paul Thomas Anderson
                      Senaryo : Paul Thomas Anderson , Upton Sinclair (Kitap)
                      Yapım : 2007, ABD

*Cuma günü (yarın) vizyona girecek..
                      *8 dalda oscar'a aday gösterildi..

İlgilenenlerin dikkatine..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        28 hafta sonra adlı filmdekiler ise Carl Lewis gibi koşuyorlardı. O daha tırstırıcıydı açıkçası..

Bir de söylemeden geçemedim.. Planet Teror adlı film, From dask till down modunda çekilmiş yarı şaka yarı ciddi doğaçlama öğeler içeren bir Robert Rodriguzez filmidir. Tarantino ise yapımcılardandır.

Yani bir nevi Desperado' nun zombili versiyonu hesaabı
                        Öncelikle 28 hafta sonra fiLmindeki zombi tarzı yaratıkların o kadar hızlı koşmaları bunun dışında bazı şeyleri hatırlamaları ve Ölümcül deneydeki gibi annenin virüs girmiş olsa bile kafayı yememesi çok benziyordu .

Film kötü değil ama iyide değil.

Planet Terör tekrardan gelirsem Robert Rodrigez ve Tarantino beraber bu tarz film daha yaptıLar.yanlış hatırlamıyorsaö Mel Gibson oynuyor.

Bu film mantığı çok kötü. En azından Tarantino bu tarz fiLmLere neden yapımcı olur anLamam

Hotel Part filminden sonra daha iyisi gelir dedim 2'si çok kötüydü.

Konuyu dağıtmayayım.

Dün gece izlediğim Zafer Bizimdir Filmi diğer filmler gibi bir takımın yükselişini anlatıyor.

Amerikan Futbol Liginde oynayan Marshall Takımının geçtiği ailecek izlenecek bir fiLm.

Ben beğenmedim açıkçası..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynı filmle ilgili ben de yorum yapmıştım arka sayfalarda Demiştim ki,her izleyişte çok farklı tatlar bulunabilecek bir film,çok farklı "dokundurmalar...". Yanılıyor muyum bilmiyorum fakat,sonunun açık olması bana göre bilinçli yapılmış bir durum.Çünkü hikayeye başlarken Zekeriya (Çetin Tekindor,yok böyle bir oyunculuk) Ulak karakterini kafalarında boş bırakmalarını istemişti çocuklardan.Ulak kendileri olmalıydı çünkü ilerde bi zamanda.Belki şimdi,belki sonrra Ve sonu zaten,bir çocuğun rivayetine göre bitiyor,yani sonu açık bir durum.Bilip de susmayanların aydınlığa çıkmaları,diğerlerinin o berbat köyde durmaları dışında...
                          "Ulak" hakkındaki tesbitlerine katılmakla beraber,Hümeyra'nın "Babam ve Oğlum" filminde kaldığını,film boyunca ses tonu,kullanılan ağız,hemen hemen bakışlarının bile aynı olduğunu eklemek istiyorum. Bazı sahnelerde "Saaaadıkkkkkkk" diyerek gelecek sandım
                          TSira- Şükran
                          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• I am Legend

Filmin fragmanı ve Will Smith ile yapılan röportajı izledikten sonra baya bir merak etmiş,sonrasında yapılan 1-2 olumsuz eleştiriden dolayı hevesim kaçmıştı açıkçası,ancak izlemek nasip oldu.

İlk olarak son zamanlarda izlediğim en iyi macera filmiydi diyebilirim rahatlıkla.Senaryo aslında genel hatlarıyla bilindik gibi;bir virüs yayılıyor,kimi insanlar ölüyor,geri kalanların bir kısmı zombi,bir kısmı normal olarak kalmayı başarabiliyorlar.Ancak bu konseptin üzerine oturtturulmuş çok iyi bir yalnızlık olgusu var.Filmde detaylara gereken önem verilmiş.Bunların yanında filmi film yapan özellik W.Smith.Arkadaşla tartışırken düşündük de başrolde Tom Cruise ya da Denzel Washington falan oynasaydı diye bir-iki saniye içinde olmaz dedik.Yani neden bilmiyorum ama W.Smith'in en çok bu filmi etkiledi beni.Tek başına oynamış,bu kadar iyi bir oyunculuk,gerçekten takdire şayan.Bazıları film çok olmadık bir yerde bitti falan diyor ancak her şey mutlu-mesut bitecek herkes kurtulacak diye bir şey yok ya.Neyse son olarak bol aksiyonlu,verecek güzel bir mesajı olan,detaylara önem verilmiş,kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film.

Brokeback Dağı

Ancak şimdi izlemek nasip oldu bu filmi.Abartıldığı kadar hoşuma gitmedi benim.Verdiği mesajlar alındı ama çok buhranlı ve sürükleyici olmayan bir filmdi.
                            keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Brokeback Dağı

Ancak şimdi izlemek nasip oldu bu filmi.Abartıldığı kadar hoşuma gitmedi benim.Verdiği mesajlar alındı ama çok buhranlı ve sürükleyici olmayan bir filmdi.

O adamlardan biri ölmüş zati...
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O adamlardan biri ölmüş zati...
                                Yani filmin sonu kötü bitiyor ama filmin geneline yayılmış bir kötü durum hakim zaten.İlk başta dağın tepesinde yaptıkları iş başlı başına insanı sıkıyor.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim