Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Film bittikten sonra boşa 1,5 saatim geçti demiştim. Bunu dememde final sahnesinin çok büyük etkisi var. -Bu film için 3 ayrı final sahnesi çekilmiş. Benim izlediğim en kötüsüydü herhalde-

Bu tür filmler arasında "Rec"i çok duydum fakat okuduğum yorumlar arasında olumsuz yorumları görünce kafamda soru işaretleri oluştu ve izlemekten vazgeçmiştim.
    Dikkat spoiler
    Alternatif final sahnesi

Sinemadaki orijinal final sahnesi

Bir de polisli bir final sahnesi varmış galiba. Onu bulamadım bin tane kolpa final sahnesi koymuşlar, insanların çektiği O yanan ev neydi? O fotoğraf neydi(kızın küçüklüğünü gösteren)? Orijinal final sahnesinde adamı niye öldürdü? İçine şeytan girdi de öldürdü ama niye öldürdü? Adam anlatılanlarla hafif hafif dalga geçtiği için mi? Filmin sonunda adam ölü bulundu ama kadın bulunamadı yazıyordu. Diğer sahnede de kız kendini öldürüyor? Bu sefer niye kendini öldürüyor? Diğer final sahnesinde de polisler gelip kızı vuruyormuş.

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel bir spoiler olmuş Filmi izlemeyenler hataya düşüp izlemesin bu sonları. Tabi okumasında
    Filmi çok konuşunca gerek duymadım yazıları gizlemeyi Düzelteyim.
    Rica ederim Muhammed, güzel tercih yapmışsın. Ben Pacino'ya torpil geçtim
    En son Erbay tarafından düzenlendi; 18.01.2010, 16:44.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu Papillon'un önce kitabını okumuştum. Ondan sonra filmini izledim. Film kitaba göre baya bir sönük malesef. Ancak kitabını okumamış olanlar hiç harika bir film. Leon tercihin içinde seni kutluyorum Gürcan abi.
      Ezel'in son bölümünde doktorun hediye ettiği kitap Bir de devamı var "Banko" . Kelebek kadar olmasa da yine de sürükleyici . YAzar Henri Charrieré 1974'te Caracas'ta ölmüştür. Kitabı okuyanların tahmin edeceği üzere gırtlak kanserinden ...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bende izlemediğim filmleri bugün indirdim.

Piyanist
        Fight Club
        Forrest Gump
        No Country for Old Men
        Seven

Akşam 1-2 tanesini izleyeceğim

Birde burda Grand Torino muhabbeti dönmüştü. Şimdi sizlere sorayım, tavsiye eder misiniz

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        The Life of David Gale

The Game

The Godfather

Schindler's List

IP Man

Carlito's Way

American History X

Dün imdb puanlarına göre izlemediğim yüksek puanlı bu filmleri indirdim. Ancak bugün sadece 1 film izleyecek zamanım var. Hangisini izlemeliyim sizce?
        Kesinlikle "The Godfahter"

İzledikten sonra da izlediğin filmler arasında en iyilerde 1. veya 2.'liğe çıkar.

@Smart61

Benim izlediğim polisli olandı. Bu iki finali ilk defa şimdi izledim.
        En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 18.01.2010, 15:47.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alternatif final sahnesi
          Güzel bir spoiler olmuş Filmi izlemeyenler hataya düşüp izlemesin bu sonları. Tabi okumasında
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Serinin başarısında büyük payı olan iki isim, Örümcek Adam 4'te yer almayacaklarını açıkladılar...

(12 Ocak 2010) Büyük başarı yakalayan Örümcek Adam film serilerinin önemli isimleri oyuncu Tobey Maguire ile yönetmen Sam Raimi 'nin, Örümcek Adam 4'te yer almayacağı açıklandı.

Filmin yapımcıları Columbia Pictures ve Marvel Studios , filmin vizyona giriş tarihinin 2012 yazına ertelendiğini ve bundan önceki 3 filmde yer alan Maguire ile Raimi'nin dördüncü filmde yer almayacağını bildirdi.

Yapımcılarla Sam Raimi'nin, senaryo üzerinde anlaşmaya varamadığı ve stüdyonun sonuç olarak James Vanderbilt'in senaryosunu Raimi'ninkine tercih ettiği belirtildi.

Columbia Stüdyosundan Amy Pascal, ''10 yıl önce bu yolculuğa Sam Raimi ve Tobey Maguire ile çıktık ve birlikte türünün yeni bir modelini belirleyen 3 Örümcek Adam filmi yaptık. Başladığımızda bu kadar büyük bir başarıyı hayal bile etmemiştik'' diye konuştu.

Sam Raimi de yazılı bir açıklamada bulunarak, ''Örümcek Adam'da çalışmak bir yaşam tecrübesiydi'' ifadesini kullandı.

İlk 3 Örümcek Adam, dünya genelinde 2,5 milyar dolar hasılat elde etmişti.

Peter Parker'ın yerine Christian Bale gelsin.Yönetmen koltuğuna da Cristopher Nolan otursun bence.

Yorum

• Avatar altın küre alacak film değildi, bence. Yanlış yaptılar.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Fatih Tekke'yi beklerken canım sıkıldı beğendiğim filmleri size tanıtıym dedim izleyen olur umarım

Av Partisi ( The Hunting Party )

Savaş muhabiri Simon Hunt (Richard Gere) ile kameraman Duck (Terrence Howard), Bosna’dan Irak’a, Somali’den El Salvador’a kadar dünyanın en tehlikeli savaş bölgelerinde görev almışlardır. Mermilerden sakınmaya çabalarken en doğru haberlere imza atmış, çok sayıda gazetecilik ödülü kazanmışlardır. Bir Bosna köyünde görev yaptıkları o müthiş günde herşey bir anda değişir. Ulusal televizyondaki bir canlı yayın sırasında Simon’ın çöküşü başlar. Simon’ın yüksek profilli kariyeri sona ererken Duck’ın yükselişi devam eder ve ikisinin yolları ayrılır.
                Aradan beş yıl geçer ve savaşın bitiminin beşinci yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Duck yeniden Saraybosna’ya döner. Yanında çaylak gazeteci Benjamin de (Jesse Eisenberg) vardır. Simon adeta geçmişten gelen bir hayalet gibi çok özel bir fikirle boy gösterir. Dünyanın en çok aranan savaş suçlusu “Fox”un (Tilki’nin) nerede saklandığını bildiğine Duck’ı ikna etmeyi başarır. Yüzeysel bilgilerle donanmış olan Simon, Duck ve Benjamin, kendilerini derin düşmanlık dolu bölgelere götürecek karanlık ve tehlikeli bir misyona odaklanacaklardır.
                Karşılarında hayatlarının en büyük hedefi vardır ama haberi yapacak kadar yaşayabilecekler midir?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

21

M.I.T'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu altı öğrenci için herşey güzel başlayacaktır, ancak bir sonraki adımları onlar için oldukça tehlikelidir.

Melekler ve Şeytanlar ( Angels And Demons )

Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef.

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.

Brown bu romanda tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor

Geçmişin Gölgesinde ( American History X )

Derek Vinyard, babası zenciler tarafından öldürülen bir Neo-Nazi'dir. Bir gün arabasını soymaya çalışan üç zenciyi acımasızca öldürür ve tutuklanarak hapise gönderilir. Derek, hapiste kaldığı sürede ırkçı düşüncelerini sorgulamaya başlar ve iyilikle kötülüğün her ırkın içinde varolduğunu farkeder. Kardeşi Danny de ırkçı fikirler taşımaktadır ve yaşadıklarından ders alan Derek, hapisten çıkınca Danny'ye doğru yolu göstermeye çalışacaktır.

50 Ölü Adam ( Fifty Dead Man Walking )

1980'lerde Belfast'ta yaşayan Martin İngiliz Polisi tarafından IRA'ya sızmak ve İngiltere için istihbarat toplamakla görevlendirilir.

IRA'ya gönüllü olarak katılan ve faaliyetlerinde yer alan Martin, birkaç sene başarıyla bilgi sızdırsa da açığa çıktı gün, örgütün işkencelerine maruz kalmaktan kaçamaz.

Martin McGartland'ın otobiyografik romanından uyarlanan 50 Ölü Adam, kendisinin 1991'e kadar yaşadıklarını ele alıyor. IRA'nın elinden kurtulmayı başaran McGartland, bugün bile halen saklanan bir isim.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @smart61, ben bu iki sahneyi de seyretmedim. benim versiyonum daha da baskaydi
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @smart61, ben bu iki sahneyi de seyretmedim. benim versiyonum daha da baskaydi

Bu herhalde. Yönetmenin yorumları için kusura bakmayın Önüne gelen filme son çekmiş youtube'a koymuş bulmak zor oldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu herhalde. Yönetmenin yorumları için kusura bakmayın Önüne gelen filme son çekmiş youtube'a koymuş bulmak zor oldu.
                      3 ayri ayri son mu yapmis, bu adam piskopatmi , da bu hangi versiyon? 3 une de simdi iyi bir bakip karar verecegim hangisi daha iyi diye..
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• En iyisi alternatif sahane bence, sinemadaki direk adami urkutuyor effektiyle ama 'gercekcilik' anlaminda sinifta kaliyor. Icine bise girmis bir beden orda dolasacagini dusunmuyorum oldugu yerde kalmasi daha mantikli. Ve sonda oyle bir hizla onu atmasi da mumkun degil, biraz civitmislar orda. Polisin vurdugu sahne basit bir son.. En iyisi alternatif
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bence hiçbiri Yine en iyisi sinema versiyonu. Dikkat etmiştim ben de dahil salondaki herkes sadece orada tırstı Ani hareketle korkutmak kolay tabii ki. Ben adamı sandalye sandım arkadaşa sorana kadar

Yorum

• Tirsma konusunda eniyisi sinema versiyonu ama dedigim gibi biraz sacma oldu, hikaye olarak alternatif versiyon.
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Çok eğlendim.

Mutlaka izlenmesi gerek demiyorum ama izlenirse çok da iyi olacak bir film.

Sevdim ben.

Mesajda iyi.

Yorum

• Öğlen American History X'i izledim. Çok beğendim. Konusunu çok rahat ülkemizede uyarlayabiliriz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X