Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konu olarak harika. Ama yorumumda belirttiğim gibi, yüzeysel bulmuştum. Cinayetler biraz daha ayrıntılı anlatılabilirdi.

Ayrıca Butler'nın hücre arkadaşını öldürmesine anlam veremedim.

Filmin sonu, filmin tüm güzelliğini alıp götürmüştü zaten
    La adam bilerek giriyor ya oraya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Makinist'i izledim.

Etkileyiciydi.

Bu sayfadaki şöhretinin haklı olduğu ortay çıktı.

Bu arada Christian Bale'e zayıflık çok yakışmış.

Tuttum tarzını.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman Memento'yu izlemeni öneririm ya çok beğenirsin ya da hiç beğenmezsin.
        Başlıyorum şimdi izlemeye..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Law Abiding Citizen'ın hikayesinden daha böyle taş gibi unutulmaz bir film çıkabilirdi. Olabildiğince basit ve kısa tuttular filmi. Sonu ise tam bir felaket. Ama yine de güzel vakit geçiriyor insan izlerken. Öyle bir film.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Öyle bildiğiniz animasyonlar gibi değil çocuklara hitap eden.

Tam bir yetişkin filmi olmuş.O kadar tatlı o kadar samimi ki.

Hele ikili arasında ki aşk resmen kıskançlık duyulcak seviyede.Ayrıca macera tutkusu.

Tavsiyemdir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hearts İn Atlantis

Stephan King'in aynı isimli romanından uyarlama 2001 yapımı film..

Taa lisenin ilk yıllarında izlemiştim.Film konusu gibi aldı götürdü beni eskilere.

Meğer ne güzelmiş oralarda ki en ufak ayrıntı bile.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Memento gördüğüm en iyi finallerden birisine sahip. Finale giden yol da oldukça etkileyiciydi. Konuya iyice hakim olduğumda, nasıl bağlanacak diye endişe etmiştim. Finaldeki zekaya saygılarımı gönderiyorum.

Yorum

• Triage

Dün gece izledim. Başrolde Colin Farrell, Paz Vega, Christopher Lee var. Filmin çoğunluğu 1988 yılının Kuzey Irakı' nda geçiyor. Gerçi filmde baştan aşağıya bir Kürdistan vurgusu gözümüze adeta sokuluyor. Film Kürdistan' ı Irak ve Türkiye arasında sıkışmış bir ülke gibi gösteriyor..

Colin ve arkadaşı ise peşmergelerin arasında savaş fotoları çekerek bunları ajanslara satan iki fotoğrafçı rolünde. Çatışmalarda yaralanan bazı hastaların revirde üzerlerine konulan kırmızı, sarı ve yeşil bantlardan filmin adı esinlenmiş sanırım..

Ağır yaralılara kırmızı, hafif olanlara sarı, ayakta tedavi olabileceklere ise yeşil bant konuluyor. Bu üç rengin başlaca hangi anlama geldiğini de söylemeye gerek yok sanırım. Sonuçta Colin Farrell' ın gene o kaşlarını bükerek yer yer ağlayıp zırladığı vasat filmlerinden biri olmuş. 6 puan verdim
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Kaplumbağalar da Uçar(Turtles Can Fly) iran - ırak - fransız ortak yapım bir film gerçekten çok etkileyici bir film.

imdb : 7.9/10
                    poetricus

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana bir film önerin. Şöyle Kuzuların Sessizliindeki Antony amcanın rolündeki karakterin ismini unuttum şimdi neyse ambulansla dışarı çıkarken ambulanstaki adamın karşısına çıktığında aha dediğim gibi, olayların sonrasını tahmin edemeyeceğimiz vay anası be diyeceğim, esrarengiz bir film olsun.
                      The Usual Suspects(olağan şüpheliler) tek geçerim ama büyük ihtimalle izlemişsindir..
                      poetricus

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlıyorum şimdi izlemeye..

Sonuç nedir Gökhan ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonuç nedir Gökhan ?
                          memento filmini bende hiç beğenmemiştim ama yüksek puan almış...
                          poetricus

Yorum

• Bugün oscar adayı da olan Invictus filmini izledim.Film gerçekten de güzel ama bazı yerlerinde neden şöyle yapmamışlar dedim.Mesela Güney Afrika takımı hangi takımları yenerek finale çıktı onu anlayamadım.Ama yine de Clint Eastwood iyi iş çıkartmış.İzlenebilir, Oscar için şansı var mı; bence hiç yok.Belki Morgan Freeman alabilir yardımcı erkek oyuncu oscarını.

Yorum

• Public Enemies
                              Büyük Buhran döneminde yeni oluşan FBI ve dönemin en büyük soyguncuları Dullinger çetesi arasındaki kovalamacayı anlatıyor film. Christian Bale için izlenir dedim, izledim. Film kötü değil. Ama iyi de diyemeyeceğim

Filmin en büyük sorunu uzun olması ve insanı o kovalamaca atmosferine bir türlü sokamaması. Ayrıca film bu kadar uzun olmasına rağmen fazla derin bir senaryo yok. Örneğin filmdeki aşkın nasıl oluştuğunu, ne aralık oluştuğunu doğru dürüst anlamıyorsunuz bile. Sanki uzuuun bir dizi filmin 2,5 saatlik özetini yapmışlar Gerçi film daha ayrıntılı olsaydı da 4 saat sürseydi izlenir miydi? Hayır

Sonuç olarak dediğim gibi, kötü bir film değil. Christian Bale'in ve (her ne kadar antipatik bulsam da) Johnny Depp'in harika oyunculukları için ve özellikle Christian Bale'in o muazzam ses tonu için izlenir ve kesinlikle vakit kaybı olmaz.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Public Enemies' i The Heat' in 70 sene önceki dönemi anlatan versiyonu olarak izledim ben resmen

Zaten yönetmen de aynı..

Johnny Deep - Robert De Niro

Christian Bale - Al Pacino farkı var sadece
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim