Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 120'yi izleyen var mı?
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      120'yi izleyen var mı?

Vasat bir film,güzelim öyküyü iyi kullanamamışlar.Konuya giriş kısmını çok uzun tutmuşlar ve asıl olayı detayına girmeden üstün körü geçmişler.Çocukların yaptığı fedakarlık duygusunu yaşatamadılar desem yeridir.Seyircinin milliyetçilik damarına basıp,gişeye oynamışlar gibi geldi bana.
      keyif adamı ..

Yorum

• En son I am Legend i izledim.
        Bekledigim kadar güzel degildi.
        Ve ben artik yabanci filmlere gitmek istemiyorum. Varsa yoksa yerli mali.

Recep Ivediki bekliyorum, Semumada gitmeyi düsünürüm. Su siralar Musallat oynuyor sinemada ama ne yalan söyliyim hic gidesim yok. Tavsiye ediliyorsa giderim, ne dersiniz?
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Gone Baby Gone...
          Bu gidişle Amerikan sinemasından nefret edeceğim.
          En güzel söz, sükûtça söylenendir…
          İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
          Sükût demindeyiz...
          Ebedî olsun!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            120'yi izleyen var mı?
            İnsanı ürperten bir film.Oyuncuuluk konusunda söylenecek söz yok,hepsi çok emek vermiş.Asıl mevzuya ikinci kısımda giriliyor,o sebepten birinci bölüm sıkabilir sizi belki.Ama baymıyor kesinlikle Konunun geçtiği ikinci kısım,bencce gayet güzel anlatılmış...

Çok bebenin babasız kaldığını,çok ananın gidenler için gözyaşı döktüğünü biliyordum ya,bu hikayede ürperdim...Kaç çocuk bu topraklar için verdi canını,kimbilir...

Beğendim kısacası.İlk yarıda sıkılma pahasına izlenmesi gereken bir film.
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• maskeli eşler kıbrısa herkesin gitmesini tavsiye ederim
              ama 30 gün geceyi de bulursanız cd de izleyin
              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
              8.KUŞATMA

Yorum

• Ben de izledim 120'yi dün.

Ara verinceki görüşüm sinemalarda izlediğim en kötü filmdi. Hele ermenilerin kendi aralarındaki toplantıları çok saçmaydı. Yok heryerde isyanlar çıkartacağız falan. İlkokul tarih dersi gibiydi.

İkinci yarıda az buçuk birşeyler gördük ama yeterli değildi.

Sonuç olarak koca bir olmamış.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Dün iki film izledim.

Son zamanlarda izlediğim en güzel ve en berbat uç noktalar.

1408 = Çok hoşuma gitti.Film bittiğinde boş boş bakakaldığımı hissettim

Teksas Katliamı 2 = Filmi kardeşim yazsaydı daha heyecanlı olurdu.Korku filmi izlerken kahkaha attığım ilk kez vaki olmuştur.Bir ara Scary Movie5 izliyorum filan sandım.

İki filmide tavsiye ediyorum

Önce Teksas Katliamı'nı izleyinki 1408'in ne kadar önemli olduğunu anlayın.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynı filmle ilgili ben de yorum yapmıştım arka sayfalarda Demiştim ki,her izleyişte çok farklı tatlar bulunabilecek bir film,çok farklı "dokundurmalar...". Yanılıyor muyum bilmiyorum fakat,sonunun açık olması bana göre bilinçli yapılmış bir durum.Çünkü hikayeye başlarken Zekeriya (Çetin Tekindor,yok böyle bir oyunculuk) Ulak karakterini kafalarında boş bırakmalarını istemişti çocuklardan.Ulak kendileri olmalıydı çünkü ilerde bi zamanda.Belki şimdi,belki sonrra Ve sonu zaten,bir çocuğun rivayetine göre bitiyor,yani sonu açık bir durum.Bilip de susmayanların aydınlığa çıkmaları,diğerlerinin o berbat köyde durmaları dışında...
                    Arka sayfadaki yorumunu şimdi okudum, sonunun açık olması ile ilgili yorumuna bu açıdan bakmamış idim, söylediklerin aklıma yatmadı değil...
                    Çağan Irmakı oldum olası beğenmişimdir, yapıtlarında yorumu bize bırakması zaten benim için tercih sebebi...
                    Çetin tekindora diyecek lafım yok inanılmaz bir oyuncu...
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün iki film izledim.

Son zamanlarda izlediğim en güzel ve en berbat uç noktalar.

1408 = Çok hoşuma gitti.Film bittiğinde boş boş bakakaldığımı hissettim

Teksas Katliamı 2 = Filmi kardeşim yazsaydı daha heyecanlı olurdu.Korku filmi izlerken kahkaha attığım ilk kez vaki olmuştur.Bir ara Scary Movie5 izliyorum filan sandım.

İki filmide tavsiye ediyorum

Önce Teksas Katliamı'nı izleyinki 1408'in ne kadar önemli olduğunu anlayın.

Bu durum tamamen kültürel farklılıklardan kaynaklanıyor...
                      Amerikanların korkuları terör-vahşet üzerinedir...Elinde testere olan bir adam önüne geleni doğrarsa,onlar bundan feci korkarken biz cipsimizden atıştırarak sakin sakin izler,hatta "ne doğradı lan herifi testereyle" diyerek güleriz...
                      İngilizle ise,sanırım bir ada ülkesinde yaşadıkları için,hep izolasyondan,salgın hastalıklardan filan korkarlar,"28 Gün Sonra" ve "28 Hafta Sonra" da olduğu gibi...
                      Bizim için ise korku demek ruhlar alemi demektir,zaten o yüzden Japon-Kore filmleri izlerken dilimiz damağımız kurur korkudan,çünkü onlar da bizim gibi fena halde tırsarlar ruhlardan öcülerden."Missed Call","The Grudge","The Ring","Dark Water",vs. gibi...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Aslında Otel ve Saw gibi filmer hoşuma gitmiştir ama bu biraz farklı.

Adamların kişilikleri bile komikti
                        Elinde motorlu testereyle göbek ata ata etrafı kesmeye çalışan ne yaptığını bilmez bi karakter düşünün.

Anlatılmaz sadece izlenmesi lazım.Komik ötesi.

Teksas Katliamı 2
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• kabadayı cok guzel adamlar resmen hayatla dalga gecıyo

Yorum

• millet film tavsiye edinde bi sinemaya gidim
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak kabus22_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              millet film tavsiye edinde bi sinemaya gidim
                              Sadece sana değil, bu hafta sinema keyfi yaşamak ve parasını ucuz, kalitesiz yapımlara kaptırmamak isteyen tüm arkadaşlara "Redacted" (Sansürlenmiş) adlı filmi tavsiye ederim..

Usta Yönetmen Brian De Palma gene son derece cesur ve anlamlı bir konuya el atmış..

Irak' da bir grup Amerikan askerinin Irak' lı bir aileyi esir alması ve küçük kızlarına yapmış oldukları tecavüz olayını çarpıcı bir şekilde anlatıp gene Amerikan Ordusu tarafından nasıl da örtbas etme çabaları içerisine girdiklerini konu alıyor..

ABD' de aşırı sağ kesimden büyük tepki almış olduğunu da belirteyim

İşte bir Hollywood Yönetmeni' nden bizdeki bir çok yönetmen bozuntularına ilham verecek cinsten bir cesaret örneğidir bu
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Hala izlemeyen varsa "Akıl Defteri-Memento" seyredebilirsiniz..
                                Film zor bir film gibi gözüksede verilmek istenen mesajı aldığınızda filmide çözmüş oluyorsunuz
                                Yönetmen,Prestij'in yönetmeni Christopher Nolan..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim