Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sweeney Todd Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi

Şu ana kadar bu tip bir filmi izlediğimi söyleyemem.Çok farklı bir tarzda,çünkü müzikal uyarlaması.Bir ara baysa da genel olarak hoştu.Hele "I feel you Joanna" takıldı durdu ağzıma.Oyunculuk açısından mükemmel denebilir.Filmin sonu ise tahminim dışında gerçekleşti,etkileyiciydi.Tavsiye ederim,çok güzel ve farklı bir film.

Son Ders: Aşk ve Üniversite

İyi denilebilecek bir Türk filmi.Özellikle Ferhan Şensoy ismi olduğu için gidip izledim.Kötü bir son,iyi bir mesaj.Tavsiye ederim.
    keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kabadayı cok guzel adamlar resmen hayatla dalga gecıyo
      Ben de çok beğendim kabadayıyı.Kenan la Şener Şen çok ii oynamışlar.Bide Şener Şen in arkadaş grubundan bi tane psikopat tipli olan vardı en ii arkadaşı filmde o adam da süperdi.
      Beyaz Melek filmide güzeldi.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak sungu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arka sayfadaki yorumunu şimdi okudum, sonunun açık olması ile ilgili yorumuna bu açıdan bakmamış idim, söylediklerin aklıma yatmadı değil...
        Çağan Irmakı oldum olası beğenmişimdir, yapıtlarında yorumu bize bırakması zaten benim için tercih sebebi...
        Çetin tekindora diyecek lafım yok inanılmaz bir oyuncu...

Hemfikiriz o halde birçok konuda

Bu arada,izlediniz mi bilmiyorum,şu an vizyonda değil. "Umudunu kaybetme" Will Smith ve öz oğlu karşınızda "Gaza gelmek" için birebir
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• En son yanlış bilmiyorsam diyarbakır devlet tiyatrosunun bir oyunu olan titanik orkestrası adlı tiyatro oyununa gittim bir tren garında geçen ilginç ve soyut bir çalışma olmuş. Oyuncular çok kaliteli. Rollerini tam manasıyla seyirciye aktarabilen bir kadrosu var. Tavsiye ederim..
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu durum tamamen kültürel farklılıklardan kaynaklanıyor...
            Amerikanların korkuları terör-vahşet üzerinedir...Elinde testere olan bir adam önüne geleni doğrarsa,onlar bundan feci korkarken biz cipsimizden atıştırarak sakin sakin izler,hatta "ne doğradı lan herifi testereyle" diyerek güleriz...
            İngilizle ise,sanırım bir ada ülkesinde yaşadıkları için,hep izolasyondan,salgın hastalıklardan filan korkarlar,"28 Gün Sonra" ve "28 Hafta Sonra" da olduğu gibi...
            Bizim için ise korku demek ruhlar alemi demektir,zaten o yüzden Japon-Kore filmleri izlerken dilimiz damağımız kurur korkudan,çünkü onlar da bizim gibi fena halde tırsarlar ruhlardan öcülerden."Missed Call","The Grudge","The Ring","Dark Water",vs. gibi...
            cok tuhaf ama boyle bir konuda bile kultur farki ortaya cikiyor...

The Kite Runner adli film de ilginc
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Son günlerin popüler filmlerinden "120"

Karla,karın eşsiz güzelliğiyle yeni tanışmış birisi olarak,kameranın karlı dağlarla olan buluşmasını çok sevdim.
              Eşsiz kurtuluş mücadelesinin tasfiri sırasında bam telimize dokunan,unutulanları hatırlatan ,hafızalarda yer edinebilecek bir film.
              Çok şaşalı sahneler olmamakla beraber , çocukların sayım işlemini bitirerek kar topu savaşı yapmalarını beğendim. Hiç beklenmedik anda bile çocuk,çocuktur
              TSira- Şükran
              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Ben bugün Recep İvedik'in sinemasına gittim... Maalesef geç kaldığım için en önden izlemek zorunda kaldım.. Ama film bir sahne dışında süperdi...
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hemfikiriz o halde birçok konuda

Bu arada,izlediniz mi bilmiyorum,şu an vizyonda değil. "Umudunu kaybetme" Will Smith ve öz oğlu karşınızda "Gaza gelmek" için birebir
                  evet ders alıncak bir film
                  ne gelirse gelsin başımıza hayatı bırakmamak gerek

Yorum

• 120 filmini nasil izleyecegiz. Muhakkak izlemem lazim.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Tür : Korku / Bilim Kurgu / Fantastik
                      Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008
                      Yönetmen : Frank Darabont
                      Senaryo : Frank Darabont , Stephen King (Kitap)
                      Yapım : 2007, ABD , 127 dk.
                      Oyuncular

Thomas Jane (David Drayton) , Marcia Gay Harden (Bayan Carmody) , Laurie Holden (Amanda Dumfries)

bu akşam gittik filme, filim dünyalar savaşının bir değişik versiyonu tadında ama çok daha düşük bütçeli bir film olmuş filmin ilk bölümünde biraz sıkılıyor gibi oluyorsunuz fakat 2. bölümünde hareketlenerek biraz daha ilgi uyandırıyor filim ortalara doğru konusunu ele veriyor. gerilim tarzı sevenlerin gidip biraz gerilebilecekleri vasatın üstünde bir film. Ama en sarsıcı bölümü final sahnesi olarak karşımıza çıkıyor ve sinemadan sonra muhakkak kendi aranızda sizi konuşturuyor. Boş vaktiniz olursa değerlendirin.
                      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Tamam da filmin adı nedir?
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam da filmin adı nedir?
                          The Mist....

Yorum

• Dün ve bugün 2 filme gittim;

1) MÖ 10.000

Efekt olarak güzel bir filmdi. Ama kurgu biraz zayıftı. Şiddet sahnelerine kan koymamışlar ki bu benim için iyiydi.

Apocalypto benzeri bir film zannetmiştim ama pek alakası yok. Yine de tavsiye ederim.

2) 120

Kendi başlığına da yazmıştım, her Türk gencinin gitmesi gereken bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca çocuk filmi gibi olmuş diyenleri de kınıyorum. Bu kadar emek verilen ve gerçek tarihimizi anlatan bu filme yorum yaparken daha dikkatli olmalıyız bence.

Yorum

• Kore sinemasından bir manyak film daha :Oldboy...

Geçen gün film kiralamaya gittiğimde eleman "abi ihtiyar delikanlıyı izledin mi,çok güzel film" deyince,"hiç duymadım ama ver bakalım nasıl bir şeymiş" deyip bakmadan filmi aldım,meğer daha önce Korece orjinalini İngilizce altyazılı izlediğim Oldboy'u ,İhtiyar delikanlı diye çevirmiş bizimkiler,olsun buna da şükür,ne de olsa "The Crow-City of Angels"ın "Ölümsüz Aşk" olarak çevrildiğini düşünürsek,gayet başarılı bile denilebilir...

Filme gelince,başından sonuna "Yahu niye,neden ama?.." diye kıvranıyoruz izlerken,sonu acı mı desem,iyi mi desem,manyak mı desem,bunu yazan insan olamaz mı desem,hepsi boş kalır..O derece yani...
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Gözü kapalı kefil olabilecğim,sadece "muhteşem" diyebilecğim bir film öneriyorum sizlere: "ŞİMDİ YA DA ASLA"

Şiddetle tavsiye edilir. Eğer sizde sinemadan çıktıktan sonra,"leyla" bir şekilde dolaşmaktan haz alıyorsanız eğer
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X