Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah ah şu telekom adsl hızlarını yükseltse süper olacak valla...

Yorum

• Bende de var film indirme hastalığı. Şu anda 300 civarı film var arşivimde. Ayrıca Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi'nin tamamı.

Filmleri de Rapid'den indiriyorum, düşünün artık kaç ayımı harcadım bu arşive Şu anda Teksas Katliamı: Başlangıç'ı indiriyorum.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben artık izlemediğim filmleri silmeye başladım yeni film indirmek adına. Düşünün artık gerisini
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• az önce Nine Half Weeks i izledim, hafif erotizm içeriyor ama Kim Basinger izlettiriyor işte. Ahım şahım olmasa da +18 için izlenebilecek bir film. Amerikanların enteresan hayatı ve ilişkilerindeki ensestlik ve saçmalık üzerinde durulmuş. 86 yapımlı olan bu film arşivimdeydi bayadır, kısmet bugüneymiş. 10 üzerinden 4 verdim.
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben artık izlemediğim filmleri silmeye başladım yeni film indirmek adına. Düşünün artık gerisini
            Ben iki tane 200 GB'lik taşınabilir harddisk aldım, ordan devam
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Nereden indiriyorsunuz filmleri??
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• en son max payne filmine gittim...senaryo klasik...hic beklemediğin kadar icice yaşadığın birisi maktulün azmettiricisi cıkıyor
                10 üzerinden 5 verdik arkadaşlarla

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nereden indiriyorsunuz filmleri??
                  birçok site var film indirilebileceğiniz.....ben filmleri genellikle rapidshare.com aracılığı ile indiriyorum....film linklerini de birkaç siteden alıyorum..

Benim de 1 tb 60 gb harddiskim var....ağzına kadar dolu....bir tane daha almak lazım...

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nereden indiriyorsunuz filmleri??
                    Rapidshare'de beklerim film uğruna diyorsan;

Film adını yaz, boşluk bırak Rapid yaz, Google'de arat Bir de Torrent olayı var, ben hiç girmedim, nasıl bir şeydir bilmiyorum da ama arkadaşlar genelde öyle indiriyormuş.
                    En son Mayls tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 10:51.
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• En iyisi korsan almak Şöyle boş zamanım yok ki dvd izleyeyim Tam takıyorum dvd'yi hemen bir işim çıkıyor. Yazın bol bol izlemiştim ama acısını iyi çıkarmıştım tüm senenin. Korsan almanın bazı dezavantajları oluyor. Bazen sadece Türkçe dublaj oluyor ki en sevmediğim durum. 5-6 tane orijinalim var . Godfather'ın Dvd setini gördüm geçen gün. 79 Ytl idi 3 film ve 2 esktra dvd vardı. Onun için o para verilir mi? Bence verilir ama alamadım içimde kaldı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Testere 5' i 2 sefer izledim

İlk seferde birşey kaçırmışımdır umudu ile ikinci seferi izledim ama kaçırılacak birşey yokmuş . Tam bir hayal kırıklığı . Testere 1 ve 4'deki kurgudan çok uzak . Testere hep devam etmeli diyenlerdendim fakat son film artık suyunun çıktığını gösterdi . 6'da çekilmiş sanırım ama lütfen daha fazla çekmesinler
                        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En iyisi korsan almak Şöyle boş zamanım yok ki dvd izleyeyim Tam takıyorum dvd'yi hemen bir işim çıkıyor. Yazın bol bol izlemiştim ama acısını iyi çıkarmıştım tüm senenin. Korsan almanın bazı dezavantajları oluyor. Bazen sadece Türkçe dublaj oluyor ki en sevmediğim durum. 5-6 tane orijinalim var . Godfather'ın Dvd setini gördüm geçen gün. 79 Ytl idi 3 film ve 2 esktra dvd vardı. Onun için o para verilir mi? Bence verilir ama alamadım içimde kaldı.
                          En güzeli gece izlemek. İş falan da çıkmıyor Ben yazın her gece en az bir film koyup izledim
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En güzeli gece izlemek. İş falan da çıkmıyor Ben yazın her gece en az bir film koyup izledim
                            Yazın ben de öyle yaptım Ama şimdi yapamıyorum çünkü yazın abimler tatildeydi bilgisayar sadece bana kalmıştı . Abim bir de arkadaşının bilgisayarını almıştı içinde bir sürü film vardı. Gündüzleri bizim bilgisayarda akşamları arkadaşın bilgisayarında... Onun ekranı daha büyük olduğu için geceye saklıyordum ççç Geceleyin izlediğim "The Shining" rüyalarıma giriyor hâlâ Şimdi sıra bana gelmiyor geceleri. Gece gibisi yok aynı sinema işte Aslında daha iyi,sinemada alamıyorum o tadı vallahi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Paris,Seni Seviyorum(Paris,I Love You)

Film içinde 15 ile 20 arasında sevgi teması işleyen kısa film barındırıyor.Bazı kısa filmlerin bitmesi için dua edebilirsiniz,ama genelde iyi seçilen kısa filmler vardı.Filmde Bob Hoskins,Elijah Wood,Natalie Portman'ı da görebilirsiniz.

Bilgi:http://www.sinemalar.com/film/377/Paris-I-Love-You/

Yorum

• Aksiyon severler için güzel bir film
                                FxY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim