ah ah şu telekom adsl hızlarını yükseltse süper olacak valla...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Bende de var film indirme hastalığı. Şu anda 300 civarı film var arşivimde. Ayrıca Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi'nin tamamı.
Filmleri de Rapid'den indiriyorum, düşünün artık kaç ayımı harcadım bu arşive
Şu anda Teksas Katliamı: Başlangıç'ı indiriyorum.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
az önce Nine Half Weeks i izledim, hafif erotizm içeriyor ama Kim Basinger izlettiriyor işte. Ahım şahım olmasa da +18 için izlenebilecek bir film. Amerikanların enteresan hayatı ve ilişkilerindeki ensestlik ve saçmalık üzerinde durulmuş. 86 yapımlı olan bu film arşivimdeydi bayadır, kısmet bugüneymiş. 10 üzerinden 4 verdim.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Ben iki tane 200 GB'lik taşınabilir harddisk aldım, ordan devamİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen artık izlemediğim filmleri silmeye başladım yeni film indirmek adına. Düşünün artık gerisini
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
birçok site var film indirilebileceğiniz.....ben filmleri genellikle rapidshare.com aracılığı ile indiriyorum....film linklerini de birkaç siteden alıyorum..İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereden indiriyorsunuz filmleri??
Benim de 1 tb 60 gb harddiskim var....ağzına kadar dolu....bir tane daha almak lazım...
Yorum
-
Rapidshare'de beklerim film uğruna diyorsan;İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereden indiriyorsunuz filmleri??
Film adını yaz, boşluk bırak Rapid yaz, Google'de arat
Bir de Torrent olayı var, ben hiç girmedim, nasıl bir şeydir bilmiyorum da ama arkadaşlar genelde öyle indiriyormuş.
En son Mayls tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 10:51.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
En iyisi korsan almak
Şöyle boş zamanım yok ki dvd izleyeyim
Tam takıyorum dvd'yi hemen bir işim çıkıyor. Yazın bol bol izlemiştim ama acısını iyi çıkarmıştım tüm senenin. Korsan almanın bazı dezavantajları oluyor. Bazen sadece Türkçe dublaj oluyor ki en sevmediğim durum. 5-6 tane orijinalim var
. Godfather'ın Dvd setini gördüm geçen gün. 79 Ytl idi
3 film ve 2 esktra dvd vardı. Onun için o para verilir mi? Bence verilir ama alamadım içimde kaldı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Testere 5' i 2 sefer izledim
İlk seferde birşey kaçırmışımdır umudu ile ikinci seferi izledim ama kaçırılacak birşey yokmuş . Tam bir hayal kırıklığı . Testere 1 ve 4'deki kurgudan çok uzak . Testere hep devam etmeli diyenlerdendim fakat son film artık suyunun çıktığını gösterdi . 6'da çekilmiş sanırım ama lütfen daha fazla çekmesinler
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
En güzeli gece izlemek. İş falan da çıkmıyorİlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyisi korsan almak
Şöyle boş zamanım yok ki dvd izleyeyim
Tam takıyorum dvd'yi hemen bir işim çıkıyor. Yazın bol bol izlemiştim ama acısını iyi çıkarmıştım tüm senenin. Korsan almanın bazı dezavantajları oluyor. Bazen sadece Türkçe dublaj oluyor ki en sevmediğim durum. 5-6 tane orijinalim var
. Godfather'ın Dvd setini gördüm geçen gün. 79 Ytl idi
3 film ve 2 esktra dvd vardı. Onun için o para verilir mi? Bence verilir ama alamadım içimde kaldı.
Ben yazın her gece en az bir film koyup izledim
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Yazın ben de öyle yaptımİlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn güzeli gece izlemek. İş falan da çıkmıyor
Ben yazın her gece en az bir film koyup izledim 
Ama şimdi yapamıyorum çünkü yazın abimler tatildeydi bilgisayar sadece bana kalmıştı
. Abim bir de arkadaşının bilgisayarını almıştı içinde bir sürü film vardı. Gündüzleri bizim bilgisayarda akşamları arkadaşın bilgisayarında... Onun ekranı daha büyük olduğu için geceye saklıyordum ççç Geceleyin izlediğim "The Shining" rüyalarıma giriyor hâlâ
Şimdi sıra bana gelmiyor geceleri. Gece gibisi yok aynı sinema işte
Aslında daha iyi,sinemada alamıyorum o tadı vallahi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Paris,Seni Seviyorum(Paris,I Love You)

Film içinde 15 ile 20 arasında sevgi teması işleyen kısa film barındırıyor.Bazı kısa filmlerin bitmesi için dua edebilirsiniz,ama genelde iyi seçilen kısa filmler vardı.Filmde Bob Hoskins,Elijah Wood,Natalie Portman'ı da görebilirsiniz.
Bilgi:http://www.sinemalar.com/film/377/Paris-I-Love-You/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum