Yılmaz Erdoğan'ın Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunu da çok keyiflidir. İzlemeyen varsa öneririm. Tabi tiyatroyu sahnede izlemek çok daha farklı ama gene de izlenebilir bilgisayar veya tv aracılığıyla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir grup soyguncu Venedik'te yanılmıyorsam 30 milyon Dolar değerinde altın çalıyor. Daha sonra grubun içindeki bir adam bunları satıyor, grubun başını (Morgan Freeman'di galiba) öldürüp ve bütün parayı alıyor.
Bir kaç yıl sonra Freeman'in sağ kolu altınları geri çalmak için grubu tekrar bir araya getiriyor ve macera başlıyor.
Heyecanlı bir film, tavsiye ederim. Başrolde Charlize Theron oynuyor
Chralize Theron'un yanı sıra; Mark Wahlberg ( sağ kol ), Jason Statham ( sağ kolun yardımcısı ) ve Edward Norton da var.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
- Alıntı
Yorum
-
İtalyan İşi (2003)
The Italian Job
Azılı bir suçlu olan Charlie Croker?ın önderliğinde bir suçlu çetesi, detaylı bir hazırlık sürecinden sonra, Los Angeles?ın tarihindeki en kötü trafik sıkışıklığına sebep olurlar. Böylece, yapacakları mücevher hırsızlığı için zaman kazanacaklardır. Planları, soygunu gerçekleştirdikten sonra, yaya kaldırımlarında sürebilecek kadar küçük olan ?Mini Cooper?larını kullanarak, trafik açılmadan önce kaçabilmektir.
1969 yılında, Peter Collinson?un yönettiği ve başrolde Michael Caine?in yer aldığı aynı adlı filmin yeniden çevrimi olan ?The Italian Job?, Mark Wahlberg, Charlize Theronve Edward Norton gibi son dönemin yıldız oyuncularının yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim olduğunu ben de bilmiyorum ama Morgan Freeman değildi onu biliyorum.
Az önce Godsend'i izledim. Psikolojik Gerilim sevenler mutlaka izlesin, deli film
@ Ömer,
1408 gerçekten acayip film. Hele son sahnede kızının sesini duyunca donup kalmıştımTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Bir sinema öğrencisi olarak kesinlikle izleyin diyebileceğim 5 film...
1-Full Metal Jacet
2-Mirorrs
3-Gemide
4-İklimler
5-Koroyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak requiem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlediğim son filmin adı REC (KAYIT)
Amatör çekimle yapılmış film " Ne olursa olsun ben hiçbir filmden korkmam" diyenlere hitaben yapılmış...
Hiçbir filmden korkmayacağını iddaa eden arkadaşlara şiddetle öneririm..
sonra sinemaya geldi,bir de orada izleyeyim dedim.seyircilerin yarısı film arasında çıktı.korkutucu olup olmadığı tartışılır ama izleyiciyi sarmadığı bir gerçek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönce evde izledim arkadaşlarla bir 40 dakika falan bekledim film ne zaman başlıyor diye.alışık değildim bu tarza.
sonra sinemaya geldi,bir de orada izleyeyim dedim.seyircilerin yarısı film arasında çıktı.korkutucu olup olmadığı tartışılır ama izleyiciyi sarmadığı bir gerçek.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sinema öğrencisi olarak kesinlikle izleyin diyebileceğim 5 film...
1-Full Metal Jacet
2-Mirorrs
3-Gemide
4-İklimler
5-Koro
aynalar filmide son günlerin iyi filmlerinden, finaldeki el izi süperdi..
gemide filminin en koptuğum yeri,
"lan kamil demezlermi bize sizmisiniz istanbulun zaptiyesi, şiringayla kan alırlar kan"
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum