Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz da filmi izlediğiniz sinemaya bağlı aslında

---spoiler---
    ---spoiler---

Ben filmi iyi denebilecek bir sinemada izledim. Ses efektleri o kadar süperdi ki karanlık binada zombilerden kaçarken benim de kalkıp koşasım geldi New York'un bomboş sergilendikleri de gerçekten harika sahnelerdi.

Ben filmde 2 şeye taktım. Birincisi Will Smith el bombasını açılan delikten atıp içeri saklanabilirdi bence. İkincisi de kadın Will Smith'i orada intihar ederken nasıl buldu?

Will Smith'in yalnızlıktan mankenlerle konuşması da çok etkiledi beni. Hele bayan mankenle konuşması süperdi.

Ayrıca Will Smith'i dinlemeyip evinin açığa çıkmasına sebep olan kadına cidden çok uyuz gittim. Zaten rol de yapamıyordu.

Filmle ilgili en süper yorum arkadaştan geldi. Will Smith'in kaçırdığı kadın zombiye takan muhtemel kocası hakkında;

" Zombi de olsa adam sevmiş abi "

---spoiler---
    ---spoiler---
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• semum : konusu meşhur cin girme olayını irdeleyen ve onunla mücadele eden insanları konu alan bir film. baştan söyleyeyim filmin 2. yarısını seyretmeye gerek duymadan filmden çıktım zaten sonunuda merak ediyor değilim. Kötü bir yerli korku filmi filimde sürükleyicilik çok az, izleyiciyi meraklandıracak bir konu yok, yani film baştan rengini belli edip vizyone girmeden önceki fragmanlarıylada sonunu belli ediyor. Görüntü ve ses kalitesi iyi olmuş. Not olarak 10 üstünden 5 diyorum. boş vaktiniz varsa gidin ama özel bir zaman ayırmayın.
      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz da filmi izlediğiniz sinemaya bağlı aslında

---spoiler---
        ---spoiler---

Ben filmi iyi denebilecek bir sinemada izledim. Ses efektleri o kadar süperdi ki karanlık binada zombilerden kaçarken benim de kalkıp koşasım geldi New York'un bomboş sergilendikleri de gerçekten harika sahnelerdi.

Ben filmde 2 şeye taktım. Birincisi Will Smith el bombasını açılan delikten atıp içeri saklanabilirdi bence. İkincisi de kadın Will Smith'i orada intihar ederken nasıl buldu?

Will Smith'in yalnızlıktan mankenlerle konuşması da çok etkiledi beni. Hele bayan mankenle konuşması süperdi.

Ayrıca Will Smith'i dinlemeyip evinin açığa çıkmasına sebep olan kadına cidden çok uyuz gittim. Zaten rol de yapamıyordu.

Filmle ilgili en süper yorum arkadaştan geldi. Will Smith'in kaçırdığı kadın zombiye takan muhtemel kocası hakkında;

" Zombi de olsa adam sevmiş abi "

---spoiler---
        ---spoiler---
        benim izledigim sinemada iyidi yani ses den yana sorun yok sorun filmde..ben hala sonunu cok sacma buluyorum..nasil oluyor da 3 senedir o zombileri iyilestirecek ilac bulunamiyor da birden evin kilerinde mahsur kalip kacamayacak hale gelince tak diye ilaci cikartip al bunu kullan diyo kadina...ilginc

Yorum

• Sadece boş efektlerle güzel film olmaz.. İddalı şekilde filmin güzel olmadığını söyleyebilirim yüzlerce film arşivi biri olarak arşivime asla koymam Gerçi elimde DVD'si var ama o izlemek içindi atarım yüksek ihtimal Beğenenlere bişey diyemem zevkler tartışılır tabii.. Ama iyi bilimgurgu filmlerine haksızlık olur bu filmi beğenmek bence..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• inside man
            çok güzel planlanmış bir banka soygunu
            daha önce sinemada izlemiştim dün gece sabahlayınca izledim yeniden

Yorum

• ben efsaneyim I'm Legend sakın gıtmeyın bu fılme paranıza yazık kusura bakmayında begenlerıde anlmayıroum kızmasınlar ama bu fılmın neresını begendınız..film rezalet konusu zaten tanıdık bı konu ölümcül deney fılmını ızleyenler konuya hıc te yabancı kalmıycklar bu konuyla ılgılı cokfılm yapıldı ayrıca fılm cok kopuk uyusmayan sacma olan sahneler var bu nasıl oldu bunu nasıl dusundu dıyosun sonra kafanda heralde böle olcak dıye planlıyosun ama hıc ılgısı olmayan sacma seyler oluyo bu forumda bırı senryo yazsa daha ii yazar heralde yıne de gıtmek ısteyen gıtsın ama efektler dısında fılm 10 üzerınde 1 bana göre benım yorumum bu
              BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• bu başlığı kaçırdım ve çok geç biliyorum.ben yaşamın kıyısında filmini çok beğendim.bana göre yerli film kategorisinde değerlendirilmemeli zira yerli filmler yanında çok yavan kaldı bana göre.

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadece boş efektlerle güzel film olmaz.. İddalı şekilde filmin güzel olmadığını söyleyebilirim yüzlerce film arşivi biri olarak arşivime asla koymam Gerçi elimde DVD'si var ama o izlemek içindi atarım yüksek ihtimal Beğenenlere bişey diyemem zevkler tartışılır tabii.. Ama iyi bilimgurgu filmlerine haksızlık olur bu filmi beğenmek bence..
                  Boş efektlerle güzel film olmaz tezine de karşıyım ben. Boş efektlerle yapılan film belki insanı ağlatmaz, duygulandırmaz, düşündürmez ama woow dedirtir. Mesela 300'deki okların yağdığı havanın karardığı sahnede dudağım uçuklamıştı. O nasıl bir efektti öyle. Sadece o sahneyi görebilmek için bile giderdim ben o filme. İzlerken zevk aldığım film de güzel filmdir bence

Hoş I am legend için düşünürsek bu filmde efektten başka şeyler de var zaten. Bir kere Will Smith'in inanılmaz oyunculuğu var. Neredeyse her sahnede oynuyor adam

Yalnız şöyle bir şey var. Aynı filmi dvd'den izledim biraz, aynı tadı vermedi. O yüzden filmi beğenmeyenlerin biraz da bu nedenle beğenmeyeceğini düşünüyorum. Nilgün hariç ama sanırım. O da benim gibi sonunu beğenmemiş filmin
                  - Eomer -

Yorum

Boş efektlerle güzel film olmaz tezine de karşıyım ben. Boş efektlerle yapılan film belki insanı ağlatmaz, duygulandırmaz, düşündürmez ama woow dedirtir. Mesela 300'deki okların yağdığı havanın karardığı sahnede dudağım uçuklamıştı. O nasıl bir efektti öyle. Sadece o sahneyi görebilmek için bile giderdim ben o filme. İzlerken zevk aldığım film de güzel filmdir bence

Hoş I am legend için düşünürsek bu filmde efektten başka şeyler de var zaten. Bir kere Will Smith'in inanılmaz oyunculuğu var. Neredeyse her sahnede oynuyor adam

Yalnız şöyle bir şey var. Aynı filmi dvd'den izledim biraz, aynı tadı vermedi. O yüzden filmi beğenmeyenlerin biraz da bu nedenle beğenmeyeceğini düşünüyorum. Nilgün hariç ama sanırım. O da benim gibi sonunu beğenmemiş filmin
                    haha duygusallik yok aglatmaz diyon ama bizim arkamizdakileri görsen gülmekten catlardin herhalde her sahnede kadinin ödü koptu hayir aman tanrim hayir olamaz yapma yapma diye bagriyodu sinemada en cok güldügüm film diyebilirim arkamizdaki ötlek sagolsun haha

Yorum

• Ben sadece ilk aslanlı sahnede korktum. Ama yanımdaki arkadaşım zıp zıp zıpladı film boyunca. Erkek olduğunu da not edelim
                      - Eomer -

Yorum

Ben sadece ilk aslanlı sahnede korktum. Ama yanımdaki arkadaşım zıp zıp zıpladı film boyunca. Erkek olduğunu da not edelim
                        erkekler korkmaz diye bisey yoktur zaten hem napsin cocuk duygularina yenimis iste

Yorum

• Ya diyorum işte tekrar söyliyim ömer zevkler farklı tabiki Ben de efektlere dikkat ederim.. Lord of the rings 'deki efektleri gördük de biz mi sölemedik yane Ama olay öle değil tabii.. Will Smith için zaten izledim filmi bende Onun hatrı da olmasa zaten.. Bu aralar kendimi uzakdoğu sinemasına vermiş biri olarak hollywood yapımları artık kesmiyor beni zaten Benim için ilk planda senaryo sonra kurgu en son oyuncular gelir.. Efekt işi biraz tuz, şeker olayıdır.. Will Smith'in Ben Robot filmi çok daha süperdi.. Bu filmle kıyaslanamayacak derecede hemde Bilmem anlatabiliyormuyum..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• "Stigmata" dvd den izlediğim bir film sanırım 2000 yılında gösterime girmiş.

"Tanrı taş duvarlara sığdırılamaz." "Bir odunu yar onun içinde,bir taşı kaldır onun altındayım." (Aklımda kalan iki söz )

Gerilimi bol,ince detayları barındıran bir film.
                            ............................................................
                            Son olarak;

"Ulak" filmini gören,fikri olan var mı? Nedir,neyin nesidir,ne der film bizlere?
                            TSira- Şükran
                            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Will Smith'in Ben Robot filmi çok daha süperdi.. Bu filmle kıyaslanamayacak derecede hemde Bilmem anlatabiliyormuyum..
                              O filmin kendine ait bir felsefesi vardı resmen..

Aslında Hollywoodvari aksiyona fazlaca kaçmasaydı kült olabilecek bir filmdi I m Robot..

Hatta Yapay Zeka' dan daha önce gösterime girmiş olsaydı başlı başına bir bilim kurgu klasiği dahi olabilirdi belki..

Bu arada şimdi yazarken farkettim.. Önce "I m Robot" sonra da "I m Legend" da oynadı Will Smith

"Efsane misin yoksa robot mu?" bir karar ver yahu
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son olarak;

"Ulak" filmini gören,fikri olan var mı? Nedir,neyin nesidir,ne der film bizlere?

Ulak...Galiba en büyük sorunumuzu irdeleyen bi film: Cesaret...

İlk izlemede çok fazla anlaşılabilen bir film değil.Daha doğrusu her izleyişte,çok daha farklı şeyler görebileceğiniz bir film...Masal anlatılıyor zaten.Ve özellikle çocuklara anlatılıyor,cesur olabilsinle diye belki..

Hayalgücü karşısında saygıyla önünde eğildim Çağan IRMAKın...

Tavsiye ederim,oyunculuk nasıl olurmuş görmeniz,ve o minicik oyuncuların ne harikalar yarattığını izlemeniz adına...
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim