Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yılmaz Erdoğan'ın Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunu da çok keyiflidir. İzlemeyen varsa öneririm. Tabi tiyatroyu sahnede izlemek çok daha farklı ama gene de izlenebilir bilgisayar veya tv aracılığıyla.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir grup soyguncu Venedik'te yanılmıyorsam 30 milyon Dolar değerinde altın çalıyor. Daha sonra grubun içindeki bir adam bunları satıyor, grubun başını (Morgan Freeman'di galiba) öldürüp ve bütün parayı alıyor.

Bir kaç yıl sonra Freeman'in sağ kolu altınları geri çalmak için grubu tekrar bir araya getiriyor ve macera başlıyor.

Heyecanlı bir film, tavsiye ederim. Başrolde Charlize Theron oynuyor
      Kim olduğunu ben de bilmiyorum ama Morgan Freeman değildi onu biliyorum.

Chralize Theron'un yanı sıra; Mark Wahlberg ( sağ kol ), Jason Statham ( sağ kolun yardımcısı ) ve Edward Norton da var.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İtalyan İşi (2003)
        The Italian Job

Azılı bir suçlu olan Charlie Croker?ın önderliğinde bir suçlu çetesi, detaylı bir hazırlık sürecinden sonra, Los Angeles?ın tarihindeki en kötü trafik sıkışıklığına sebep olurlar. Böylece, yapacakları mücevher hırsızlığı için zaman kazanacaklardır. Planları, soygunu gerçekleştirdikten sonra, yaya kaldırımlarında sürebilecek kadar küçük olan ?Mini Cooper?larını kullanarak, trafik açılmadan önce kaçabilmektir.
        1969 yılında, Peter Collinson?un yönettiği ve başrolde Michael Caine?in yer aldığı aynı adlı filmin yeniden çevrimi olan ?The Italian Job?, Mark Wahlberg, Charlize Theronve Edward Norton gibi son dönemin yıldız oyuncularının yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.
        Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
        Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İtalyan işini şimdi izledim...

Çok beğendim,Gerek kurgusu,Gerekse işini bilen oyuncuların olması..

Tavsiye edilir..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ölen kişi Donald Sunterland..

Ama favorim..Jason Statham..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Evet ilk film bitti...

1408..

İzlemeyen varsa muklaka izlesin...Mükemmel

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Evet şimdide Snatch bitti...

Yok böyle birşey

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kim olduğunu ben de bilmiyorum ama Morgan Freeman değildi onu biliyorum.
                  Ak sakallı zenciler aklıma ilk Morgan Freeman'i getiriyor

Az önce Godsend'i izledim. Psikolojik Gerilim sevenler mutlaka izlesin, deli film

@ Ömer,
                  1408 gerçekten acayip film. Hele son sahnede kızının sesini duyunca donup kalmıştım
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 1408'i geçen sene izledim.

Son sahnelerini çok beğenmiştim.

Adamımız John Cusack'ın 1408'e meydan okuması vs. Çok karizmatik sahnelerdi.

İyi filmdir, ben de tavsiye ederim.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• izlediğim son filmin adı REC (KAYIT)
                      Amatör çekimle yapılmış film " Ne olursa olsun ben hiçbir filmden korkmam" diyenlere hitaben yapılmış...
                      Hiçbir filmden korkmayacağını iddaa eden arkadaşlara şiddetle öneririm..

Yorum

• Bir sinema öğrencisi olarak kesinlikle izleyin diyebileceğim 5 film...

1-Full Metal Jacet
                        2-Mirorrs
                        3-Gemide
                        4-İklimler
                        5-Koro
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak requiem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          izlediğim son filmin adı REC (KAYIT)
                          Amatör çekimle yapılmış film " Ne olursa olsun ben hiçbir filmden korkmam" diyenlere hitaben yapılmış...
                          Hiçbir filmden korkmayacağını iddaa eden arkadaşlara şiddetle öneririm..
                          önce evde izledim arkadaşlarla bir 40 dakika falan bekledim film ne zaman başlıyor diye.alışık değildim bu tarza.
                          sonra sinemaya geldi,bir de orada izleyeyim dedim.seyircilerin yarısı film arasında çıktı.korkutucu olup olmadığı tartışılır ama izleyiciyi sarmadığı bir gerçek.

Yorum

• 1408 benimde tavsiye edebileceğim bir filim,gerçekten güzel
                            Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              önce evde izledim arkadaşlarla bir 40 dakika falan bekledim film ne zaman başlıyor diye.alışık değildim bu tarza.
                              sonra sinemaya geldi,bir de orada izleyeyim dedim.seyircilerin yarısı film arasında çıktı.korkutucu olup olmadığı tartışılır ama izleyiciyi sarmadığı bir gerçek.
                              filmi kesinlikle önceden yorum falan dinlemeden izlemeniz lazım. Çünkü bu tarz filmler de izleyici sınırlı olması lazım karekterle film takibi son derece önemli. İddaa ederim ki bu film de son 15 dakka da eğer evde izleniyorsa ışıklar falan yakılır
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir sinema öğrencisi olarak kesinlikle izleyin diyebileceğim 5 film...

1-Full Metal Jacet
                                2-Mirorrs
                                3-Gemide
                                4-İklimler
                                5-Koro
                                bence "lalelide bir azize" filmide bu sıralamada olmalı..
                                aynalar filmide son günlerin iyi filmlerinden, finaldeki el izi süperdi..
                                gemide filminin en koptuğum yeri,
                                "lan kamil demezlermi bize sizmisiniz istanbulun zaptiyesi, şiringayla kan alırlar kan"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X